- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С колко завършихте или с колко ще завършите учебната година?
Имам още до края на годината, обаче в училище повечето си знаем вече оценките. От 5.53 надолу няма да мръдна със сигурност, но може да е нагоре. Слабичко е в сравнение с досегашните оценки, ама в последно време бях станала голяма несериозница хД. Догодина определено ще се постарая повече.
Над 5,50 ще е, надявам се.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
12 клас - 6.00
Дипломата малко по-надолу я докарах.само 5.80
Само по физика и история имам 5,другото е 6 - 11 клас завърших ;Р
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
5,60
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ще я завърша ако е такава волята на аллах
то густо, то пусто
5.92 - 11 клас
Ако не знаеш - ще ти покажа, ако не можеш - ще те науча, а ако не искаш - ще те принудя!
12 клас 5.92
баш класната бе прееба,но нищо
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
6.00 - втори курс(студентка)
Тука само отличници ли пишатсрам ме е да кажа вече...
5, заради заяждането ми с една... госпожичка
И спря да се върти за миг земята..
Аз не знам точно все още... По история госпожата реши, че ще изпитва по различен начин и той е ние да си задаваме въпроси. Обаче на мен вече изобщо не ми се учи и сигурно ще ми остави 5 за годината, защото втория срок ще имам точно толкова, а първия срок имам 6, обаче нещо не й харесва това, че не взимам участие в часовете. По математика също ще имам 5. Е, тази математика така и не можах да я схвана! По друго всичко трябва да имам 6. По-нататък ще напиша окон
чателните резултати.
Също така искам да кажа тези, които имат по-слаб успех да не се притесняват да го напишат. Няма да тръгнем да им се подиграваме. Една година в 6-ти клас не знам какво ми стана и успехът ми беше много нисък, обаче с всяка следваща година ставаше все по-висок.
5,64 :X
You believe, but what you see?
You receive, but what you give?
7 клас - 6.00 ... LIKE A BOSS![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Така, значи ще имам петица само по математика и успехът ми се оформя 5,93
7 клас - 6,00![]()
![]()
11 клас-5.50
Доволна съм,ама тая математика ме прецаква доста...12-ти клас се надявам на повече![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..