.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Smile Тичане в парка - въпрос

Здравейте

На 15 съм и отскоро започнах да тичам в парка до нас, искам да имам плоско коремче, а знам, че не можеш да отслабнеш само в една зона, трябва да се отслабне в цялото тяло, та затова и започнах кардио.
    Правя го по 3 или 4 пъти седмично, по 30-40 минути и въпроса ми е - това достатъчно ли е за да ме сдобие с плоско коремче?
    Вече имам четири очертания на плочки, първите четири тоест, но последните две са най-трудни и корема ми не е плосък :/
    П.С: Храня се здравословно, не ям боклуци, газирано и т.н. Само рядко ям по нещо сладичко, а иначе фаст фууд не съм пробвала от близо година вече.
    Мерси предварително.

Аз тичам вече повече от месец...може би 2 и то по стълби. Не са ми се оформили никакви плочки като се има предвид, че правя и коремни. Мисля, че ако продължаваш в същия дух ще си имаш едно добре оформено тяло
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Изисква се време за да се видят резултати, а и смятам, че при всеки е различно това време.. но поне плосък ли е корема ти?

Здравословното хранене съчетано със спорт е най-добрия начин за отслабване. Ти се храниш здравословно- това е спер.
    Аз лично ти препоръчвам заплосък корем не толкова коремни, колкото да вдигаш краката си на шведска стена.
    Това е повече за долната час на корема и така ще ти стане плоски

Мега фен Аватара на strawberry88
    Коремни преси!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Има други много по-ефективни упражнения от прословутите ви коремни преси.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Да, но първо трябва кардио за да се свалят мазнинките по тялото и след това коремните преси само стягат и оформят мускулите, не е ли така? Аз правех един work out 8 минутен за плочки през ден, но сега го спрях и наблягам на кардио.. просто исках да питам дали е достатъчно

На прав път си, браво !

Продължавай така и след време ще усетиш промените. Последните 2 плочки са най - трудни. Защото там се лепят много мазнини, и се изисква много време и тренировки за оформянето им. Дали е достатъчно тичането? Ами да ти кажа всеки организъм е различен, аз примерно тичам повече от 12 km на ден само с 1 почивка от 120 секунди, но ти едва ли ще можеш да го направиш това. Не се натоварвай, защото на другия ден ще имаш болки в мускулите или вероятно мускулна треска, и следващата тренировката няма да е много приятна
    Последно редактирано от AnOHuMeH : 06-11-2012 на 17:24

Мускулна треска от тичане ще получи догодина по това време, не знам на кой ги разправяте тия...
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Ти за неравномерно тичане чувал ли си ? Я тичай 30 минути на долу по склон или нагоре, и после напиши в форума как са ти краката. Това не е пътечката в фитнеса... Твоят коментар е напълно излишен, момичето иска съвет, ти се правиш на интересен. Сигурно нямаш и 2 километра тичане през целия си живот, но устата ти е голяма до безбожие...

Повече от фен
    Отслабва се с ядене, не с тичане. твай
    прочети за калориен баланс, излишък и дефицит и ще ти станат ясни нещата.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Аз имам проблем с дишането по време на тичане. Задъхвам се много сериозно, започва да ме боли в областта на корема и черния дроб, както и рамената по незнайна причина!Надявам се с времето да се науча правилно да поемам въздух.

^Май трябва да вдишваш през носа и да издищваш през устата.

Абе приятелче, аз само по един стръмен баир нагоре и надолу бягам на спринтове, така че не ми обяснявай
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    ^Май трябва да вдишваш през носа и да издищваш през устата.
    Невъзможно ! Още повече ще се задъхва

Като започнеш да тичаш в началото бавно темпо и после изведнъж започваш бързо (спринт), след това отново бавно темпо, и така редуваш до края на тренировката. Много по бързо ще свикнеш да дишаш (отваряш гръдния кош максимално), и развиваш много повече мускули За болките - това се случва когато не си спортувал/а дълго време. Имай в предвид, че преди всяко тичане, трябва добре да си загряла и да си се разтегнала.
    Последно редактирано от AnOHuMeH : 06-11-2012 на 18:04

Не го знаех това за дишането значи трябва първо бавно да бягаш после бързо и пак бавно и така и да дишаш само през носа?

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Не го знаех това за дишането значи трябва първо бавно да бягаш после бързо и пак бавно и така и да дишаш само през носа?

Не, в началото докато е лесно може да дишаш през носа, но после само през устата ! Това темпо използват повечето спортисти, аз ви го предлагам - не ви карам да го използвате. 3 такива спринта и сте капнали сигурен съм )

Ами аз реших да си тичкам всеки път щом имам време, привечер, тогава е най-хладно и се надявам да помогне

Цитирай Първоначално написано от AnOHuMeH Виж мнението
    Не, в началото докато е лесно може да дишаш през носа, но после само през устата ! Това темпо използват повечето спортисти, аз ви го предлагам - не ви карам да го използвате. 3 такива спринта и сте капнали сигурен съм )
    Ясно,благодаря за съвета.

Цитирай Първоначално написано от Dannue Виж мнението
    Изисква се време за да се видят резултати, а и смятам, че при всеки е различно това време.. но поне плосък ли е корема ти?
    Да, коремът ми е плосък, но той май винаги си е бил. Такава ми е стуктурата, винаги съм била слабичка (не прекалено, но не й пухкава )
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Аз имам проблем с дишането по време на тичане. Задъхвам се много сериозно, започва да ме боли в областта на корема и черния дроб, както и рамената по незнайна причина!Надявам се с времето да се науча правилно да поемам въздух.
    Боли те далакът, защото е резервоар, който се пълни с кръв. След известно време болката отшумява, просто keep going.

Супер фен Аватара на Cloud9
    No pain- no gain както са казали хората (Scorpions rule!) Не се отказва и нямам търпение да спре да ме боли,че да мога да се наслаждавам на любимото ми тичане.

Препоръчвам ти и скачане на въже, то също помага за плосък корем.

Благодаря на всички е надявам се с постоянството да постигна успех важното е човек да не се отказва

Супер фен Аватара на Jaune
    и аз ще почна, лятото обаче, че тъпите ми даскали не се запряха с контролни..

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си