.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Относно първият път

Таа аз съм на 16 и си имам приятел от 1 година...ии отскоро решихме да пробваме да правим секс , аз все още съм девствена бтв...но проблема е там че когато се опитва да ми го вкарва бавно започва много да ме болии и аз не издържам и се отказвам . А преди това съм възбудена и подмокрена достатъчно...Някакъв съветт или може да споделите вашия първи път

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Опитай да се отпуснеш... Аз имах същия проблем и мен ме болеше страшно много... Оказа се, че всичко е било заради това, че колкото и да съм била подмокрена, просто не съм се отпуснала достатъчно...
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от retardd Виж мнението
    Някакъв съветт
    Нда. Стискай зъби (а не междукрачното пространство).
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Нда. Стискай зъби (а не междукрачното пространство).
    +1
    Ако всеки път ще го спираш до никъде няма да стигнете. Изтрай един път и да се свършва.

И аз бях така. Чак на третия опит успяхме. Да, наистина много боли. Действайте бавно и нежно. Ако искаш го накарай (ако и той е съгласен де) да те (извинявай за израза) лиже. Това мен ме отпусна и се получи. Ноо не знам, при всеки различно.

anonymous708973
    Guest
    Това е положението. Имаш два варианта:
    - да почне да ти го вкарва, после да го изкара малко, после пак да го вкара до малко по-навътре, пак да го изкара и така. Все едно си пробива път. То си е баш така, де.
    - да ти го вкара целия отведнъж. Не знам това доколко е добра политика, защото ако на мен ми го направят, ще се убива.

Приятелят ти на колко е и девствен ли е? Той какво мисли по въпроса?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    - да почне да ти го вкарва, после да го изкара малко, после пак да го вкара до малко по-навътре, пак да го изкара и така. Все едно си пробива път. То си е баш така, де.
    Да и това е вариант, забравих да спомена. Ние го пробвахме- стана.
    Последно редактирано от lamia : 07-13-2012 на 06:44

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    +1
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Разбирам те много добре, тъй като същото е било и при мен. Реално погледнато той няма никаква вина, проблема е в това, че не можах да се отпусна и да се отдам просто на момента. И така винаги се отказвах, а той проявяваше огромно търпение, за което съм му много благодарна. След кратко време вече си настроих психиката, като си казвах, че няма да боли и се получи. Нормално е да има болка, но просто стискай зъби и това е. По - добре е да те боли сега, отколкото да го търпиш още няколко пъти. След като те "разпечата" първите пъти също ще има болка, но след това вече ще изпитваш удоволствие. А и , колкото и клиширано да звучи: влагалището ти е настроено да изроди дете, а ти едно мъжко достойнство не можеш да побереш. Я, стига! Няма нищо страшно. Стига да се отпуснеш и да не ти пука за болката.

Мега фен Аватара на xoxi
    - да ти го вкара целия отведнъж.
    Ау, това хич не е добра идея като за първи път.
    Мацката явно не може да се отпусне и е стегнала мускулите още повече. Ако й го вкара отведнъж, не искам и да си представям какво ще е чувството.

Аз предлагам по-дълга любовна игра, повечко работа с пръстите, търпение и да не се отказвате. Бавно, бавно и ще стане. Не прекъсвайте окончателно ако не стане веднага. Както казаха и преди мен, така до никъде няма да стигнете.
    И спря да се върти за миг земята..

Както всички знаем за всичко си има първи път. Просто трябва да си достатъчно отпусната , за да мине всичко както трябва. Не се плаши , в началото има болка , но тя не е непоносима. Гарантирам ти , че всичко ще бъде наред стига ти наистина да се почувстваш готова
    (:

Ами ако го спираш така всеки път до къде ще стигнете. Отпусни се и "бъди смела", то не е толкова страшно. Да боли, има и кръв (не е задължително де, ама повечето случаи явно има) нооо минава и после идва кефа...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Може да пробва първо да вкара пръст, после два и после члена си. Така ще свикнеш да има нещо там, предполагам ще помогне да се разшири малко. А ако това сте го правили просто трябва да издържиш, ще боли първата една минута после ще свикнеш

Да стискай зъби ... Иначе другия вариант (малко хора приемат такива неща, но не те знам какво мислиш ) е ти сама да се отвориш. Сама по хубаво си усещаш нещата (ако можеш съзнателно да си причиняваш болка де) и спестяваш драмите и на мъжо ти.
    Последно редактирано от ChuShki : 07-23-2012 на 18:21

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ползвайте лубрикант, по дяволите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си