.
Отговор в тема
Страница 10 от 96 ПървиПърви ... 678910111213142060 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 2385
    ох не мога да чакам ;/ някой не беше ли казал нещо за понеделник вечерта? или съм сънувала?

Ейй айде и аз да напиша нещо тук . Искам да ви пожелая много късмет и успех , да бъдете приети , където искате ! Xriis.. разбрах , че си писала 18то , ама коя паралелка ? Има ли още някои , който най-вероятно ще е в 18то ? И коя паралелка ? Аз писах тези с френски

Голям фен
    С японски и арабски Обаче ми е много назад .. към 6-то място (18 СОУ)

Иначе Пери каза,че най-вероятно ще ги пуснат пон. вечерта

Успех ,отново , на всички

da prav e edna u4itelka mi kaza : sqda6 na 25 uni i sledi6 koga 6te izleznat rezultatite

Голям фен
    Ама то 26 се падало вторник ;дд Аз пък си мислех ,че е сряда / четвъртък ..

Да, аз го казах, т.е. на мен така ми казаха, че на 25 вечерта ще ги пуснат и сутринта вече на 26 ще можем да си ги видим.

Аз мисля, че ще пуснат резултатите на 25 късно вечерта и ще можем да ги видим, но няма да е официално съобщаване на резултатите де. И на 26 вече явно ще е официалното, но това са само предположения ... :S
    ;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]

Цитирай Първоначално написано от rose14 Виж мнението
    Аз мисля, че ще пуснат резултатите на 25 късно вечерта и ще можем да ги видим, но няма да е официално съобщаване на резултатите де. И на 26 вече явно ще е официалното, но това са само предположения ... :S
    Принципно те вече са готови, но тъй като РИО ги мързи да ги пуснат Събота и Неделя ще чакаме късния следобед на 25..

Ми то така беше и за резултатите от изпитите .... - бяха готови 4-5 дни преди да ги обявят..... (pokerface)
    ;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]

Цитирай Първоначално написано от rose14 Виж мнението
    Ми то така беше и за резултатите от изпитите .... - бяха готови 4-5 дни преди да ги обявят..... (pokerface)
    ..Ходи ги питай защо ги бавят толкова

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Резултатите не са ли на 26 ? Мисля ,че чак тогава ще ги пуснат ,а не на 25-ти .

Цитирай Първоначално написано от the_world_around_me Виж мнението
    Резултатите не са ли на 26 ? Мисля ,че чак тогава ще ги пуснат ,а не на 25-ти .
    Прочети предишните коментари....
    ;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Аз подредих желанията - само паралелките от ПМГ-то в моя град... Реших, че няма нужда да изписвам по 25 желания. Други училища не съм писала. ;]] Сега се двоумя дали да оставам в града си или да отивам да уча в София... (пуф - трудно)! Балът ми за ПМГ е 35,213 и се надявам да ме приемат по първо желание.
    Прочетох по-старите мнения в темата и съм напълно съгласна с BloodyDreamer и с 'мимс'. Надявам се в новия ми клас да има повече хора, които учат за себе си, а не само за оценки. Винаги съм смятала, че човек трябва и допълнително да се самообразова - чрез книги, Интернет и т.н., защото знанието е храна за душата. ;]]
    Също така BloodyDreamer не е единствената, която си пада по Япония. Обичам Изтока. Западът ме отвращава поради причини, които няма сега да изреждам. ^w^
    Последно редактирано от dreamwalker : 06-23-2012 на 14:19
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Голям фен
    Още 2-3 дена до резултатите от класирането

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Още 2-3 дена до резултатите от класирането
    От една седмица съм пощуряла за това първо класиране. Вече искам да излизат резултатите. Никога не съм била толкова притеснена - дори и на изпитите. Как искам да разбира дали съм приета....
    Иначе пожелавам успех на всички!
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Голям фен
    Аз се притеснявам ,защото ако не вляза на 1-во или 2-ро желание ми се провалят тотално плановете за лятото ..
    Успех и на теб

Град
    София
    Аз се притеснявам ,защото ако не вляза на 1-во или 2-ро желание ми се провалят тотално плановете за лятото ..
    Успех и на теб
    А ти къде искаш да влизаш? И колко ти е бала? (любопитна съм)
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Голям фен
    Около 34 38,9 някъде
    164 , 1 АЕГ и другите са слаби (всички у-ща с испански)

Град
    София
    Около 34 38,9 някъде
    164 , 1 АЕГ и другите са слаби (всички у-ща с испански)
    Според мен ще влезеш. С такъв бал...
    Момиче съм!

Голям фен
    Дано поне в английската да се вредя на 1-во класиране

A ти ?

Град
    София
    Дано поне в английската да се вредя на 1-во класиране

A ти ?
    Аз съм за НПМГ с биология и АЕ. С бал 34,8.
    Момиче съм!

Голям фен
    Хи-хи .. чувствам се много тъпичка с моя бал

Голям фен
    А някой да знае минималния бал за класиране в 1 АЕГ за 1-во класиране ? (миналата година)
    Намирам само за 2010 и 2009 .. В справочника май ги пише за 2-ро ?

Град
    София
    А някой да знае минималния бал за класиране в 1 АЕГ за 1-во класиране ? (миналата година)
    Намирам само за 2010 и 2009 .. В справочника май ги пише за 2-ро ?
    http://www.regalia6.com/ucRegalia/re...voyki_2011.pdf
    Момиче съм!

Голям фен
    Мерси Златна си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си