.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Андроид приложения и игри

Здравейте! Реших да направя тема специацално за Андроид маниаците! Надявам се да нямате нищо против!

Приветсвам всички "Андроид маниаци" да участват в темата, като споделят своите любими приложения и игри за Андроид! Единственото условие е срещу всяко приложение/игра, която напишете да опишете за какво се използва, ако е приложение или пък за какво е, ако е игра.

Ето и моите любими:

Игри:

1. Cut the rope - Срежи въжето - изключително "сладка" и забавна игра. Тук може да видите трейлърчето й

2. Angry Birds - Ядосани птички - голяма част от вас са чували за тази игра. Тя е една от игрите на първите места в световното класиране! Трейлър на Ядосани птички РИО - Цък!

Приложения:

1. Facebook - Фейсбук - естествено, че на повечето тийнове това е любимото приложение, защото където и да са могат да се свързват със своите роднини и приятели, да обновяват състоянието си, да харесват, споделят и коментират снимки и статусите на приятелите

2. YouTube - Ютуб - с помощта на това приложение мога да гледам и слушам музика Няма човек, който да устои на Ютуб!

3. Google Maps - Гугъл карти - не пътувам често, но излизам повече и понякога се налага да отворя Google Maps и бързо да се ориентирам къде е правилния път

4. Skype - Скайп - Ако някой все още не е запознат - със Скайп може да комуникирате с приятели и близки от далечни разстояния с камера. Също така може да си пишете и съобщения. По принцип Скайп има милиони абонати онлайн, в момента 40 мил.

Общо взето това са моите любими игри и приложения! Надявам се темата да ви допадне! Мисля че тя ще е полезна за всички, които ползват ОС Андроид!
    Последно редактирано от Ягодка : 06-28-2012 на 14:35

Една от любимите ми игри е О!Думи - забавна българска игра, в която целта е да намирате думи сред многото букви...
    http://itunes.apple.com/us/app/o!dumi/id505150528?mt=8

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Аз съм със Samsung galaxy S+ и най-често го използвам за фейсбук и ютуб.По едно време бях яко зарибена по angry birds.Сега играя на draw something(просто е - рисуваш нещо и другия трябва да познае какво е,после обратното)
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Аз съм с hTC one v , не съм голям геймър , но имам "Angry birds" (всичките) и "о думи " ....Като приложения имам "viber" ; "whats up" , "adidas mycoach" , "facebook" , "youtube" и горе долу това имам
    I got ice in my veins,
    blood in my ice.
    Hate in my heart,
    love in my mind. ------Lill Wayne

Ами и аз съм с galaxy s+. Имам доста приложения като фейсбук , радио city , translate , skype . Също така имам и доста игри. Като Angry Birds , Temple Run , Fruit Ninja : Puss in Boots и други ( angry birs съм сигурна че я знаете , temple run - бягаш с един човек от маймуни и просто тичаш колкото можеш и имаш и препятствия и така ,Fruit Ninja Puss in Boots - е същото като нормалната версия , просто в тази имаш и мисии които да минаваш

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Редовно играх на Angry Birds, ама после ми омръзна .. И сега си тегля най-различни игри от Market-a
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си