- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Гей парада
Уоу!Повечето изкарахте гейовете някакви болни атеисти.И как да не са,когато вярата ги отрича и нарича любовта им неестествена.Не,не одобрявам гей парада,отчасти.Истинската любов или ориентация не се нуждае от излишна показност,но от друга страна,смелостта на тези хора е поразителна и вдъхновяваща.Да се изправят срещу църква,семейства,общество,
тесногръди вярващи като повечето от вас,и да покажат,че не се срамуват от истинската си същност и ориентация,това е удивително!
Последно редактирано от Kaena Smith : 06-22-2012 на 19:02
Едно ще ти кажа, трябва ми само повод (Рак, СПИН, заплаха от затвор или нещо такова) за да хвана един патлак и да почна да ги стрелям такива като теб..... малоумно създание такова!
Никой ли не вижда, че всички тези паради, протести, политически скандали, свински грипове, терористи, всичко това е един добре режисиран театър, целта на който е да се се уплашите, да ви запука, и след това хиляди хора да се изсипят и всеки да си казва мнението за проблемите, като накрая естествено добрите(политически коректните) печелят и поуката е ясна. А в деиствителност такива проблеми не е имало, преди някой да ги е повдигнал на въпрос и да е направил скандал от тях. Това е съвременното общество, един голям скандал, от който се правят пари. В момента в които се намесите, вие просто участвате в него. И го праявт с цел да повдигнат самочувствието ви. Всяка вечер по телевизията ви дават измислени злодеи, само за да имате какво да сочите с пръст и да си викате : "Ето, аз съм добър, а те са лошите."Не виждате ли че ви продават евтино забавление и безсмислени спорове?
И ти Kaena Smith си една заблудена патка, и подкрепяш група от хора, които дори не познаваш , само за да оправдаеш простотията си пред себе си . Такива като теб най-много не ги обичам, и в моите очи стоиш по-долу и от тези дето безпочвено хейтват, само за да са част от опозицията. Да приемаш тези дегенерати по парадите, за интелигентни хора, споделящи любовта си и не натрапващи я на другите, значи си просто поредната 15 годишна мърша дето гледа "Здрач" и мечтае да я клеца вампир. Значи си от онези дето постват статуси във фейсбук че са влюбени, а се плюшат като разпоретини със сульо и пульо, с големите батковци, каращи голфове, със спойлери и неонови фарове..... Вие сте боклука на тази планета, вие сте по-ниско и от тревата. Тревата знае защо е там и защо расте, вие го правите само, защото някой ви е казал. Живота ви е една голяма реклама. Вие сте един отвратителен тумор за тази земя. Желая ти чисто сърдечно само и единствено смърт.
Проклети 15 годишни пикли, тръгнали да се правят на остроумни. Че пък и ще ми ги изкарва онези като някакви едва ли не борци за свобода. Дееееба тъпите ви гадини.......
Едит: Закво не ми излиза коментара ебаси? :@
Последно редактирано от Doctor_Satan : 06-22-2012 на 19:44