.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 114

Hybrid View

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Не е трудно да си на квартира, ако не правиш нищо ... пускаш пералня, къпеш се, и друго няма кво, освен ако не си маняк/маниак на тема чистота

Banned Супер фен
    Пък и в повечето случи богатите мъже могат да ебат повечето пички и без да им купуват коли/апартаменти, така че пак не ми изглежда логично защо ще го правят.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Не е трудно да си на квартира, ако не правиш нищо ... пускаш пералня, къпеш се, и друго няма кво, освен ако не си маняк/маниак на тема чистота
    Мда, ако не си свиня (и не седиш по цял ден вкъщи) няма да има и свинщина за чистене.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от M297 Виж мнението
    Не слушайте капиталистите - те искат да ви направят живота черен и да ви вкарат в робство от най-ранна възраст.

Да не е малко - това е по-тежко, отколкото да изкарваш пари. А след пералнята има сушене, гладене, сгъване, подреждане. А яденето? Ти си работлив, ама ние? То, ако не бяха тези проблеми, отдавна да съм се изнесъл. Аз и сега не живея с наште, но са ми наблизо и вършат тези неща.
    Що пък реши че съм работлив

@БожиятАгнец - може да се храниш без да правиш кочина

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    То като си свикнал друг да го върши, всичко е много лесно.
    Welcome to the Jungle...

Banned Супер фен
    Сериозно ли прането, гладенето и готвенето ви влизат в категоря "сложни и неизпълними задачи"? Натискаш едно копче, чакаш - изпрано. Натискаш едно копче, движиш си ръката - хоп, изгладено. Готвенето и то е на копче и няколко движения разтояние. Все едно не живеете в 21 век и трябва да ходите до кладенеца за вода за пране, сами да си правите сапуна, да цепите дърва за готвене и да си ловите сами храната.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си