.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia

Как да отслабна..

Знам,че могат да се намерят много материали по тази тема в интернет, но за 1ви път искам да започна да тренирам и да се храня здравословно и не знам откъде да започна..някой да ми каже диети, упражнения,защото не мога да се търпя вече...На 15 съм и съм вегетарианка,не знам дали това ще ви помогне да се ориентирате но съм 170см и тежа 46кг....благодаря предварително!...(=

Супер фен Аватара на kindergarden
    не мисля, че ти е нужно да отслабваш, съдейки по килограмите и височината ти
    вярно, че това не е важно, но мисля, че килограмите ти даже са малко

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden Виж мнението
    не мисля, че ти е нужно да отслабваш, съдейки по килограмите и височината ти
    вярно, че това не е важно, но мисля, че килограмите ти даже са малко
    ако ме видиш едва ли ще останеш на същото мнение...амии аз не искам да отслабна много смисъл с 2-3 килограма ,искам просто някакъв режим на хранене,защото нещо напоследък се храня доста зле - само се тъпча...и ми се иска да се стегна малко,мускули да натрупам.. (=

еми за този сезон тичане....фитнес също може да тръгнеш на някакви народни танци тае бо и т.н
    аз лично ходя на народни танци и тае бо и съм доста доволна... нямам хубаво тяло,но нямам и силна воля
    за яденето наблягай на зеленчуците и плодовете и то е ясно намали сладкото,тестените храни, мазното, газираното...
    и гледай да хапваш често по малко и преди 6 часа вечерта

не разчитай на диети няма смисъл за 2-3 килограма спортът ще ти е от по-голяма полза,защото нямаш за сваляне много и ще ти се стегне тялото

Май си поотслабнала в мозъка , а !? Анорексичка ли си , ква си- за 1, 70 е добре да си около 50кг, сигурно наистина изглеждаш зле както твърдиш.....

Град
    sofia
    еми за този сезон тичане....фитнес също може да тръгнеш на някакви народни танци тае бо и т.н
    аз лично ходя на народни танци и тае бо и съм доста доволна... нямам хубаво тяло,но нямам и силна воля
    за яденето наблягай на зеленчуците и плодовете и то е ясно намали сладкото,тестените храни, мазното, газираното...
    и гледай да хапваш често по малко и преди 6 часа вечерта
    не разчитай на диети няма смисъл за 2-3 килограма спортът ще ти е от по-голяма полза,защото нямаш за сваляне много и ще ти се стегне тялото
    офф и аз нз вече к'во да правя за тичането ок ама няма с кой.. хD
    фитнес супер,ама на тая жега да се затваряш в няква зала,а и пак няма с кой..
    а иначе спортувам по 15 часа седмично,ама като се прибера и се тъпчаа,а и явно и аз нямам воля,защото не мога да спра да ям сладко или тестени храни...а иначе толкова много искам да ходя на спорт различен от този,който спортувам,ама никой не се навива да идва с мен...и все пак искам някаква диета,защото се храня когато ми се яде и искам това да престане и да се храня по график..
    Последно редактирано от smile12345 : 06-12-2012 на 17:23

храненето по график си го налагаш сама не е нужна диета
    а за тичането и спорта не ти е нужен никой... аз сама ходя другото са само оправдания

Град
    sofia
    храненето по график си го налагаш сама не е нужна диета
    а за тичането и спорта не ти е нужен никой... аз сама ходя другото са само оправдания
    ее дообре бе...не сериозноо искам си приятелче ,ама никой не иска с мен...xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си