.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Повече от фен Аватара на babati
    Цитирай Първоначално написано от StriPPeD Виж мнението
    Кви мечти бе пич, аз вече си имам стипендията и сега въпроса е само да получа виза за да мога да си я взема, така или иначе ще я използвам там. Не знам защо се мислиш за толкова умен, но изглежда не си наясно с тия неща.
    От девет години изучавам Ню Йорк - сгради, улици и начин на мислене на хората и ти казвам, че нещата изобщо не стоят по този начин там. Тяхното разбиране е съвсем различно и няма такива идиотщини като в България. Там бих имала сигурна работа с тази стипендия и само за статист дават 300 долара на ден.
    Ако обичаш не се прави на многознайко, защото не си. Ай не ме занимавай повече.

Добре. Най-вероятно си права. Същите идиотщини са навсякъде. Е в БГ са 4-но повече спрямо Америка. Но няма ли кой да те ритне нагоре ще играеш лале цял живот. А секса е твърде евтина разменна монета за да накараш някой да използва връзките си за да те повдигне. Демек няма как да стане с визия. Ти си знаеш. Ако някой ден се сетиш за мен се сети за следното нещо: "всеки глупак си заслужава съдбата"

За стипендията го разбрах, но въпроса е след като изучиш актьорство накъде? И определено щатите чакат емигранти от източна европа за да им дават по 300 долара за статист. С 25% безработица както са там в момента. Сигурно съм глупак де. Най-вероятно е така.
    Последно редактирано от babati : 06-12-2012 на 19:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си