- И моята жилетка ... - Каза тя и се обърна.
Сир Йор подхлъзна ръце около нея.
- О! - Може ли само да кажа, Дани, когато той грабна я и VPI устните си. Миришеше на пот и сол, както и кожата и пъпки по електронен да го zhelesnite бързо в голите гърди, когато тя се притисна до него. Един проведе я тъкат рамото му, а другата се плъзна под гръбначния стълб и надолу и устата си отворена само за езика си. "Настръхване на брадата му - мислеше си тя, но устата му е сладко." Dotrakite не носят бради, мустаци и дълги едва определи Дрога той целуна преди. "Не прави това. Аз съм кралица, аз не съм жена му."
Лонг е целувка, но колко дълго - Дани никога не се разбира. Когато приключите, AAC Йор я пусна и тя отстъпи назад.
- Ти ... Вие не трябва да ...
- Не трябва да чакаме толкова дълго - той завърши за нея. - Трябва да се целуват повече в картината, все още в Уес Toloru,. Още в пустинята червено трябваше да те целуна всяка нощ и всеки ден. Вие сте за целувка, те могат да се целуваш през цялото време. - Очите му не вън от гърдите си.
Дани ги покри с ръце, така че да не допускат техните върхове.
- Аз ... Това не е правилно. Аз съм кралица.
- Кралицата ми - каза той - и най-смелите, най-дръзките и най-красивата жена, която някога съм виждал. Deneris ...