- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прекалена възбуда .. ?!
Здравейте ..
наскоро казах на приятеля си , че не искам да го правиме често а той каза , че много се въбужда и един вид ще сме на принципа или - или .. Ако не сме го били правили , той нямало да може да ме целува по връта или някъде другаде, защото още повече му се приисквало така и му ставало тъпо , а не мен пък ми харесват този вид целувки ;x
Ако може да ми дадете някакви съвети ще съм Ви много благодарна !
И защо не искаш да го правите често?
Иначе поведението му е детинско тип: ти не ми даваш играчката, аз пък няма да ти дам твоята ...
еми не съм от тоя тип за да го правиме често.. на това ли ще се основава връзката ?
Последно редактирано от DragonLady : 06-19-2012 на 22:16
Не му е детинско поведението, а мъжко. Свиквай.
Един приятел казва "Вие жените се оплаквате от две неща: много секс и малко секс. Ако го правим всеки ден, ама то много.. Ако го правим през седмица, ама ти не ме желаеш..." Та, така де, хем сърби, хем боли.
Харесва им, желаят ви. Аз мисля, че като не те кефи да си желана проблема си е единствено и изцяло твой. Аз само веднъж съм правила грешката да съм с някой, който не ме привлича чак толкова много и съм се оплаквала от голямото му желание. И проблема си беше мой. Друг, с който съм била съм го искала и съм искала да ме иска. И ме е искал.. и не съм се оплаквала.
Първоначално написано от antifashionshit
Не е въпроса да ви се основава, а да ви се скрепи. Лошият секс или липсата на такъв провалят връзки.
Учудвам се на такова мислене,честно.Секса е едно от най-важните неща в една връзка.Ако има проблеми в леглото, несъмнено ще започнат и караници.
maDamn
Тва, че някой обичат секса по -малко от други , че са на 10.
Защо трябва да го правят всеки ден. Има милион други неща които можеш да правиш с половинката си.
Аз честно казано не си представям секс 1-2 в седмицата ама тва е др въпрос
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Ами нормално е да иска, аз не разбирам защо ти не искаш. Сексуалните проблеми разрушават връзката. Ако той не искаше да правите секс, повярвай ми и на теб нямаше да ти е хубаво. Сексът е неделима част от една връзка.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
К'во разбираш под често ? 2-3 пъти седмично (което е нормално) ? Ако за теб нормално е 2 пъти в месеца... миииии, съжалявам го пича. И аз да съм и аз няма да искам да ми синеят топките *disagree*
или аз съм написала проблема си грешно или почти никой не ме е разбрал хаха .. не е проблема в това , че не го правиме ( нито е много , нито малкоо пък ии когато времето го позволява ) самото нещо е , че аз не мога да го целувам или той мене без някаква доза притеснения , защото по неговите думи ще трябва да го направиме .. е аз акто не искам тогава , но искам да ме целува ??
п.п не е нужно да има нападки , защото всеки е с проблемите си и пита , а пък ии разбирачите също са ги ималии![]()
м, аз пък те разбирам. да те желаят непрекъснато става досадно.
имам предвид .. не е виновно момчето, не си виновна и ти. може би просто той има по-високо либидо, ти по-малко и оттам неразбирателствата...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Още не сте дорасли и двамата... След време като пораснеш няма да следиш и броиш пътите, когато си правила секс
![]()
Вие луди ли сте 2 пъти в седмицата да е често??Често е ако сте на 60 годинис бившия ми приятел го правехме по 2-3 пъти на ден,че и до 10 пъти се е стигало...прави го когато ти се прави,а не когато ''трябва'' и като по разписание
Ти не си добре момиче аз давам всичко за да го правим по често не съм го правила от миналата събота и откачам като имаш възможности прави го кефете се и двамата
И аз съм имала такъв приятел който е 24/7 настроен за секс. Изпробвах го веднъж колко му трябва да се изтощи.. няма братко, БИК! Ами кво да ти кажа... особено като са си в 20-те години са така... Кефи се по-добре!
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Омг, омг. Накъде отива тоя свят...Не била такъв тип. Какъв?
Мда. Много е малко.Аз честно казано не си представям секс 1-2 в седмицата ама тва е др въпрос
Маце, това е положението. Като не искаш секс, няма да те целува по врата. Не само не е детинско, ами си е напълно разбираемо. От какъв зор човекът трябва да се възбужда и да стои надървен и незадоволен, щото ти си решила да си стискаш краката? Намери си някакъв с по-ниско либидо (желание за секс, тоест) и всички ще са доволни.
Ти въобще знаеш ли какво е нимфоманство!? Знаеш ли ,че е болестно състояние?! А знаеш ли,че да правиш редовен секс не е заболяване?! Баси и консервативните простотии. Дай да не правим секс,че ще иска постоянно, дай да му даваме по малко, за да го цени?! Кви са тия шитове?
maDamn