.
Отговор в тема
Страница 53 от 96 ПървиПърви ... 34349505152535455565763 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 301 до 1 325 от общо 2385
    Цитирай Първоначално написано от Konty Виж мнението

Мерси
    Ще кажа Едва ли ще е нещо особено трудно, на мен ми вървят езиците - Английски, Руски...е, японския е нещо напълно различно,ноооо..
    Ще се справяме

Иначе на първо класиране ме приеха в 18-то с Френски, но реших да мръдна поне малко по-напред и ето ме сега, в 18-то с японски

Надявах се много за НПМГ, но с това масивно вдигане на баловете и мното желаещите за там ме засенчиха
    според мен японския е по-добър избор пред френския за теб, щом ти се отдава руския. Японския е мек език, докато френския е много твърд и е по-труден.

Здравейте! И аз съм една от новите в темата. Таа да питам дали има някой в 18-то с англ. и немски ?? Да се запознаем

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от anonymousx Виж мнението
    Аз пък не мога да си намеря нито 1 съученик :/
    Аз май си намерих само един..
    Come on skinny love just last the year...

Голям фен
    Уау ;дд 3 мнения (с моя 4) за 1 ден ,а вече е 5:30 . Тц,тц,тц .. Излагация ;дд

Споделете нещо Някой ще ходи ли на 3-то класиране ?

Едитт :
    Прочетохте ли книгите за лятото и кои по-точно ? .. И вобще започнахте ли ?

Едитт 2 :

1. "Стихотворения" - Николай Илиев (Тихият пролетен дъжд)
    2. "Стихотворения" - Димчо Дебелянов (Скити вопли)
    3. Стихотворения от цикъла "Зимни вечери" - Христо Смирненски
    4. "Разкази" - Светослав Минков (Дамата с ренгеновите очи)
    5. "Стихотворения" - Елисавета Багряна (Потомката)
    6. "Стихотворения" - Никола Вапцаров (Песен за човека)
    7. "Крадецът на праскови" - Емилиян Станев
    8. "Стихотворения" - Блага Димитрова (Жена)
    9. "Диви разкази" - Николай Хитов (Дервишово семе)
    10. "Преди да се родя" - Ивайло Петров
    11. "Стихотворения" - Валери Петров (Японски филм)
    12. Разкази "Сините пеперуди" - Павел Вежинов (В един есенен ден по шосето)
    13. "Разкази" - Йордан Радичков (Нежна спирала)

Последно тези ли произведения ще изучаваме в 8 клас ,защото някъде се добавят и още ;д

Едитт 3 :

А произведението на Ивайло Петров "Преди да се родя и след смъртта ми" ли е , или трябва да търся само до "Преди да се родя .. " ?
    Последно редактирано от Xriis.. : 07-05-2012 на 14:58

Нашия клас като ходихме на 15-ти и класната отвори темата за книгите и всички изкрещяха "НЕ",само си ги поисках и няколко дни по - късно ми даде всички произведения,които се изучават в 8ми клас,но каза да чета само двете повести от Емилиян Станев и Ивайло Петров.А иначе в зависимост от това каква е библиотекарката,ще намериш книгата :д Смисъл,ако е някоя неопитна и нова ще трябва да кажеш цялото име,ма ако има повечко опит може и само първата част..аз тка направихх

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Едитт 3 :

А произведението на Ивайло Петров "Преди да се родя и след смъртта ми" ли е , или трябва да търся само до "Преди да се родя .. " ?
    Оказа се, че частите са три: "Преди да се родя", "...и след това", "...и след смъртта ми".
    Аз прочетох "Преди да се родя и след това" и после видях, че в някои списъци има да се чете "Преди да се родя и след смъртта ми". Навсякъде пише нещо различно и най-вероятно накрая ще се окаже, че няма никакво значение...

Аз съм приета в 18 СОУ Уйлям Гладстон с Корейски.. :Д

Всички се чудите какво трябва да четете относно Ивайло Петров ''Преди да се родя, след това и след смъртта ми''. В 8 клас ще се учи само ПРЕДИ ДА СЕ РОДЯ! Когато госпожата ни по БЕЛ ни даваше списъка с книги каза, че трябва да четем само ПРЕДИ ДА СЕ РОДЯ, но разбира се който иска да чете и останалите части.

Цитирай Първоначално написано от Ivan :) Виж мнението
    Всички се чудите какво трябва да четете относно Ивайло Петров ''Преди да се родя, след това и след смъртта ми''. В 8 клас ще се учи само ПРЕДИ ДА СЕ РОДЯ! Когато госпожата ни по БЕЛ ни даваше списъка с книги каза, че трябва да четем само ПРЕДИ ДА СЕ РОДЯ, но разбира се който иска да чете и останалите части.
    Благодаря!

Аз ще ходя на трето класиране, Хрис.
    Като тръгна да чета книги ще се разтърся из темата, сега особено не ме вълнува четенето на книги. (:

Кои произведения са най-важни? Защото едва ли, ще ги прочета всички. Не обичам стихотворения :/

Цитирай Първоначално написано от anonymousx Виж мнението
    Кои произведения са най-важни? Защото едва ли, ще ги прочета всички. Не обичам стихотворения :/
    И да не са важни, ако тези стихотворения ги изучаваме в 8. клас, принципно би трябвало да ни накарат да ги учим на изуст. (:

Аз взех от един познат учебник по литература за 8 клас и смятам да чета всичките произведения от него Иначе наистина темата малко замря. Записах се още на първо класиране, защото бях доволен, но още не мога да намеря някой бъдещ съученик. Но пак да попитам....някои в ПГИ Д-р Иван Богоров Варна с бизнес администрация и английски ?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Аз ще ходя на трето класиране, Хрис.
    Като тръгна да чета книги ще се разтърся из темата, сега особено не ме вълнува четенето на книги. (:
    Ммм .. ок Късмет
    Аз още не съм започнала .. май от Николай Хайтов ще започна Но засега се подготвям само психически за четенето ..
    Стихотворенията може да ги прочета , но едвали .. По-скоро по-големите книги ,за да знам горе-долу за к'во става дума като цяло .. разказите също мога да пропусна //

Да ви питам по колко часа седмично ще имате чужд език? Аз ще съм в МГ и ще имаме по 18 часа английски език , и няма да учим биология, физика, химия, история и география. А само БЕЛ, Англ. език, Математика, ИТ, Изобр. и-во, ФВС и музика + СИП Математика.

Голям фен
    Да ви питам по колко часа седмично ще имате чужд език? Аз ще съм в МГ и ще имаме по 18 часа английски език , и няма да учим биология, физика, химия, история и география. А само БЕЛ, Англ. език, Математика, ИТ, Изобр. и-во, ФВС и музика + СИП Математика.

Ммм .. не знам Не погледнах ..
    Ние ще учим само БЕЛ , М , ИЕ , ФВС , Музика , И-во и предполагам ИТ ,но не съм сигурна

Ти в какво училище си приета?

Голям фен
    Ти в какво училище си приета?
    Езиково

Ние ще учим само БЕЛ , М , ИЕ , ФВС , Музика , И-во и предполагам ИТ ,но не съм сигурна
    Да не си в 164 испанска..??

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от vladislavcheto Виж мнението
    Да не си в 164 испанска..??
    Хахх Ноупп //

Хахх Ноупп //
    Eeeee...

+ езика...
    Иначе, да, това са предметите. И аз ще съм в езикова гимназия, и ние ще учим ИТ, така, че навсякъде би трябвало да се учи.

Да се включа и аз в темата, ето какво ще уча през идната година (езикова гимназия)
    VІІІ клас (Подготвителен клас)
    Обучението в VІІІ клас протича със засилено изучаване на избрания чужд език, в зависимост от профила ( Английски/Немски ). В програмата не влизат общообразователни науки (химия, биология, физика и др.)

Програма:
    І западен език - 19 часа седмично
    Български език - 3 часа седмично
    Математика - 3 часа седмично
    Физическо - 2 часа седмично
    Музика* - 1 час седмично
    Изобразително изкуство* - 1 час седмично

* Предметите се изучават в осми и девети клас по 1 час седмично. Поради тази причина не се пишат срочни оценки, само годишни, а в дипломата за основно образование влиза една сумарна оценка.
    но от зайците, който бяха миналата година ми казаха, че има и информационни технологии

Цитирай Първоначално написано от tedi129 Виж мнението
    според мен японския е по-добър избор пред френския за теб, щом ти се отдава руския. Японския е мек език, докато френския е много твърд и е по-труден.

Руския ми е в кръвта, на половина руснак съм
    А Японсло ми се учи от 2 години насам , откакто майка ми и баща ми (те са музиканти) веднъж се върнаха от Токио и разказваха
    Блаах, изтекоха ми очичките xD

На нас са ни дали такъв списък с броя часове, които ще се изучават в осми клас. И там пише, че първия чужд език е 18 часа седмично, но за сметка на това българския и литературата са четири часа. Физическото първия срок е два часа, а втория е само един. Или обратното, но това няма голямо значение. Информационните са един час.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си