- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
zlatko - коя паралелка си в немската ?
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Днеска ни върнаха контролното по АЕ имам 6. По Математика утре имам Входно, та направо не ми се мисли. А в Четвъртък ни връщат контролните по БЕЛ - животът ме мрази![]()
Аз имам вече 3 оценки по ИЕ - 6,00 ; 6,00 ; 5,75 (1 ударение)
ПО ИТ правихме входно днес - имам 5 ,което за моите теоритични възможности е иделано![]()
Някой да е правил входното по Мат.?![]()
Дано,дано да е така.И на нас обаче ни казаха,че в началото е по-лесно защото ни дават по-малко думи,а после думите може ли да стигат и до 200 и повече на ден ...
Иначе ние ще правим в четвъртък входно по мат. и понеже съм забравила повечето неща ще ходя на уроци да си припомня.
Ние досега сме взели малко думи - към 300 . Наблягаме на глаголи , предимно неправилни и правим тестове![]()
4,75 на входното по български, ахах. А на изпита помня, че бях с оценка най-висока в цялата област.![]()
Оценката ти е чудесна, FuckingFreak. Аз по БЕЛ няма да хвана и 3![]()
В край на сметка в четвъртък имаме входно по БЕЛ .. -_- С този г-н нищо не преговорихме , не очаквам кой знае колко . На 9-ти имаме и входно по М и Музика . Дано поне там нещо направя (по математиката, де, не по музиката) . Днес по испански взехме към 100 думи . Всяка по 6 реда . Утре ще правим контролно на тях . Аз не знам кога ще ги пиша . Утре съм от 2 часа на у-ще ,та сигурно утре рано ще ставам ;[[
FuckingFreak - Браво на теб !
zlatko98 - Kолко многоПо колко пъти/реда ги пишете ?
Колко лв. ви излезнаха учебника по АЕ + тетрадката за нулево ниво? На мене 38лв. До края на годината трябва да сме минали още 2 учебника + още 2 тетрадки, което ще излезе около 110лв.
Ето това е, което преди около седмица ни доставиха. Учебника е чудесен, а тетрадката е черно-бяла.
![]()
На входното по ИТ имам 4 - за 1 точка не ми достигна за 5. Страхотно начало, няма що...
По музика имахме входно - сложих си чантата на масата, бях снимала с телефона на една съученичка листа с написаните понятия (опери,симфонии,глупости..) и си преписах всичко.![]()
Вчера пък се събудих сутринта, гледам че е без 20 и си се кефя, че съм станала преди алармата. Правя си закуска, обличам се, след малко майка ми идва да ми каже, че било 5 часа !? И така и не си легнах повече.. Съответно и снощи не успях да се наспя и сега ме боли главата, пък и не само заради това, ами и тъпото време оказва влияние...
По математика не ни бяха проверили всички и г-жата каза, че в петък ще ги върне. Започнахме да учим корен квадратен, обаче госпожата не обяснява както трябва и всички я гледахме като телета.Нищо не успях да схвана. днес правихме входното по ИТ и госпожата вика, че можем да гледаме от тетрадките и учебниците, които си носим. Аз си бях взела учебника за 7 клас, "уж да преговарям", и го използвах на контролната. Утре ще правим втори граматичен тест по Английски и госпожата ще ни събира речниците и упражнителните да ги проверява. За домашна за утре имам около 75 думи по Английски и есе по Литература, а аз като не знам как се пише есе... :XXX Като се замисля, трябва да сядам да уча защото ми се струва, че ще пиша пак до посреднощ.
О да. Утре ми е интервюто за стипендиите, а съм гола вода.
Чакам си диктовката от вчера, иначе досега имам две 6тици по английски. (диктовка и тест)
В класа ми има кръгли нули по английски. Кво правят в ег като нищо не знаят !? Играехме някаква игра днес, да направим история като всеки трябва да добавя само по 1 дума - ми те не знаеха какво да кажат. Изключително неприятни са ми подобни същества. Като знаеш, че не ти е там мястото, къде си тръгнал да се буташ, само и само да си в стадото..
Едвам,едвам си написах домашното .. Все пак успях . Днес пак правихме тест по ие на думи , обаче те хем някакви гадни и дълги ,хем г-жата ни ги даваше да ги пишем от български на испански . А аз мога само да превеждам(тоест обратното) . Предполагам ,че си получих първата слаба оцена . Дано поне да не е толова ниска
. Утре ще ни изпитват устно на всички глаголи ,които сме взели досега (абс всички) и ще се опитам да си поправя оценката от днешния тест
Поне тях идеално ги знам
Имаме и тест по Бг - 25 въпроса .. поне май ще успеем да препишем
Ии .. това
Утре имаме с Давид
Ще падне веселба (Смятайте колко съм стресиранa , щом единственото ми забавление е часа с испанеца
? ) [Давид - учител по испаснки разговорен,испанец]
И сега сядам (вече съм седнала -_-) да пиша домашното за утре - всички взети глаголи до сега по 2х написани , спрегнатиКефя се на малкото домашноо !
4.80 на входното по БЕЛ..не му се кефя, щото беше грешка на тъп въпрос, ама да кажем, че става..
5.75 по АЕ и правихме още 1 контролно надявам се да е по-добре този път.
Утре входно по Математика..hell
Но пък нямаме домашни, така че кеф![]()
Come on skinny love just last the year...