.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Post Прекалена възбуда .. ?!

Здравейте ..
    наскоро казах на приятеля си , че не искам да го правиме често а той каза , че много се въбужда и един вид ще сме на принципа или - или .. Ако не сме го били правили , той нямало да може да ме целува по връта или някъде другаде, защото още повече му се приисквало така и му ставало тъпо , а не мен пък ми харесват този вид целувки ;x
    Ако може да ми дадете някакви съвети ще съм Ви много благодарна !

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    И защо не искаш да го правите често?
    Иначе поведението му е детинско тип: ти не ми даваш играчката, аз пък няма да ти дам твоята ...

еми не съм от тоя тип за да го правиме често.. на това ли ще се основава връзката ?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от love it Виж мнението
    еми не съм от тоя тип за да го правиме често.. на това ли ще се основава връзката ?
    Секса е важна част от една сериозна връзка, и ако той не върви нищо не върви ( от опит ти го казвам ). Сигурна съм, че ако се съгласиш да го правите по-често няма да съжаляваш, но все пак това си е твое решение.
    Последно редактирано от DragonLady : 06-19-2012 на 22:16

Супер фен Аватара на djipsito
    Не му е детинско поведението, а мъжко. Свиквай.
    Един приятел казва "Вие жените се оплаквате от две неща: много секс и малко секс. Ако го правим всеки ден, ама то много.. Ако го правим през седмица, ама ти не ме желаеш..." Та, така де, хем сърби, хем боли.

Харесва им, желаят ви. Аз мисля, че като не те кефи да си желана проблема си е единствено и изцяло твой. Аз само веднъж съм правила грешката да съм с някой, който не ме привлича чак толкова много и съм се оплаквала от голямото му желание. И проблема си беше мой. Друг, с който съм била съм го искала и съм искала да ме иска. И ме е искал.. и не съм се оплаквала.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Абе ти да не си на 10? Или си от онея фригидните, за които сексът е някаква "екстра", която партньорът получава само при "специални заслуги"?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не е въпроса да ви се основава, а да ви се скрепи. Лошият секс или липсата на такъв провалят връзки.
    Учудвам се на такова мислене,честно.Секса е едно от най-важните неща в една връзка.Ако има проблеми в леглото, несъмнено ще започнат и караници.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Абе ти да не си на 10? Или си от онея фригидните, за които сексът е някаква "екстра", която партньорът получава само при "специални заслуги"?
    не съм на 10 не съм и на 30 под често имам предвит всеки ден или нещо такова .. и какво вместо да се видиме трябва да скачам в леглото ли ?

Голям фен Аватара на magita
    Тва, че някой обичат секса по -малко от други , че са на 10.
    Защо трябва да го правят всеки ден. Има милион други неща които можеш да правиш с половинката си.
    Аз честно казано не си представям секс 1-2 в седмицата ама тва е др въпрос
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Ами нормално е да иска, аз не разбирам защо ти не искаш. Сексуалните проблеми разрушават връзката. Ако той не искаше да правите секс, повярвай ми и на теб нямаше да ти е хубаво. Сексът е неделима част от една връзка.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    К'во разбираш под често ? 2-3 пъти седмично (което е нормално) ? Ако за теб нормално е 2 пъти в месеца... миииии, съжалявам го пича. И аз да съм и аз няма да искам да ми синеят топките *disagree*

или аз съм написала проблема си грешно или почти никой не ме е разбрал хаха .. не е проблема в това , че не го правиме ( нито е много , нито малкоо пък ии когато времето го позволява ) самото нещо е , че аз не мога да го целувам или той мене без някаква доза притеснения , защото по неговите думи ще трябва да го направиме .. е аз акто не искам тогава , но искам да ме целува ??

п.п не е нужно да има нападки , защото всеки е с проблемите си и пита , а пък ии разбирачите също са ги ималии

м, аз пък те разбирам. да те желаят непрекъснато става досадно.
    имам предвид .. не е виновно момчето, не си виновна и ти. може би просто той има по-високо либидо, ти по-малко и оттам неразбирателствата...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на Meoww
    Още не сте дорасли и двамата ... След време като пораснеш няма да следиш и броиш пътите, когато си правила секс

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    м, аз пък те разбирам. да те желаят непрекъснато става досадно.
    имам предвид .. не е виновно момчето, не си виновна и ти. може би просто той има по-високо либидо, ти по-малко и оттам неразбирателствата...

адмирации

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    Вие луди ли сте 2 пъти в седмицата да е често??Често е ако сте на 60 години с бившия ми приятел го правехме по 2-3 пъти на ден,че и до 10 пъти се е стигало...прави го когато ти се прави,а не когато ''трябва'' и като по разписание

или аз съм написала проблема си грешно или почти никой не ме е разбрал хаха .. не е проблема в това , че не го правиме ( нито е много , нито малкоо пък ии когато времето го позволява ) самото нещо е , че аз не мога да го целувам или той мене без някаква доза притеснения , защото по неговите думи ще трябва да го направиме .. е аз акто не искам тогава , но искам да ме целува ??

п.п не е нужно да има нападки , защото всеки е с проблемите си и пита , а пък ии разбирачите също са ги ималии
    One does not simply търка лампата без да се появи джина.
    А и .... до момента не ми се е случвало приятелката ми да ми каже: оправи ме, пък аз да се правя, че не разбирам.

Цитирай Първоначално написано от ZaicheNaXeroin Виж мнението
    Вие луди ли сте 2 пъти в седмицата да е често??Често е ако сте на 60 години с бившия ми приятел го правехме по 2-3 пъти на ден,че и до 10 пъти се е стигало...прави го когато ти се прави,а не когато ''трябва'' и като по разписание
    РИспект! На те та това му се вига 'убава връзка!

Цитирай Първоначално написано от Tvoita lelq Gosho Виж мнението
    One does not simply търка лампата без да се появи джина.
    А и .... до момента не ми се е случвало приятелката ми да ми каже: оправи ме, пък аз да се правя, че не разбирам.

РИспект! На те та това му се вига 'убава връзка!

нещо не разбрах накъде биеш

Град
    Beyond reality
    той сам не се разбра.
    maDamn

Ти не си добре момиче аз давам всичко за да го правим по често не съм го правила от миналата събота и откачам като имаш възможности прави го кефете се и двамата

Супер фен Аватара на Disasterpiece
    И аз съм имала такъв приятел който е 24/7 настроен за секс. Изпробвах го веднъж колко му трябва да се изтощи.. няма братко, БИК! Ами кво да ти кажа... особено като са си в 20-те години са така... Кефи се по-добре!
    Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!

anonymous708973
    Guest
    Омг, омг. Накъде отива тоя свят...Не била такъв тип. Какъв?

Аз честно казано не си представям секс 1-2 в седмицата ама тва е др въпрос
    Мда. Много е малко.

Маце, това е положението. Като не искаш секс, няма да те целува по врата. Не само не е детинско, ами си е напълно разбираемо. От какъв зор човекът трябва да се възбужда и да стои надървен и незадоволен, щото ти си решила да си стискаш краката? Намери си някакъв с по-ниско либидо (желание за секс, тоест) и всички ще са доволни.

Много си приличаме с твоя приятел, обаче с приятелката ми също :П

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Омг, омг. Накъде отива тоя свят...Не била такъв тип. Какъв?

Мда. Много е малко.

Маце, това е положението. Като не искаш секс, няма да те целува по врата. Не само не е детинско, ами си е напълно разбираемо. От какъв зор човекът трябва да се възбужда и да стои надървен и незадоволен, щото ти си решила да си стискаш краката? Намери си някакъв с по-ниско либидо (желание за секс, тоест) и всички ще са доволни.
    а накъде да отива към нимфоманство ли ? хаха

Град
    Beyond reality
    Ти въобще знаеш ли какво е нимфоманство!? Знаеш ли ,че е болестно състояние?! А знаеш ли,че да правиш редовен секс не е заболяване?! Баси и консервативните простотии. Дай да не правим секс,че ще иска постоянно, дай да му даваме по малко, за да го цени?! Кви са тия шитове?
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си