Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
...нелогично ми влизат разни мухи в главата и разни теми, които нямат нищо общо една с друга и изобщо с мен, но ей тъй си ги мисля. :О

1. Как бихте реагирали, ако разберете, че сте осиновени? По филмите децата се стряскат и се сърдят, че са им казали толкова късно (разбирайте 16-17-18-19 годишни примерно). Няма как да стане,но ако си представя, че стане- ще се ядосам и ще искам да остана сама за известно време и после чак ще отида да говоря с тях, за да разбера какво и защо..
2. Мислите ли, че трябва да се спазват ритуалите ъъ които се спазват след смъртта на починал човек. Чела съм много на тая тема (защото обичам да чета такива неща ^^ суеверия/окултни глупости) и ми се струват много страшни и много излишни и най-вече - внасят допълнително стрес/тъга. По-скоро да, не си представям да ги пъхат по кашони и да ги заврат под някой мост, колкото и тъпо да звучи
3. Мислили ли сте си какви ще сте като ви дойде времето да сте като родителите си? Т.е. семейни, възрастни, отговорни, с деца, без деца, общо взето всичко, което виждате, че правят родителите ви, да го правите вие. :О Да, мислила съм, но дали ще стане това, което съм си мислила не мога да знам
4. Понякога имали ли сте чувството, че времето ви изтича? :О матура по Философия
5. Ходите ли на църква по собствено желание? Случвало ми се е, но не се определям като религиозна
6. Страхувате ли се да се разхождате сами нощем? зависи къде
7. Защо възрастните/женени двойки не се целуват? Никога не съм виждала женените ми роднини да се целуват, нито приятелите им. Това е много страшно. Аз винаги ще искам (сигурна съм) да съм сексуално радващО се на човека до мен, което включва прегръдките и целувките, сгушването докато спим и т.н. Повече държат на подкрепата и на семейството, отколкото на любовта си, мисля
8. Какво мислите за модерните баби? Тез които се гримирват и си правят прически, обличат се що годе стилно и т.н. Каква трябва да е една баба? Аз мисля, че бабите трябва да са сладки и да правят бисквитки. <3 Филмарки
9. Защо някой хора не искат да имат домашни любимци като кучета и котки в домовете си?
10. Какво мислите за консервените хора? Мислите ли, че са щастливи? не ме кефи тоя въпрос!
11. Никога не съм играла на шише. :/ Ебаси пропуска в детството :ОО .. изпуснала си малко мляскане по екскурзийките в 5-6-7 клас :дд
12. Страхувате ли се от доктори? Само от хирурзи
13. Да спра ли?
^ 13. Не, тъпо ми е, а трябва да уча, дай на няк`ва по-весела тематика