- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
днес или утре ще излязат!? че се обърках - този казал това, онзи онова.. ;/
все пак ще си рефрешвам all day, all night![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qU5fTRYmNWk тук май никой не слуша такава музика, ама айде, да се опитам да пробутам още една песничка ;д
Все ще излязат. Аз ще ги проверявам и днес, и утре, пък квото стане. Една приятелка ми каза, че се е обадила в РИО Сливен и ѝ казали, че ще излязат утре в 17 and I was like: Bloody hell! o.o'
Сладка е песничката ^^![]()
Това малко ми напомня на: "Един човек казал...".Когато излязат,тогава.Макар никак не ми се чака(ама никак).
Просто се усмихни...останалото няма значение!
И моя час е объркан , абе когато излезнат тогава ще проверяваме и това , няма друг избор .![]()
А някой знае ли, когато ни приемат от 1-во класиране, до кога е срока за записване в дадените училища?
Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3
Аз знам че срока за записването в училищата е от 27.06 до 29.06.2012 и супер малко време ни дават щото трябва да си вземем и някакъв документ от старото училище.Офф ще се побъркам докато излязат тез резултати ама нямам избор трябва да почакам ощееее!
Още не са ги пуснали за Ловеч, само резултатите от НВО-то излизат![]()
Явно резултатите няма да излязат днес ..![]()
Последно редактирано от Xriis.. : 06-25-2012 на 16:06
Дори и да не бъдете приети утре ще имате още 2 шанса, и все в някой ще ви приемат някъде. Тъй, че не се притеснявайте много. Пожелавам на всички там където сте кандидатствали да ви приемат.![]()
Като гледам баловете на другите и ми идва да си срутя някоя масивна сграда върху кратуната![]()
Леле, Хрис, същата работа съм. Без abso-fuckin-lutely никаква разлика
Ама се успокоявам, че можеше да е много по-зле..Като гледам резултатите на умниците от класа..
![]()
Можеше да е по-зле , да .. аз си правих последните дни преди нво-то пробни от миналите години .. Не мислех ,че ще искарам повече от 4,5 по математика![]()
Аз се надявах на четворка, пък то взех, че изкарах петица
Последните дни го ударих на релакс и не барнах учебник
Смисъл йок (turkish language masta)
Аз искарах почти 5,50 :О И като се замисля ,че на 2-рия модул си мислех ,че 23 задача не мога да я реша и стоях и блях ,докато свършим и точно в последните 1-2 минути я погледнах по-сериозно и се сетих как ще стане ,но нямах време да я напиша ..
И аз , даже не прeговарях .. По БЕЛ не учих .. Само по мат там последните 2 седмици научих теоремите и усвоих г/д геометрията![]()
мм..като не си сигурна, защо пишеш!? Предпоследният документ - http://www.rio-sofia-grad.com/web_fo...ilojenie_3.pdf ..![]()
PS. Не знам, аз само ви казвам какво ми казаха от РИО-то.![]()
То наистина се е видяло че няма да излязат днес...а аз днес ги очаквах...;(