.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Братовчеди

Наскоро дойдоха братовчедите ми от София.Не се бяхме виждали от 4 5 клас някъде тоест по4ти не се познавахме като дойдоха сега. Момче и момиче близнаци са и имат рожден ден другата седмица и тъй като ще им ходя на гости,се чудя какво да им взема.Нещо оригинално.Знам че не ги познавате и няма как да кажете нещо конкретно,но ако имате идеи за оригинален подарък-пишете!Те са 11 клас! Също така ми подариха портмоне!

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Момичето ако обича да чете й вземи книга.
    За момчето можеш да му вземеш слушалки за PC, например .. дай ни по-подробна информация за тях

ами тя докато беше при нас си взе една книга на английски,ина4е тя е доста социална..не се задържа вкъщи много много,обича да се гримирва..кокона е с една дума ;д не кифла ... мом4ето .. пуши много ;д също слуша дъбстеп... не е като да ссме се опознали много все пак .. не знам

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    За момчето някаква яка запалка или табакера. За момичето някаква яка козметика, обици, гривни, гердани..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

за момичето някакви хубави обеци сега са на мода такива като пера от паун нещо такова : http://www.bulstore.eu/bg/earrings/3...-earrings.html а за момчето можеш да му вземеш някакви по-хубави слушалки да си слуша Дъбстеп или някоя шантава запалка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си