.
Отговор в тема
Страница 69 от 96 ПървиПърви ... 195965666768697071727379 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 701 до 1 725 от общо 2385
    Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MoulinRouge Виж мнението
    хаха и аз така , обожавам дъжд ! Да и аз ги прочетох чак като ги взехме в училище и всичко си беше перфектно . Ох , ако имаме входни ниваа - по бг съм си добре , ама математиката ..
    Абсолютно същото! Нищо не й помня на тая математика... Пък така ми се иска в новото училище да започна добре.Но ще му мисля после. Сега ще се радвам на ваканцията(макар да ми се вижда много кратка).
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

Цитирай Първоначално написано от kalito126 Виж мнението
    Абсолютно същото! Нищо не й помня на тая математика... Пък така ми се иска в новото училище да започна добре.Но ще му мисля после. Сега ще се радвам на ваканцията(макар да ми се вижда много кратка).
    Да не си ми изгубена сестра ? И аз :д Да бе , 1 месец само Дано учителката ми по математика да е свестна :Д Ей другите , що не пишете ? <3

Голям фен
    Хехехе .. Май наистина 100-те страннички сами няма да се напишат .. като гледам и Криско не помогна кой знае колко
    И Пери .. Ти вместо да му благодариш ,че завързва разговор ,друго правиш

Гледам тук за книги си говорите Аз мисля да чета по-големите или от учебника, или по време на учебната година .. Прочетох няколко стихотворения + Диви разкази

Иначе и аз бях на море .. Дойдохме си преждевременно ,че всички ни хвана тоз гаден, летен вирус .. В момента съм като труп .. С вирус

На мен пък ваканцията ми омръзна много отдавна .. ИСКАМ НА У-ЩЕ !!! Принципно винаги тази ваканция ми се струва прекалено голяма . Предпочитам да я няма ,но за сметка на това да пускат повече едноседмични .

И аз имам чувството ,че съм забравила абсолютно всичко по математика . Особено теоремите по геометрия . Трябва да преговарям ,ама май няма да остане време , въпреки че не правя кой знае какво ..

П.С - Сори ,че всичко на нов ред ,обаче не ми се цитираше

Хейй здравейте! Не бях писала отдавна Сигурно за 100ен път казвам ,че съм в 32-ро ,ако има някой да пише Вълнувате ли се за 17-ти септември?Аз доста..хем искам да дойде ,хем малко ме е страх...Вие как сте?

Охх и аз адски много ми се ходи вече :д Искам да си купувам учебниците и тетрадки и всички ония простотийки и да тръгваме ! :дд

Йхх като помисля и колко пари ще ни искат за учебници и тетрадки и тази година ...ама пък ми се почва ,защото ми е интересно като изключим всички контролни,класни и изпити ...

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Хей здравейте..... Аз не знам от кога не съм писала......... ;д
    Иначе как прекарвате последния месец от ваканцията?
    На мен лично не ми се почва даскало...

Даа , тия учебници доста солено ще излезнат на майка ми :д Ужас ! Иначе си прекарвам супер :д Абе някой няква идея как да изкарам малко пари ? :д .. Иначе книги се отказах да чета :д

Moulin и аз това се чудя ..в Америка на нашата възраст работят,а тук в България ..най-много да се разбереш с някой съсед да му разхождаш кучето може би..

Абе Вие разбрахте ли к'во е станало...? Днеска от МОМН са решили учебната година да почне не на 15, не на 17, а на 1 септември и ще приключи на 31 май. Защото по времето от 31 май до 15 юни ще е задълйително да тренираме някой спорт в училището ни.

Защото голяма част от децата са с наднормено тегло пък и така ще се открият нови таланти в спортовете. На сайта на МОМН е качена информацията с повече подробности.

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee what??

наистина!!!!!!!!!!!!!!! обади се бързо на хриси и пери трябва да знаят!!!!!!!!!!!!!

Звъннете на хриси и пери трябва да знаят звънете...................

Абе Вие разбрахте ли к'во е станало...? Днеска от МОМН са решили учебната година да почне не на 15, не на 17, а на 1 септември и ще приключи на 31 май. Защото по времето от 31 май до 15 юни ще е задължително да тренираме някой спорт в училището ни. Защото голяма част от децата са с наднормено тегло пък и така ще се открият нови таланти в спортовете. На сайта на МОМН е качена информацията с повече подробности.

Т'ва честно ли бе?

къде го пише ? дай линк !!

да къде го пише дайте линк..

на сайта го пише наистина кажете на всички......

не го намирам

добре де дай линк

на началната страница е кажете на пери и хриси

ти шегуваш ли се ? няма нищо ..

Не мога да открия никaквo инфо

не се шегувам каже на близките си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си