- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко имате на матурите по български език и математика за след 7 клас?
Аз по БЕЛ имам - 5.429, а по математика - 5.500знам, че можех и повече, но искам да чуя и за вашите оценки
![]()
Математика - 5.090
Български и литература - 5.800
супер, ioanna3, много хубави оценки, а и балът ти ще е идеален, чудя се къде искаш да кандидатстваш?![]()
По БЕЛ - 81 точки - 5,250.. По математика - 84 точки - 5,357
Математика - 97 т. - 5,821
БЕЛ - 95 т. - 5,750
Можеше и по-добре, но балът ми е достатъчен, за да ме приемат там, където искам. ;]]
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ъм... с учене. Има и по-високи резултати от моите, честно казано, така че това не е нищо особено. ;]]
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
^
Благодаря. Пожелавам ти същото. ^_^
математика - 5.99
БЕЛ-6.00 ................
можех и по добредано да ме приемат където искам
Последно редактирано от TheBeatles : 06-18-2012 на 16:09
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
БЕЛ - 5,39
Математика - 5,80
Не съм много доволна, но балът ще ми стигне за там, където искам. Пък здраве да е, дано ме приемат.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Момиче съм!
БЕЛ - 4,821
Математика - 4,161
Щом без никакво учене изкарах такива резултати, общо взето съм доволен от себе си, но знам, че мога мноооооого повече.![]()
БЕЛ - 3,333 на първи модул и 3,330 на втори
Математика - 5,375 на първи , а на втори 5,340