1. Как бихте реагирали, ако разберете, че сте осиновени? По филмите децата се стряскат и се сърдят, че са им казали толкова късно (разбирайте 16-17-18-19 годишни примерно).
- Би ми станало доста криво, не мога да си го представя на 100 %
2. Мислите ли, че трябва да се спазват ритуалите ъъ които се спазват след смъртта на починал човек. Чела съм много на тая тема (защото обичам да чета такива неща ^^ суеверия/окултни глупости) и ми се струват много страшни и много излишни и най-вече - внасят допълнително стрес/тъга.
- Съгласна съм, излишно натъжават близките допълнително. Ако не си показал любов и уважение към дадения човек приживе, няма смисъл да се прави и сега.
3. Мислили ли сте си какви ще сте като ви дойде времето да сте като родителите си? Т.е. семейни, възрастни, отговорни, с деца, без деца, общо взето всичко, което виждате, че правят родителите ви, да го правите вие. :О
-Не мисля, че ще приличам много на тях. (Което не значи, че отричам това,което те са, напротив даже,безкрайно ги уважавам и обичам)
4. Понякога имали ли сте чувството, че времето ви изтича? :О
-Да, по-скоро, че лети прекалено бързо и в изминалото такова аз не съм направила нищо. Страшно е.
5. Ходите ли на църква по собствено желание?
-Не, изобщо не ходя на църква.
6. Страхувате ли се да се разхождате сами нощем?
-Понякога обожавам, понякога умирам от страх.Зависи от настроението ми и изминалия ден.
7. Защо възрастните/женени двойки не се целуват? Никога не съм виждала женените ми роднини да се целуват, нито приятелите им. Това е много страшно. Аз винаги ще искам (сигурна съм) да съм сексуално радващО се на човека до мен, което включва прегръдките и целувките, сгушването докато спим и т.н.
-Нямам представа, може би са се нарадвали достатъчно един на друг. Може би не искат да афишират сексуалният аспект от връзката си, или просто са улегнали и могат да запазят търпение, докато останат сами.
8. Какво мислите за модерните баби? Тез които се гримирват и си правят прически, обличат се що годе стилно и т.н. Каква трябва да е една баба? Аз мисля, че бабите трябва да са сладки и да правят бисквитки. <3
-Харесвам модерни баби, радвам се,че са в крак с времето. Обаче моята баба си я искам старомодна-в това и е чара.
9. Защо някой хора не искат да имат домашни любимци като кучета и котки в домовете си?
-Алергии, страх от въпросното животно, недостатъчно средства/пространство/време, допълнителна отговорност.
10. Какво мислите за консервените хора? Мислите ли, че са щастливи?
-Прекалено много внимават какво впечатление създават наоколо и от страх да не направят нещо нередно/да пропуснат нещо нередно,направено от друг и да го смъмрят/, забравят да се забавляват.
11. Никога не съм играла на шише. :/
-Аз съм играла като по-малка.
12. Страхувате ли се от доктори?
-Страшно много. Знам, че целта им е да помогнат, обаче са ми адски неприятни.