.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на shaunaa

ВТГ "Георги С. Раковси" след 7-ми клас

Нека все, който иска да учи във Варненската Търговска Гимназия да пише с каква специалност иска да влиза там и колко горе-долу му е бала, за да знам дали ще успея да вляза там !!! И ако някой има въпроси относно училището нека пита !!!!
    Вярвай в мечтите си !

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    О, Боже, отивай в Богоров. Не се лъжи да влизаш във Търговската! Не си мисли, че е най-елитната и най-добрата за икономика. Иначе ако толкова си решена влизай счетоводство нещо или бизнес.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Ами аз не влизам, заради специалността, а заради езика, който искам да науча. Смисъл то каквото и да уча само със средно няма да ме вземат за това трябва и висше ! Така че аз отивам заради езика - испански <3
    Вярвай в мечтите си !

Град
    Варна
    Боже, в Търговска колко испански мислиш, че ще научиш? Не се залъгвай. Ако толкова държиш испанки, бягай в 4-та.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Така нека аз съм първа ! Искам в Раковски да вляза със специалност митнически и данъчни администрации и език испански бала ми ми 29,697
    Вярвай в мечтите си !

Има тема за седмокласниците, има ли нужда да създавате нови?

Езиците мисля, че ми се отдават и смятам, че където и да вляза ако искам ще науча езика. В езикова може да ме приемат бала ми беше приблизително 32 , но искам в Раковски, за да съм заедно с най-добрата си приятелка, а нейния бал е 26,777 и се тревожа, че няма да я приемат, а твърдо съм решила, че искам да сме заедно !
    Вярвай в мечтите си !

Еми тази тема е точно определена за това у-ще аз търсих в онази обаче не видях някой точно за Раковски да си пише бала !!
    Вярвай в мечтите си !

Град
    Варна
    Ще я приемат, не се притеснявай. Вече смъкнаха много баловете, но не си пропилявай мечтите и възможностите, дори заради най-добрата си приятелка, а тя ако е такава, ще те разбере. 4-та ще ти даде повече спрямо испанският. Както и да е, ти си знаеш, не мисля да те разубеждавам.

Много съм мислила по тази тема и съм слушала, че в в ЕГ било много трудно и ученици, които са били отличници драстично си намалят успеха и си мисля, че в търговската ще ми е по-лесно да изкарам горе долу отлична диплома 12-ти клас !
    Вярвай в мечтите си !

Град
    Варна
    В гимназията като влезеш знаеш ли колко ще се промениш? Не се знае дали ще дружиш и с твоята най-добра приятелка. Много фактори може да повлияят на успеха ти. ще намериш нова компания, ще си хванеш приятел. И все пак всичко зависи от теб, ако ти имаш амбицията да учиш, нищо странично няма да ти попречи. Не се води по това, че е трудно. Всичко е, както ти си го направиш.

Хайде казвай те !!!!!!!!!!!
    Вярвай в мечтите си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си