- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
III класиране:
КЛАСИРАН
по 1 желание
133 СОУ
ЧЕ-ФЕ;РЕ;Мат
![]()
Ее .. браво Перии ^^Поздравления !
Ще сте съученички с една приятелка , поне си мисля ,че е там![]()
Последно редактирано от Xriis.. : 07-13-2012 на 15:56
Да деОбърках се ,защото тя е момиче
Сории .. :P
Разгледах сайта на 133 ..
Видях ,че има списък с приетите ученици на 1-ви етап от класиране ..
Да знаете дали други у-ща също имат подобен списък ?![]()
Аз търсих за 1 АЕГ списък, ама нищо не открих..![]()
Come on skinny love just last the year...
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
И .. всичко свърши за кандидатстващитe ,а ?
Явно темата пак ще потръгне след 15 ,като се запознаем с хората ..
Дано да са свестни, и тези, които познавам да се паднат в моя клас ^^ ..
Едитт :
Мерси ^^ Ей сега ще потърся за някой познат
Едитт 2 :
Намерих 1 , за сегаНо не му знам 2-рото име и не знам дали е той
Иначе е с НЕ,М,Инф
Едитт 3 :
Вече не ми се търси .. От тези , по-познатите ми, няма никой .. А на второстепенните не им знам трите имена
Eдитт 4 :
Добре де .. а нали в у-щата гнезда са изнасяли някакви списъци .. Там ли са още и няма ли ги качени всички "неща" в 1 сайт ?![]()
Последно редактирано от Xriis.. : 07-13-2012 на 17:02
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Мхм .. а поне дечурлигата от 1 у-ще гнездо ?
Т.е примерно в някакъв сайт да пише всички приети , които са се записали в определено у-ще гнездо![]()
Като отидете в училищата-гнезда би трябвало вече да има списък на приетите от първи, втори и трети етап на класиране, които са подали документи за участие в съответното училище-гнездо.Всяко училище получава такъв списък, всяко училище си решава само за себе си дали ще го сложи на сайта си, иначе в самите училища ги слагат тези списъци, та ако примерно ви е интересно, кои са зайците на 1 АЕГ, отидете в 1 АЕГ и там ще видите списък на всички паралелки с трите имена на учениците, входящ номер, бал и по кое желание е класирано. (:
Минавам само да кажа, че тези, които учат в 164 с португалски ще са в един клас с Мина Маркова![]()
ей, днеска се добрах до читав нет и сте изписали сумати страници
Ха-ха![]()
Значи са я приели на 2-ро класиране![]()