.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Мега фен Аватара на machoka
    ^^ аз бих препоръчал нещо различно от Seagate, макар и по-скъпо.. като според мен всяка една от х-иките трябва да е по-голяма.. или в ценово отношение поне една от тях - или да е 2ТБ, или да търсиш над 10К rpm или поне кеша да е 64MB. А ако инвестираш в два пъти по-скъп масив, но и трите х-ики да са такива, каквито споменах, няма да го ъпдейтваш поне 3 години, а все пак харда е нещо, което не върви да се сменя често.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    ^^ аз бих препоръчал нещо различно от Seagate, макар и по-скъпо.. като според мен всяка една от х-иките трябва да е по-голяма.. или в ценово отношение поне една от тях - или да е 2ТБ, или да търсиш над 10К rpm или поне кеша да е 64MB. А ако инвестираш в два пъти по-скъп масив, но и трите х-ики да са такива, каквито споменах, няма да го ъпдейтваш поне 3 години, а все пак харда е нещо, което не върви да се сменя често.
    в конфигурацията от предишният ми отговор по-горе са включени ssd corsair force gt 120GB + seagate 1TB 64MB cache, като този модел на seagate има доста добри скорости на трансфер и работят безотказно стига да не са с проблем(-и) още при закупуването, но ако има, ще го сменят с друг - има гаранция от поне една година, ето линк с тест: http://cdn.overclock.net/3/31/900x90...2012_22-44.png
    Последно редактирано от npp : 06-30-2012 на 12:09

Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Да, да. Тея велоцираптори 10к рпм и 1тб вървят по 300+ долара...заеби тая раота.
    Иначе да, кеша ако е 64, а не 32 ще е добре. На caта 3, ако вземе дъно cъc caта 3 де...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен
    hdd държат максимални скорости и на sata2, понеже не вдигат повече от около 200 MB/s, но не и високоскоростните ssd, затова му избрах дъно с sata3 контролер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си