- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я - Повече от всеки и всичко !
Тя е поредния човек който няма място в живота ти, ако е писано да сте заедно тя ще те потърси, но щом вече не го е направила значи не си заслужаваП.С. историята ти е същата като моята
![]()
И аз мисля така, но вече всичко свърши, забравих я и си гледам живота))))))) БЛАГОДАРЯ ви за хубавите, и отрицателни коментари, на слуха.
Мислех, че няма такива момчета като тебе. Аз даже си мислех, че момчетата не изпитват чувства. Явно не е така. Аз бих ти казала-бори се до край. Не се предавай. Опитай да поговориш с нея като с голям човек и виж, нещата могат да се оправят...
Абе ти изобщо каза ли защо сте се разделили, щото аз не прочетох ?
Нямало какво друго да те направи щастлив... Мен ако питаш, много щастлив ще те направи да се научиш да пишеш правилно !
Когато обичаш - нищо, никой, никога не може да помогне да забравиш любимия си човек. Ако успее - тогава не е било любов !
това ми хареса... много е вярно
Иначе.. разбирам те, знам, че няма да я забравиш, но се опитай да продължиш напред. Намери си момиче, което те обича и бъди щастлив![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Не мога не мога приятел, не мога.. Не знам защо написах последния от мен коментар, не знам, чудя се и се мая във облаците, да аз взе още е обичам.. Спомена за нея ме изпива и ме прави някак си, по силен, по силен да така е. Не знам
момичетата какво изпитвате когато сте влюбени, като всяко второ момиче във тази Страна, Се прави на по свястна от другата, иска да изглежда по - добре, Винаги да е жена на върха, Винаги да си избива парите от стари ниски чичковци и какво млади дами ? какво, получавате си ** кефа (така да го нарека) И накая ? какво става със нашите сърца, Не спираме да мислим за вас, правим всичко най - възможно за да ви върнем, за да усетим отново вашия парфюм, вашия мирис със който ние си лягаме. И ставаме със мисълта за вас, а впрочем какво правите млади безгрижни дами? Отивате при поредния богат чичко, и си свиркате със уста, ходите по дискотеки, и отново си правите кефа.
Със какво сте по различни от по - грозните момичета, Че те нямат сърце и пари ли? Напротив мога да ви кажа, че тези момичета обичат силно и по надежно, от вас (кифлите!) и са по добри от вас, безразличните!
Писна ми, писна ми, във всяка една тема във един форум, Цитирам: "Хей, те момчетата винаги ни зарязват, и ние оставаме със разбити сърца, плачем и мислим за тях постоянно.." Малко са, драги зрители, малко са тези момичета който могат да усмеят да напишат такава тема. Защото те са силни, и се борят за това за което искат, грозни са и ОБИЧАТ силно. Докато вие, вие безразличните момичета.. ходите по барове, друсате се, и ходите след г**а на тези стари и богати чичковци.. И тези богати чичковци накрая и те обират целия боклук, като мене. Искам да отправя едно малко послание към, силно обичащи и любящи дами - Това е много хубаво което правите, защото любовта ще спаси света. Със това малко посление. Моля НЕсериозни момичета да неми пишат. Благодаря, и много поздрави от слабия и любящт чичко!