Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
оф компютъра ми забива моШно и не ми се спи и ми се пие нещо :>

Но да продължим:

1. Случвало ли ви се е да отидете да гледате филм (да отправите такова предложение) с някой и... наистина да гледате филм без задни мисли? ^^ Или например да готвите заедно, за се цапате с часове... и толкова. Но и двамата да знаете, че се привличате един друг. ^^

- Да.

2. Гледали ли сте A Lot Like Love? :3 Не ме интересува ако не сте, трябва да сте. Във филма на няколко пъти момиченцето казва на момчето в най-готините сцени (примерно когато трябва да се целунат, да направят някоя крачка), та казва му: "Не го разваляй." (т.е. момента). Случвало ли ви се е нещо такова? Да ви е толкова приятно с някой, че да искате да запазите чувството на... 'трептене на барабани' както в 'Как се запознах с майка ви' в епизода, когато толкова искат да се изчукат и двамата (добре де... образно казано ^^), но не се и целуват, а просто доближават много близо лицата си едно до друго с идеята, че най-хубавото на първата целувка е прелюдието към нея. И наистина е така. *развълнува се* Абе сещате се... и да не се, дано сте ме разбрали поне на половина ^^

Да, сладко е. И смятам, че така тръпката е най-силна, а спомена - определено запомнящ се.

3. Явно въпросите ми са на сексуална/любовна тематика, та в този ред на мисли: Мислите ли, че чукането е романтично колкото вечерите на свещи? (да, знам че задавам тъп въпрос, тъй като е по-романтично, но все пак ^^) Кое нещо е романтично? *вълнува се* (искам да съм на покрива на огромна сграда right now <3

- И двете са романтични по своето, зависи с каква нагласа ги приемаш. И не смятам, че винаги вечерята на свещи е претенциозна, обясняване в любов, предлагане на брак и такива неща. Може да е просто вечеря. Това за покрива и аз го искам, тооолкова е романтично, мда.

4. Забравих си скобата в горния въпрос, но не обичам да се връщам назад. (Излъгах. Аз постоянно се връщам назад, но ЩЕ СЕ ОПРАВЯ!) Тук няма да има въпрос, защото 4 е грозно число.
5. Обичате ли да получавате подаръци>? Аз не обичам. И все пак ако имате важен ден (не говорим специално за рожден ден) и ако не получите подарък от близък човек ще се разстроите ли? А обичате ли да подарявате? Кое е по-важно? Да даваш, или да получаваш? Да обичаш или да бъдеш обичан?

- Освен за рожден ден, някой цвете за 8ми март, друго не смятам, че е нужно. Не възприемам подаряването на всеки месец от връзката ви, много ми е глезено. Не държа да ми подаряват, а аз не подарявам. Винаги давай, когато си заслужава, а то ще ти се върне някой ден. И двете са хубаво чувство, стига да е взаимно, защото иначе е тегаво.

6. Въпрос в следствие на 5=> Задължително ли е в една връзка единия да обича повече, както се казва от другия? Вярно ли е, че единия обича, а другия се остава да бъде обичан? Не е ли обидно? Глупаво? Егоистично? Как се преодолява това, ако е факт?

- не е задължително. Просто различните хора, различно го показват. И какво ще рече "се остава"?! Ти, ако обичаш, обичаш не по задължение, защото другият те обича, дай и аз да му отвърна. Това е мъчително, бих казала.

7. Защо всички твърдят, че не вярват в окултните глупости и суеверия (с което ме дразнят, щото не са прави), а си плюят в пазвата, чукат на дърво и не минават под табели? Защо когато стане нещо, казват "О, боже!"

- Аз го твърдя и го правя. хаха

8. 8 ми е любимото число. Като малка ми беше най-омразното, защото го пишех грозно и криво и като цяло не можех и до ден днешен го пиша с две кръгчета. Като тати. Той ги пишеше така. Като цяло пишеше грозно, но адски подредено и очарователно. Ироничното е, че ме учеше да пиша ъъ с техническо писане (и сега така и пиша, когато не бързам), а самия той пишеше грозно, НО очарователно подредено и стилно. Та, забравих какво щях да питам. А! Да! Но това ще го питам в 9, за да не разваля 8
9. (девет) Защо хората тооолкова често употребяват "Най-много мразя да..." и то за много неща? - Навик. Аз казвам не харесвам/не обичам. Не мразя.

10. Десет е кръгло число. К'во? Да! Да! Защо чадърите ни предпазват от дъжда, но не и от калта? - О, Боже! хахахахха
10 буквиииииии