- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Упражнения за КОРЕМ!
Здравейте..за пръв път пиша в ''спорт и здраве'' и ми е нужен съвет! 100% съм сигурна, че има още безброй идентични теми, но просто нямам време да се ровя из страниците! (иначе ако знаете за съществуването на такава, моля да ми пратите линк)
Аз..не съм в отлична форма, не си падам и по спортове, но държа много да имам добре изглеждащ корем..в момента ми е горе-долу плосък (ако така се казва) и имам нужда просто да го направя максимално плосък и добре изглеждащ - имам намерение да ходя на море все пак
ще съм ви мноогооо благодарна, ако ми препоръчате упражнения (подобни на лицеви опори примерно), които да правя всеки ден - имам възможност и достатъчно свободно време
![]()
Тичай и спри тъпите храни.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
тичам всеки ден по час и нещо, а и не се храня с чипсове, вафли и кифли, но питам за конкретни упражнения![]()
няма упражнения, само тичане
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
http://www.youtube.com/watch?v=SjhUzqQE18E&list
8 минутна тренировка за коремни мускули. 2 пъти дневно е идеално ( сутрин и вечер ).
Някои от упражненията са трудни, и може да ги замениш с коремни преси !
10......
facebook - отличния начин FACE да не види BOOK дълго време