.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Къде мога да намеря резултатите от първото класиране след 7 клас

Всички казват че резултатите от първото класиране след 7 клас в Бургас са излезнали търсих но никъде не мога да намеря
    Ако може линк от къде да видя резултатите в Бургас

Мисля,че тук излизаха (не съм 100% сигурен) http://7klas.mon.bg/

Никъде не са излезнали. Излизат за цяла България на 26.06. Много подобни слухове се разнасят, но не вярвай.

Цитирай Първоначално написано от closeenough Виж мнението
    Никъде не са излезнали. Излизат за цяла България на 26.06. Много подобни слухове се разнасят, но не вярвай.
    Интересно ми е от къде си толкова убеден

Защото има тонове седмокласници край мен. Може и да греша, но всички казват на 26. Пък и вече съм чувала дати като 20, 21. На компютрите ще им трябва малко време да минат през информацията. Малко е раничко всички данни да са минали процедурата и въведени в системата, поне според мен

http://www.rio-sofia-grad.com/web_fo.../appl_main.htm
    Тук има пълна информация.Истина е че резултатите излизат на26,06,

Цитирай Първоначално написано от deni1971 Виж мнението
    http://www.rio-sofia-grad.com/web_fo.../appl_main.htm
    Тук има пълна информация.Истина е че резултатите излизат на26,06,
    Спокойно, не падаме от друга планета. (:
    Иначе резултатите вече са готови, просто РИО-то ги мързи да ги пуснат Събота и Неделя, затова ги чакаме на 25-ти късно вечерта или на 26-ти, когато им скимне. Така беше и с оценките. )

А все пак къде ще бъдат публикувани резултатите?

Смятате ли че днес може да излязат?

И аз мисля,че резултати трябва да излязат вечерта на 25.06 или сутринта рано на 26.06. Аз също ги чакам,но от София.

Пфф, нямам търпение вече да излязат, дано да е днес вечерта, но се съмнявам...

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Аз ходих до залата, където подавахме документи (от Плевен съм), обаче нищо не беше изнесено, дори беше заключено и не можехме да влезем вътре и да проверим дали няма нещо (имаше някакви списъци, ама къде ти...)... Не знам кога имат намерение да ни кажат класиранията, нашия клас си разбрахме оценките от матурите 1 ден по-късно (само аз ги знаех моите предварително от една приятелка), ако и сега направят така ще е супер тъпото, щото до колкото помня сроковете за записване бяха много кратки :/
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Те ще ни измъчат докрай,няма да ги пуснат днес, според мен.

Град
    Plewen
    и аз така мисля. .ако някой знае къде да намерим резултатите онлайн, да казва ;д
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Цитирай Първоначално написано от niki1998 Виж мнението
    И аз мисля,че резултати трябва да излязат вечерта на 25.06 или сутринта рано на 26.06. Аз също ги чакам,но от София.
    В никакъв случай сутринта, ако ги пускат, ще е най-рано в 8-9 часа (вечерта). )
    Последно редактирано от perry_the_platypus : 06-25-2012 на 08:40

То сега ще излезе че дните за подаването на документите излизат по малко, отколкото излизането на скапаните разултати от класирането.

Smile

Аз също съм от Бургас и също чакам резултатите но мисля че най-рано утре сутринта ще излязат. Когато ходих да се записвам за участия в класиранията ми казаха че трябва да проверя на сайта на РИО Бургас. www.rioburgas.org

Град
    Plewen
    да, мен това ме притеснява, че ще ни прецакат да ни кажат резултатите на 27 и така ще имаме по-малко време за записване.. мамка му -.-
    Albus Dumbledore.

Аз пък моите резултати ги разбрах на 4 юни, както казаха. Като гледам всяка година са излизали на 24 юни, тая година що така...

Цитирай Първоначално написано от lalalala123 Виж мнението
    Аз пък моите резултати ги разбрах на 4 юни, както казаха. Като гледам всяка година са излизали на 24 юни, тая година що така...
    В графика им е писало "ДО 24.06.", в тазгодишния график пише "ДО 26.06.", ходи ги питай защо?!

Кви са тея работи "до 26.06", направо да кажат че тогава ще излязат, да не чакаме напразно, защото винаги дават резултатите в края на срока.

Ами аз вече наистина се убеждавам че тез от министерството ги мързи доста! Пък след туй сме имали време от 27.06 до 29.06.2012 да се записваме! Тез сериозно са се побъркали!
    Последно редактирано от PrAySS : 06-25-2012 на 08:57

Град
    Plewen
    о да, определено ги мързи... те нали са много преуморени, пф... само ни държат в напрежение, спекла съм се и само за тия резултати мисля -.-
    Albus Dumbledore.

Между другото, PrAySS, в коя гимназия ще влизаш, понеже и аз съм от Бургас. Аз предполагам че ще съм във Френската.

Аз също писах френска.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си