.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Подарък

Smile Подарък

здравейте, приятелят ми има рожден ден скоро и искам да му подаря нещо специално, подарявала съм му много неща, но сега искам нещо оригинално, тъпото е че след като мине рождения му ден, 5 дена след това правим 1 година :Д Но за тогава вече съм измислила подарък, та какво сте подарявали вие на вашите половинки ??

Можеш да ми подариш една риза, часовник,ланец,блуза, една рамка с снимката ви, една книга, един парфюм,един дезодорант,един анцунг , една картина, една кола(ако имаш много пари ), едни очила, една електронна самобръсначка, един колан, домашен любимец и не се сештам за повече . Мила,надявам се да съм ти помогнала, късмет!!!
    trudnoe da si debela kato mene (vish mi snimkata dolo ) za da si dadesh smetka 4e nikoi nqma da te haresa nito pak da otide s teb na bal
    file:///C:/Users/Familia%20Krastevi/Downloads/tumblr_l25usiBRkO1qbiwaeo1_500[3].jpg

Благодаря ти :П

Сети се дали преди не ти е казвал за нещо, което иска да си вземе, но не си е взел. Прецени какво харесва той, ти го познаваш по-добре, ние не можем да ти кажем какво ще хареса. Или щом казваш, че искаш да е специално, му вземи например нещо, което да му напомня за някой хубав момент, който сте прекарали заедно, за дадена случка. Успех.
    Последно редактирано от Blessed_ : 06-22-2012 на 15:03

Smile

аз бих му подарила животинче ако обича животните ест

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си