- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършвам, но продължавам.
Здравейте. Аз съм на 19 години и с моята приятелка правим секс от доста месеци. След като свърша не усещам онова затихване, което усещах преди... като умора... Сега като свърша ми е хубаво, почивам няма и 1 минута и почваме пак. Над 30 мин сме го правили няколко пъти и сега въпроса ми е в това... някой има ли информация това вредно ли е? Не мога да намеря информация в гугъл, тъй като не знам как точно да задавам въпроса. Аз не бях чувал за такова нещо. Намерих в един форум подобно при едно момче с анален, но мисля, че е било единичен случай. Мен малко ме притеснява, че един ден може да съжалявам, че съм продължавал. Иначе от друга страна тя си е доволнадруг е въпроса, че каквото и да правя не може да свърши... (за това съм чел в много форуми и разбрах, че възрастта на момичето имало значение... тя е на 17). Ако някой може да ми даде малко информация или линк, или каквото и да е по темата ще е супер
![]()
"Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл
Защо да е вредно, кефи се сега докато можеш да го правиш няколко пъти подред. После като почне да не ти става и един път не можеш да го направиш, ще ти се иска пак да е така. Нормално е след първото свършване да имаш сила за още, ние с приятелката ми сме така, като дълго време не сме го правили по едни или други обстоятелства и после по няколко пъти подред.
Иначе с нея говорете какво точно и харесва, за да се напаснете и да знаеш какво точно я възбужда. С практиката ще почне и тя да свършва.
Не е вредно. Бившия ми също беше така и винаги можеше още, просто все времето ни притискаше :д. И не му е навредило по никакъв начин. Радвай се![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Това не се ли наричаше "текове" .. продължението след 1-вото свършване (ако не се лъжа ) ?
не се нарича така, онова е самото свършване при мъжа ... колко тека - колко си свършил...по темата и аз съм така от както съм почнал да водя полов живот, често когато съм много възбуден се случва да свърша преди момичето...и аз като теб продължавам веднага,без почивки и докато свърша 2ри път тя свършва 2-3 пъти...така че , даже като съвет го давам , не трябва да се почива , трябва да свикнеш да не спираш, за да си номер 1...Секс , в който и 2мата не са свършили поне,поне 2 пъти не е секс според мен. така че давай напред смело
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Вредно? Това е едно от най-яките неща!!!!!!!!!!!!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не мисля, че е вредно .. и на нас ни се е случвало ... хубаво си е
А колкото до това, че тя не може да свърши... това може да се дължи на тооолкова много неща... Може просто да не се отпуска напълно .. Женския оргазъм е нещо, което минава и през мозъка ... доказано е, че само към 50%тина процента от жените свършват... Останалите просто лъжат..
МашинааааАма се тренирай да издържаш 4 пъти по 30 минути, а не 4 пъти за 30 минути
![]()
Иначе, евала, просто при теб сексуално нещата си протичат удивително. На 19 и аз можех да свършвам 3-4 пъти за 1 нощ. Сега не мога. Пък и няма кой да ми ойдиса на акъла![]()
Това със свършването и веднага започването са ми казвали, че ставало ако момичето много силно го привлича. Нямам идея, нямам пишкаБившият ми приятел беше винаги така.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
АХ ТИ ,МАШИНООООООООООООООООО!
maDamn
подозирам,че тука човека пуска тънка реклама...
Ами знам ли? Предположих, че е възможно един ден да ми се върне тъпкано. Иначе момичето си ме привлича много и не свършвам 4 пъти за 30 мин.... С моето момиче сме го правили и по 5 пъти на ден (10-11 часа заедно), и след 1-вото свършване, което отнема между 5 и колкото искам (в повечето случаи) после продължавам защото я виждам, че много и харесва и все си мисля, че ще свърши, на което много се надявам. Постоянно я питам как иска, какво иска (особено докато го правим) и не спирам да питам. Обича да си вдига краката на мисионерска ... това най-много обича, но пак не свършва. Не мисля, че е от размера... тъй като ми е дебел колкото китката и (даже май и повече), а за дължината... като го вкарам целия я боли (Не мисля, че е от това, защото и това съм чел). Не знам на какво се дължи. Онзи ден имахме напредък... каза, че изпитала нещо странно на краката и каза, че било "топ 1", но не била свършила. Питам я все близо ли е/близо ли беше , но тя казва "не знам... мисля, че да/ мисля, че не". Пробвал съм с пръсти... френска съм пробвал (но на нея и харесва повече да и лижеш гърдите, отколкото каквото и да е друго).... Общо взето съм пробвал почти всичко. На един приятел приятелката пак не можеше, а сега може. Струва ми се, че трябва сами да открият топлата вода... онзи ден на топ 1 трябваше да пазим тишина и общо взето си беше много обикновено... само на мисионерска без нищо специално... не знам ... Някое момиче да ми каже как се е научила да свършва... трябва ли да мисли за нещо конкретно... да не мисли за нещо или от къде да знам и аз. На нея и харесва 100000%, тя никога не ме лъже, обеден съм. Някак си се чувствам кофти вече, заради факта, че аз мога по няколко пъти, а тя изобщо. Клиторния оргазъм при нея липсва... трудно и е да се update-не
Кажете (момичетата)... какво изпускам? Какво трябва да направим. Пробвали сме с дълга любовна игра, но на 3-4-тата минута в повечето от опитите ме моли вече да почнем
и на мен не ми трябва много и така.... фейл след фейл. Съвети?
"Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл
ето го и продължаваостави eдин телефон на мацките тука
![]()
Не е до това колко време като продължителност на акта го правиш , колко последователно , а в техниката...i guess от скромния ми опит.
Плюс стимулирай я и с пръсти и език,не всико става с пишка ,баце.
good luck.
maDamn
Радвай се,че имаш сили за още и още.Сега ти е времето да правиш до насита секс.