- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
слушай сега... всеки е попадал на фризьори,които като видят хубава коса сърце не им дава да я оставят такава и режат наред,но това не трябва да те притеснява нито да изпадаш в депресии щото от тия депресии и косата се влияе ... просто си купи КАчЕСТВЕН зехтин и си прави маски с повечко зехтин и си купи масло от пшеничен зародиш - слагай по 2-3 капки на ръката заедно със шампоана и отделно след баня 2-3 капки на ръката,разтриваш и слагаш по краищата/кристали - едно от двете.. за морето си купи балсам без отмиване и слагай обилно количество - най-добрия вариант спрейче щото и овлажнява допълнително,а главната причина да са ни гадни косите лятото е,че се изсушават... на плажа гледай да не я мокриш всеки ден.. и шапка ! .. на плажа примерно аз правя си един рошав кок и отгоре целия го омотавам в лента за коса ( не знам дали ме разбра) и така ми се пази косата и поне я мия през ден,а ако имам късмет и през 2 ... честно да ти кажа хубаво е че сега си си подстригала косата - тъкмо ще живне малко.. браво,че си спряла пресите и машите и т.н. и освен това пий много вода,хапвай плодове и зеленчуци и моя съвет е да си купиш комбинирани витамини или бирена мая,но аз съм повече ЗА бирената мая..успех и дано съм те разубедила да се отказваш
![]()