.
Отговор в тема
Страница 86 от 96 ПървиПърви ... 3676828384858687888990 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 126 до 2 150 от общо 2385
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    То началото е най-тежко и с времето материала спада
    Прав е. Но това не важи за паралелките с английски, като мен например...

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Прав е. Но това не важи за паралелките с английски, като мен например...
    И аз съм така ...

zlatko - коя паралелка си в немската ?
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Днеска ни върнаха контролното по АЕ имам 6. По Математика утре имам Входно, та направо не ми се мисли. А в Четвъртък ни връщат контролните по БЕЛ - животът ме мрази

Голям фен
    Аз имам вече 3 оценки по ИЕ - 6,00 ; 6,00 ; 5,75 (1 ударение )
    ПО ИТ правихме входно днес - имам 5 ,което за моите теоритични възможности е иделано

Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Някой да е правил входното по Мат.?

Супер фен Аватара на weheartiit
    То началото е най-тежко и с времето материала спада
    Дано,дано да е така.И на нас обаче ни казаха,че в началото е по-лесно защото ни дават по-малко думи,а после думите може ли да стигат и до 200 и повече на ден ...
    Иначе ние ще правим в четвъртък входно по мат. и понеже съм забравила повечето неща ще ходя на уроци да си припомня.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Дано,дано да е така.И на нас обаче ни казаха,че в началото е по-лесно защото ни дават по-малко думи,а после думите може ли да стигат и до 200 и повече на ден ...
    Иначе ние ще правим в четвъртък входно по мат. и понеже съм забравила повечето неща ще ходя на уроци да си припомня.
    И ние ще правим в четвъртък. Само че не съм сигурна дали по БЕЛ или по М

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl Виж мнението
    zlatko - коя паралелка си в немската ?
    "Б" и съм втора смяна. Ти?

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Ми не знам - при нас почнахме с по 100 думи на ден и сега понамаляха до 30-40 на ден и обръщаме повече внимание на граматиката
    п.с. сори за двойния пост

Голям фен
    Ние досега сме взели малко думи - към 300 . Наблягаме на глаголи , предимно неправилни и правим тестове

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Ние досега сме взели малко думи - към 300 . Наблягаме на глаголи , предимно неправилни и правим тестове
    Ние сме взели около 550-600 думи и сме правили тве контролни. Бтв т.к. съм болен и най-вече силно заразен :Д днес няма да ходя на училище, което е много гадно, защото ще изпусна доста и макар да има кой да ми даде нещата наваксването ще е трудно.

4,75 на входното по български, ахах. А на изпита помня, че бях с оценка най-висока в цялата област.

Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Оценката ти е чудесна, FuckingFreak. Аз по БЕЛ няма да хвана и 3

Голям фен
    В край на сметка в четвъртък имаме входно по БЕЛ .. -_- С този г-н нищо не преговорихме , не очаквам кой знае колко . На 9-ти имаме и входно по М и Музика . Дано поне там нещо направя (по математиката, де, не по музиката ) . Днес по испански взехме към 100 думи . Всяка по 6 реда . Утре ще правим контролно на тях . Аз не знам кога ще ги пиша . Утре съм от 2 часа на у-ще ,та сигурно утре рано ще ставам ;[[

FuckingFreak - Браво на теб !

zlatko98 - Kолко много По колко пъти/реда ги пишете ?

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    В край на сметка в четвъртък имаме входно по БЕЛ .. -_- С този г-н нищо не преговорихме , не очаквам кой знае колко . На 9-ти имаме и входно по М и Музика . Дано поне там нещо направя (по математиката, де, не по музиката ) . Днес по испански взехме към 100 думи . Всяка по 6 реда . Утре ще правим контролно на тях . Аз не знам кога ще ги пиша . Утре съм от 2 часа на у-ще ,та сигурно утре рано ще ставам ;[[

FuckingFreak - Браво на теб !

zlatko98 - Kолко много По колко пъти/реда ги пишете ?
    Ние не ги пишем по редове, а 10 пъти с множественото число и превода, защото по редове мога да изкарам ултра големия почерк и да на пиша думата 5 пъти

Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Колко лв. ви излезнаха учебника по АЕ + тетрадката за нулево ниво? На мене 38лв. До края на годината трябва да сме минали още 2 учебника + още 2 тетрадки, което ще излезе около 110лв.
    Ето това е, което преди около седмица ни доставиха. Учебника е чудесен, а тетрадката е черно-бяла.

Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Колко лв. ви излезнаха учебника по АЕ + тетрадката за нулево ниво? На мене 38лв. До края на годината трябва да сме минали още 2 учебника + още 2 тетрадки, което ще излезе около 110лв.
    Ето това е, което преди около седмица ни доставиха. Учебника е чудесен, а тетрадката е черно-бяла.

На нас всичките учебници + помагала по НЕ излязоха 160лв.

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    На нас всичките учебници + помагала по НЕ излязоха 160лв.
    +1 На входното по математика имам 4 - голяма излагация По БГ не знам за колко съм ,но едва ли ще е под 5 . Преди малко се върнах от английския ,а след 30 мин някъде заминавам на даскало за нулев час на класа xD Btw - Имам още една 6-ца по немскиии ^^

На входното по ИТ имам 4 - за 1 точка не ми достигна за 5. Страхотно начало, няма що...
    По музика имахме входно - сложих си чантата на масата, бях снимала с телефона на една съученичка листа с написаните понятия (опери,симфонии,глупости..) и си преписах всичко.
    Вчера пък се събудих сутринта, гледам че е без 20 и си се кефя, че съм станала преди алармата. Правя си закуска, обличам се, след малко майка ми идва да ми каже, че било 5 часа !? И така и не си легнах повече.. Съответно и снощи не успях да се наспя и сега ме боли главата, пък и не само заради това, ами и тъпото време оказва влияние...

По математика не ни бяха проверили всички и г-жата каза, че в петък ще ги върне. Започнахме да учим корен квадратен, обаче госпожата не обяснява както трябва и всички я гледахме като телета. Нищо не успях да схвана. днес правихме входното по ИТ и госпожата вика, че можем да гледаме от тетрадките и учебниците, които си носим. Аз си бях взела учебника за 7 клас, "уж да преговарям", и го използвах на контролната. Утре ще правим втори граматичен тест по Английски и госпожата ще ни събира речниците и упражнителните да ги проверява. За домашна за утре имам около 75 думи по Английски и есе по Литература, а аз като не знам как се пише есе... :XXX Като се замисля, трябва да сядам да уча защото ми се струва, че ще пиша пак до посреднощ.

О да. Утре ми е интервюто за стипендиите, а съм гола вода.
    Чакам си диктовката от вчера, иначе досега имам две 6тици по английски. (диктовка и тест)
    В класа ми има кръгли нули по английски. Кво правят в ег като нищо не знаят !? Играехме някаква игра днес, да направим история като всеки трябва да добавя само по 1 дума - ми те не знаеха какво да кажат. Изключително неприятни са ми подобни същества. Като знаеш, че не ти е там мястото, къде си тръгнал да се буташ, само и само да си в стадото..

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    В класа ми има кръгли нули по английски. Кво правят в ег като нищо не знаят !? Играехме някаква игра днес, да направим история като всеки трябва да добавя само по 1 дума - ми те не знаеха какво да кажат. Изключително неприятни са ми подобни същества. Като знаеш, че не ти е там мястото, къде си тръгнал да се буташ, само и само да си в стадото..
    Това беше много тъпо изказване. В езиковите се започва да се учи отначало. Може преди това да не са учили английски, а някакъв друг език Един от основните смисъли на езиковите е, че започваш всичко отначало - никой не е длъжен да знае целия материал!

Голям фен
    Едвам,едвам си написах домашното .. Все пак успях . Днес пак правихме тест по ие на думи , обаче те хем някакви гадни и дълги ,хем г-жата ни ги даваше да ги пишем от български на испански . А аз мога само да превеждам (тоест обратното) . Предполагам ,че си получих първата слаба оцена . Дано поне да не е толова ниска . Утре ще ни изпитват устно на всички глаголи ,които сме взели досега (абс всички) и ще се опитам да си поправя оценката от днешния тест Поне тях идеално ги знам Имаме и тест по Бг - 25 въпроса .. поне май ще успеем да препишем Ии .. това Утре имаме с Давид Ще падне веселба (Смятайте колко съм стресиранa , щом единственото ми забавление е часа с испанеца ? ) [Давид - учител по испаснки разговорен,испанец]

И сега сядам (вече съм седнала -_-) да пиша домашното за утре - всички взети глаголи до сега по 2х написани , спрегнати Кефя се на малкото домашноо !

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    4.80 на входното по БЕЛ..не му се кефя, щото беше грешка на тъп въпрос, ама да кажем, че става..
    5.75 по АЕ и правихме още 1 контролно надявам се да е по-добре този път.
    Утре входно по Математика..hell
    Но пък нямаме домашни, така че кеф
    Come on skinny love just last the year...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си