.
Отговор в тема
Страница 6 от 96 ПървиПърви ... 23456789101656 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 2385
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Я и аз да ви попитам ;д Как се определя кой в коя паралелка е? По бал ли? Защото ми казаха, че там, където са две паралелки с един и същ профил, първите 26 по бал отиват в едната, а останалите - в другата. Наистина ли е така, или на случаен принцип се решава? Или... не знам и аз...
    Не поне аз което знам от баба ми (учителка е и се занимава със записването за нашата паралелка в училището) това за паралелките става така:
    примерно е така класирването
    -Ивана (1)
    -Ивайло(2)
    -Кристияна(3)
    -Михаела(4)
    -Антоан(5)
    -Николай(6)
    -Ивон(7)....
    има да кажем 2 паралелки
    Първата
    (1)
    (3)
    (5)
    (7).....
    Втората
    (2)
    (4)
    (6)....
    съжалявам за сложното обясняване

Голям фен
    " Чл. 21. (1) Във втори етап на класиране участват учениците, които:
    1. не са приети;
    2. са приети по второ или следващо желание, но не са се записали и са подали заявление по чл.
    20, ал. 1.
    (2) Във втори етап на класиране учениците по ал. 1, т. 2 се класират на мястото си от първи
    етап или на по-предно свое желание. "

Това значи ,че ако си подредил желанията си така :
    1. 1 СОУ
    2. 5 СОУ
    3. 10 СОУ
    4. 20 СОУ

Ако в 1-во класиране са те приели, да речем, в 10 СОУ , но ти не искаш в 10-то СОУ се явяваш на 2-ро класиране .

1) Ако на 2-ро класиране те приемат в 20 СОУ , ти можеш ли да се запишеш в 10 СОУ (от мин. класиране) ?
    2) А ако те приемат в 5-то СОУ си влизаш там, нали ?

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    1. не са приети;
    2. са приети по второ или следващо желание, но не са се записали и са подали заявление по чл.
    20, ал. 1.
    (2) Във втори етап на класиране учениците по ал. 1, т. 2 се класират на мястото си от първи

1. 1 СОУ
    2. 5 СОУ
    3. 10 СОУ
    4. 20 СОУ

Ако в 1-во класиране са те приели, да речем, в 10 СОУ , но ти не искаш в 10-то СОУ се явяваш на 2-ро класиране .

1) Ако на 2-ро класиране те приемат в 20 СОУ , ти можеш ли да се запишеш в 10 СОУ (от мин. класиране) ?
    Нямах предвид това, много добре знам какво имаш предвид, но в справочника така пише, а т'ва е някаква стара наредба, защото в миналогодишните справочници го пише това.

Голям фен
    Няма нищо общо с това , което писа на миналата стр. ,че ако не те приемат на 1-во , минаваш на 3-то
    Просто питам дали ,ако примерно ме приемат на 2-ро желание (1-во класиране) ще запазя мястото си на 2-ро класиране ,а няма да падна примерно на 3-тото желание ?

А тази наредба ми я пише в новия справочник и в сайта на Мон

1. не са приети;
    20, ал. 1.

1. 1 СОУ
    2. 5 СОУ
    3. 10 СОУ
    4. 20 СОУ

1) Да но първо трябва да подадеш там нещо си в 10 СОУ, за да знаят че ти желаеш да участваш на 2-ро класирване ии аз мисля, че няма как на 2-ро да те класират още по надолу. Ти си участваш за училищата от по-горе (5 и 1 СОУ) ии вече ако там не се класираш и на 2-ро се записваш в 10 СОУ(те ти пазят мястото),а 20 СОУ вече не те интересува :Д
    2) мхм

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    При записването от 27 до 29/30 (не помня точно) какви документи трябва да се носят? И нали трябва да се отиде направо във училището, което са ме приели?

Голям фен
    Да , там трябва да отидеш

1. Удостоверение за завършен VII клас - оригинал
    2. Молба за записване /бланка на училището/

3. Характериктика на ученика, издадена от училището, в което се е обучавал

4. Удостоверение за преместване от училището, в което се е обучавал ученикът /След издаване от комисията за записване на служебна бележка, че ученикът е приет в гимназията!/
    5. Здравен картон
    6. Талон за здравно и имунизационно състояние на ученика към момента на записването (издава се от личния лекар)

7. Формуляр на ученика /бланка на гимназията/

Няма нищо общо с това , което писа на миналата стр. ,че ако не те приемат на 1-во , минаваш на 3-то
    Просто питам дали ,ако примерно ме приемат на 2-ро желание (1-во класиране) ще запазя мястото си на 2-ро класиране ,а няма да падна примерно на 3-тото желание ?

А тази наредба ми я пише в новия справочник и в сайта на Мон
    Беше постнала това: " Чл. 21. (1) Във втори етап на класиране участват учениците, които:
    1. не са приети;
    затова така реагирах, иначе за да си запазиш мястото ако не те класират на първо желание във второто класиране си се записваш в училището, което са те приели на първо класиране, само дето трябва да отидеш в съответно училище (което ти е на второ желание) и там да подадеш молба за участие във второ класиране. Мисля, че това го обсъждахме в миналата тема. )

То от миналата тема нищо не се разбираше...човек попита нещо ама отговор няма :Д:Д

Голям фен
    Значи на 1-во класиране си се записвам в у-щето ,в което са ме приели , но и подавам "бланка" ,за да участвам и във 2-ро класиране .. и ако вече 2-ро класиране не ме удовлетвори , отивам във у-щето , в което съм се записала след 1-во класиране ?

Значи на 1-во класиране си се записвам в у-щето ,в което са ме приели , но и подавам "бланка" ,за да участвам и във 2-ро класиране .. и ако вече 2-ро класиране не ме удовлетвори , отивам във у-щето , в което съм се записала след 1-во класиране ?
    Не, на 26.06. разбираш ще си приета на 5 място, ако примерно искаш на 4 или 3 или 2 или 1 желание, отиваш в училището, което ти е на пето място и подаваш заявление изтеглено от РИО-то, в което пише, че искаш да участваш на второ класиране, на второ класиране се опитват да те класират на 1-4 място, а ако не стане отново се класираш на 5 място и отиваш и се записваш или подаваш в училището-гнездо документи за участие в трето класиране, след като си видяла свободните позиции след второ класиране.

Голям фен
    Aха Мерси ^^

Ами ако си изпуснал срока за записване можеш ли да се запишеш на 2-ро класиране?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от stelly12 Виж мнението
    Ами ако си изпуснал срока за записване можеш ли да се запишеш на 2-ро класиране?
    Не, чак на трето.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Попринцип не слушам такава музика, но това е.. <3333

От кой сайт бихме могли да разберем дали сме приети?
    Защото един от моeто училище е написал във фейсбук, че е приет в училището, в което е искал. Как е разбрал толкова рано? Нали щяха да излизат около 26 юни.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Добро да е в 1 часа :Д :Д иначе песентаа <3<3

Цитирай Първоначално написано от Dreams12 Виж мнението
    От кой сайт бихме могли да разберем дали сме приети?
    Защото един от моeто училище е написал във фейсбук, че е приет в училището, в което е искал. Как е разбрал толкова рано? Нали щяха да излизат около 26 юни.
    Излязоха за ТУЕС и за НГДЕК (май). )

BloodyDreamer не е тука темата ама и ти ли си падаш яко аниме и манга фен? :Д

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Какъв е смисълът на това за едните училища да излезе списъка на приетите по-рано за другите по-късно ?! :XX

P.S. мерси за информацията за записването ;**
    P.S.2 има ли шанс списъците с приетите ученици на всички училища да излезнат по-рано от 26ти?
    Последно редактирано от weenonas : 06-21-2012 на 11:46

Смисъла е, че като излязат по-късно, класирането вече ще е минало, и ти ще си си изпуснал шанса да се запишеш другаде.

Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    Какъв е смисълът на това за едните училища да излезе списъка на приетите по-рано за другите по-късно ?! :XX

P.S. мерси за информацията за записването ;**
    P.S.2 има ли шанс списъците с приетите ученици на всички училища да излезнат по-рано от 26ти?
    Смисъла е, че НГДЕК е към МК, а ТУЕС към ТУ и там имат различна политика от тази на МОМН.

PS.2 Има шанс, защото в графика изрично пише "ДО 26.06.", но принципно предходни години все е излизало точно в този ден, в който е написано, независимо дали има "ДО".

Теди - дамм ;д по какво позна?... аааа! За Японията ли? ;д Аз искам там най-вече заради джей-рок-а и вижуъл кей-а, защото искам да се занимавам с музика (;

АААА нееее!!! Не искам така да се определя, това е много тъпо. Това означава, че няма да съм в един клас с едно момче от съседния клас и най-вероятно с една приятелка също няма да сме в един клас, че може и две да са.... Това е много глупаво!! -сад фейс-

Значи приятели ми казаха, че тъй като изпита по мат тази година беше лесен най-вероятно баловете ще се вдигнат....после пък си промениха мнението и започнаха да разправят, че тъй като в другите градове имало много двойки може и да се намалят.....според вас как е? Ще се увеличат, ще намалеят или ще си останат същите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си