.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Unhappy Обезкосмяване-епилатор, кола маска или бръснене ??

Ползвам епилатор от година - две, но много ме боли на бедрата с него. На козметик мисля че боли кола маската а и не винаги имам възможност да отида. Искам нещо бързо и безболезнено. Само един път съм си бръсната бедрата и веднага косъмчетата набодаха.

Недей да се бръснеш. Продължавай си с епилатора. Свиква се с времето. Аз примерно си махам и на ръцете с епилатор и вече не ме боли.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Епилирай се на почивки, слушай музика от мп3/телефон и стискай зъби. Заслужава си!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    и аз ползвам епилатор.С времето се свиква

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Нещо бързо и безболезнено, което трае дълго и си заслужава е фотоепилацията. В момента има най-различни промоции за ваучери и след обезкосмяването около 2 години нямаш ядове.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    А колко процедури трябва да се направят, за да изчезнат косъмчетата?

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    и колко струва тази процедура горе-долу?

На бедрата е супер чувствителна кожата, особено вътрешния край и в свивката отзад. Студен душ на краката, преди и след епилацията помага, студена струя въздух също- климатик, вентилатор и т.н.
    Относно фотоепилацията и безболезнеността.. не знам. Аз съм си правила лазерна епилация само на мишниците, но си болеше. Настройват импулси, аз съм блондинка и пак си ме болеше, а на по-тъмните пускат повече импулси. Правих я преди 2 год. Засега не са ми излизали нови косъмчета, но в началото между процедурите ми излизаха на места. Казаха ми, че след години мога пак да повторя. Не бих го изтърпяла пак, освен ако не навлезе някаква по-модерна техника. То и от самия апарат си зависи, но и от настройваните импулси също.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Изключи последния вариант , т.е. бръсненето. Вярно е, че е безболезнено, но не си струва. Продължавай си с епилатора или действай с кола маска - да, всички сме съгласни, че има болка, но не е такава за умиране. Просто стискай зъби и това е.

Аз в началото го правех на паузи, слушах музика и не се настройвах психически, че ще боли. И имаше ефект. Сега, когато отмина време и свикнах , не усещам болка.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

а на козметик боли ли колата

Ами аз карам с епилатор на краката.Вече ме боли съвсем малко и то само на бедрата от вътрешната страна.Иначе ръцете с кола-маска.Попринцип кола-маската е горе-долу същата болка,само където е много по-бързо Иначе за триъгълника какво ще кажете ?

пинсета ;д

Триъгълник с пинсета, а на бедрата те боли от епилатор? Ами ако имаш нерви и време, махай ги на бедрата с пинсета. Най-добре с кола маска или епилатор и там. Крем депилатоар също, но може да получиш обрив или парене.

с пинсета о.0 колко време ти отнема тва ;д ?
    Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!

Повече от фен Аватара на valentinadr
    Не ги бръсни,може единия ден да се епилираш до колянато,а на другия само бедрата, аз всичко си епилирам на един ден и ръцете и краката,а на триъгалника действам с кола маска

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от valentinadr Виж мнението
    Не ги бръсни,може единия ден да се епилираш до колянато,а на другия само бедрата
    Мда, добра идея. Аз действам така, когато нямам много време на разположение.
    Не важи, обаче, при дълги тъмни косми /смятам, че няма нужда да обяснявам защо/.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Епилирай се на почивки, слушай музика от мп3/телефон и стискай зъби. Заслужава си!
    НЕ съм съгласен Колега!
    "Заслужава си" - за КОЕ?!
    Медицинският аспект е ясен - вредно и глупаво! Ако Еволюцията или Добрият Дядо Господ - ако някоя това повече харесва - биха наложили по целесъобразност да сме обескосмени, хубаво. Но фактите са обратни. Следователно сложното и болезнено упражнение има за цел "подражание" и внушена псевдо-естетика извън нормалната за Вида. Гравитираща около отвратителните педофилски стремежи и практики. То е и точно това целта: "да се МАСКИРАМЕ на незрели" за да привлечем оплодителя.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki Виж мнението
    НЕ съм съгласен Колега!
    "Заслужава си" - за КОЕ?!
    Медицинският аспект е ясен - вредно и глупаво! Ако Еволюцията или Добрият Дядо Господ - ако някоя това повече харесва - биха наложили по целесъобразност да сме обескосмени, хубаво. Но фактите са обратни. Следователно сложното и болезнено упражнение има за цел "подражание" и внушена псевдо-естетика извън нормалната за Вида. Гравитираща около отвратителните педофилски стремежи и практики. То е и точно това целта: "да се МАСКИРАМЕ на незрели" за да привлечем оплодителя.
    И да си ходим космати ли? :Д

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    А колко процедури трябва да се направят, за да изчезнат косъмчетата?
    Около 3 месеца, по веднъж.

Цитирай Първоначално написано от YoAnA_kiiss Виж мнението
    и колко струва тази процедура горе-долу?
    горе-долу е по около 80лв на крак, но с ваучерите с промоции в интернет има и за около 50 на крак или 80 всичко. Зависи на какво попаднеш.

аз на краката ги махам с епилатор и са екстра а за подмишниците с кое е по-добре: епилатор или кола маска

Цитирай Първоначално написано от sladki6_love Виж мнението
    аз на краката ги махам с епилатор и са екстра а за подмишниците с кое е по-добре: епилатор или кола маска
    за подмишниците по-добре ги бръсни защото от там минават жлези на които не им влияе добре дърпането на космите

Ако ги бръсне подмишниците, всеки ден ще трябва да ги бръсне, ако иска да и са гладки, особено след 2-3 годишно редовно бръснене. Ще станат като тел. Но за потните жлези си права, но и от бръснене и враснали косми пак се възпаляват.

Голям фен Аватара на Leticcia
    Епилатор! (10 букви)
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

все пак е по-добре да са твърди под мишниците от колкото да си възпали нещо

аз искам да си обезкосмя триъгълника, но на козметик не знам дали боли пък и много ме е срам. Уф

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си