.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Hybrid View

Супер фен
    купи си от фантастико. аз така наскоро взех 3 кутийки наведнъж и се редя на касата, касиерката ми се падна някакво момиче на моите години (около дваесе' и няколко) и тя така ме погледна закачливо (а може и да си въобразявам), все пак 9 наведнъж аз само свих рамене и се ухилих като ебати пича.

Тъй като аз за всеки случай си купих презервативи от DM и продавачката ми вика колко съм била умна и т.н.Питам я защо и тя ми отговаря,че дъщеря й е бременна и че не е от онези майки,чиято цел е да стане баба възможно най скоро.И междудругото съм момиче на 12.HDHDHD

Цитирай Първоначално написано от rumibal Виж мнението
    Тъй като аз за всеки случай си купих презервативи от DM и продавачката ми вика колко съм била умна и т.н.Питам я защо и тя ми отговаря,че дъщеря й е бременна и че не е от онези майки,чиято цел е да стане баба възможно най скоро.И междудругото съм момиче на 12.HDHDHD
    Преди 5 години по БТВ имаше репортаж за едно момиче, което беше родило на 9. И не бе от ромски произход. Което означава, че тя може да е забременяла и на 8. Ето тук как те намирам? А ти си на 12 и ти е странно, че твоя връстничка е била бременна

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rumibal Виж мнението
    Фейк !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Отиваш в кауфланд или лидл или някой от големите магазини, където не се налага да говориш с никой при избора на стока от щандовете. Взимаш си колкото и каквоти искаш минаваш през касата, не се обясняваш на никой и газ към "обекта".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си