.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Exclamation Какво ТОЧНО да му пиша!!

Здравейте, на 14 съм и супер си падам по едно момче даже може да го наречете влюбване (абе чисто влюбване). До 3ти клас ми беше в класа, след това, преди година се засякохме на уроци заедно- та оттогава сърцето ми си каза думата. Обаче никога не сме били близки приятели и не сме в обща група, така че не се виждаме въобще. Наскоро го засякох в един автобус и си побъбрихме, ама само толкова, само дето моето сърце не изкочи от гърдите..Имаме обща приятелка и като си говоря за тва с нея тя постоянно ми повтаря да започна да си пиша с него(facebook). Проблема е обаче КАКВО да му напиша. Честно не мисля, че едно "здрасти" ще свърши работа, а пък и както казах не сме близки приятели, така че нямаме мн общи теми. ПОМОЩ!!

И моля без глупости и шегички!!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Изчакай някоя вечер до по-късно когато и той е на линия и му пиши примерно "Хей" и после "как си :Д", след което може да го питаш има ли нещо ново с него, че често го засичаш на линия но все нямаш време да му пишеш, може да го питаш защо не спи примерно и всякакви такива. Не е нещо кой знае какво, не сте непознати все пак.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си