.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен Аватара на Glam0rous
    Хубаво е да изглеждаш по-малък, когато си на 18-19, защото след няколко години като станеш на 25-30 вече няма да изглеждаш "малък", а "по-млад"...и с течение на времето това е все по-ценно и хубаво. И няма да почнат да ти викат "лелче" без да се усетиш...
    Иначе е ясно като си на 13-14-15-16 - има едно такова детинско желание да порастнеш, да те имат за по-голям и да имаш правата на голям човек и затова всички гледат да се докарат по-големи и лъжат за години дори. И това е докато не стигнеш до джобс.bg

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Защо си мислите, че по-бързото порастване и оформяне на женски черти е свързано с по-бързо стареене?
    И не съм казала, че ниските момичета няма да станат жени, просто идеала ми за жена е висока, стройна, с дълги оформени крака... И мисля, че доста мъже също приемат това за идеал, а не да приличаш на момиченце.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Това да ти е проблема мойто момиче.. Я ги виж как изглеждат част от таз годишните абитуриентки - поне с 10-15 години по-възрастни.Едри,някои с тлъстини,които се показват от тук от там,ужасно направо.И като са добавили голямо количество грим и екстри от силикон - направо лошо да ти стане. Абе ти се радвай,че изглеждаш по-млада.

Голям фен Аватара на taamara
    Same here .. само че теб те изкарват с 1-2 години по-малка (или млада..), а мен с около пет (wtf?!) и те разбирам напълно : )), особено, ако околните се отнасят с теб сякаш си little girl ,.. като съвети - аз се обличах мааалко по-елегантно, като наблягах на повече сака, но не и панталони, че се получаваше прекалено офис-стил, рокли, токчета, не прекалено високи, тренчове ) и така до преди една година, сега си промених стила - никакви токчета, само на по-официален повод, никакви сака вече :Д малко по-спортно и по-кежуал и се чувствам много добре в кожата си и в дрехите си :Д : )))
    Упсех ти пожелавам

Супер фен Аватара на immortaL..
    Оф боже ... това да ти е проблема.Да не ти пука това е един + за теб .. мен ме мислят за по-голяма повярвай ми много по лошо е от това да те мислят за по-малка, но не им обръщам внимание !

Мен също ме взимат за по малка-аз съм на 14, а пък ме мислят за 11-12 годишно. Ама какво да се прави като съм нисичка-1.50. Вярно е, че е малко гадно, но това си е генетично. Не се опитвам да се застарявам, слагам малко молив и за мен това си ми е достатъчно. Изобщо не ме интересува какво мислят останалите "преждевременно застаряли" кифлички и подкрепям останалите мнения Да не ти пука

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    ооо добре дошла в клуба! не си единствената на тези години да се чувстваш така... след бала отивам с моята приятелка на фризьор и имаше една жена, която пита " а тези момиченца и те ли са 7 клас?". а фризьорката й обяснява, че сме абитуриентки. точно и ние с моята приятелка си говорихме как така другите момичета на нашите години имат едно женско излъчване, а ние детско. не мисля, че можеш да го промениш колкото и кофти да звучи. дори да промениш гардероба си - лицето ти ще е същото. дори да го намацоташ ще изглеждаш като малките, които се гримосват, неприлежно за годините им. ии остава само да се примирим. не се притеснявай и ние сме хора!
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си