- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се обвързали с момиче само за лятото?
Ако си прочела това което съм написал по горе би трябвало да разбереш че това това гледам да избегна. Много мразя когато някой си играе с чувствата на друг и никога не бих го направил. Идеята ми беше да разбера дали тя самата е съгласна на това! Честно казано нищо не ми пречи да се обвържа с нея. Може да преоткрия нов човек и да проявя чуства, но за сега мисля да избягвам обвързването. Не мисля че съм готов... Не оставай с впечетлението, че съм като другите момчета..ценя чувствата на човека, даже мисля да се откажа от цялата тази идея.
Еее добре, това е друго нещо.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Абе играят си те, с гъза й си играят. Ако влезе в леглото на първата среща, кой й е виновен? Аз тряа да си държа патката у гащите, щото тя не се сеща, че става на въпрос за едното ебане ли? Ако много държи на чувства, да покаже, да запази секса за после, пък пичът ще си прецени дали да чака. Както си го направи е, момчето с нищо не й е длъжно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Абе... смятам, че е мъжка постъпка да се уточни от самото начало. Щото... то не е задължително първа среща, ама... излизали сме 5-10 пъти, всичко наред, свалки, а-у, лягате си, сексът - супер и ти изцепваш "Ама аз не искам връзка". Тъпо е.
Ако не иска връзка, е тъпо да излизат 5-10 пъти за свалки и джиджи-биджи. Тва ше си е лицемерничене.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Именно затова в началото трябва да си изяснят нещата.
maDamn
Не точно.
Ако е за връзка със секс то ще се разбере от самото начало и без думи. Тя след няколко срещи, ако ми влезе в леглото.. явно знае какво ще следва. Тя от любов ли ще влезе в кревата, че после да й предлагам отново секс? При положение, че такива за секс минават без целувки от мен.
Инак да я разигравам няма смисъл. Някаква връзка за лятото, за няколко месеца и после чао. Тъпо е, а пък е още по-тъпо, ако взема да улетя. Сам ще се прееба.
Секс за лятото бива. Ама да излизаш с някой, който не те кефи не го разбирам.
Иначе според мен много зависи от ситуацията дали всичко може да се изговори още преди да се стигне до секс. Понякога се получава и това е добър вариант, защото ако той/тя иска всичко е наред , аи двамата знаят какво да очакват.
Но ако стане всичко спонтанно няма смисъл да се разваля мига и тръпката. Пък всеки отговаря за себе си. Ако ще преспиш с някой веднага, значи би трябвало да си си преценил сам , че това може да не доведе и до нищо по-задълбочено.
Това не е обвързване, а просто летен флирт. Готино е, ако и 2-та сте наясно, че си е само за почивката.
Даа, смисъл замо да си задуволиш физическите нужди с някого. За това става дума. Няма никакъв смисъл това да се гради на емоционална основа! И ако ще се случва подобно нещо то трябва да се изясни още от началото, не след като се е случило нещото, защото така момичето ще се чувства използвано. Поне това е мойта гледна точка.
Вкарваш се във филм, който по принцип мъжете трудно играят. Според мен е по-добре да й кажеш как стоят нещата, ако те харесва толкова може да се съгласи. Вие пак ще си говорите и ще има близост. Само не й казвай - "не си мой тип", това ще заглуши повечето казано. :д
Успех :P
Отвратително.
И мнения от сорта как все другия е виновен според мен са просто са избягване на отговорността да си добър и да щадиш чуждите чувства. Ако е наивна, кво правим? Ако не познава мъжката психология и си мисли, че сексът е гаранция за чувства? Има и такива неосъзнати хора. Като са влюбени пък, съвсем.. Розовите очила. Ако не е много зряла е склонна да си изтълкува нещата погрешно и пр.
Не е казано да каже "Просто искам да те чукам", но може някак да й намекне, че е за малко тук, не иска връзка, но иска да й прави кефа, някви такива. Най-малкото и на него да му е Ок, че си е казал и то по разбираем начин.
Последно редактирано от jghgh : 07-04-2012 на 20:13
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Абсолютно.
Дълбоко убедена съм, че можеш да си уредиш "просто секс" и без да заблуждаваш момичето. За мен това е постъпка на свестен мъж - казва какво иска и го получава, без излъгани очаквания.