.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Я сподели ся за тая велика твоя любов която си загубила? Как стават тия номера, или просто разбра, че другото човече не мисли като теб?
    Всички имаме нужда от щастие това е ясно вапроса е.....не смяташ ли, че всичко това е малко или много лъжа? Аз поне така смятам на базата на чиско логични аргументи. Повечето хора избират да се самозалъгват, за да бъдат щастливи, което аз явно никога няма да мога да разбера....за това ми стана итнересно дали осъзнаваш това и ако го осъзнаваш, наистина ли илюзията за щастие те прави щастлива?

П.С какво мислиш за това: "Една история губи своята реалност, когато се опитаме да я направим прекалено истинска...”

П.С напиши книга доста поетично се изразяваш.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от cecomaistora Виж мнението
    Я сподели ся за тая велика твоя любов която си загубила? Как стават тия номера, или просто разбра, че другото човече не мисли като теб?
    Аз не съм я изгубила. Нито той. Тя просто се изчерпа. Можеше да продължи още, но взаимно я провалихме. И не е 'велика', просто беше истинска. Другото човече не харесваше някой основни мои качества, но ме обичаше въпреки тях. Аз също го обичах въпреки нещата, които не харесвах у него. Но минусите явно бяха повече от плюсовете, а и се случиха и други работи. Не съжалявам за нищо. Научихме се взаимно. Беше най-най-близкия ми човек/приятел. Наистина приятел. Това е.
    Така или иначе сега съм освободила мястото си за нова обич и съм готова да бъда преродено бебе. if u know what i mean

Цитирай Първоначално написано от cecomaistora
    Всички имаме нужда от щастие това е ясно вапроса е.....не смяташ ли, че всичко това е малко или много лъжа? Аз поне така смятам на базата на чиско логични аргументи. Повечето хора избират да се самозалъгват, за да бъдат щастливи, което аз явно никога няма да мога да разбера....за това ми стана итнересно дали осъзнаваш това и ако го осъзнаваш, наистина ли илюзията за щастие те прави щастлива?
    Не смятам, че е лъжа омг. Всъщност не ме интересува какво е. Каквото и да е, искам човека до мен да вярва също толкова истински в него, колкото аз.

П.С какво мислиш за това: "Една история губи своята реалност, когато се опитаме да я направим прекалено истинска...”

П.С напиши книга доста поетично се изразяваш.

Първия ти послепис не успях да го сдъвча, относно втория - твърде неподредена съм за такива неща
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Ще ме извиниш ама за това много ще ти се карам :
    " Аз не съм я изгубила. Нито той. Тя просто се изчерпа."
    Това твое изказване противоречи на останалото.....и определено е глупаво хората не си " омръзват" ако знаят защо искат човека отсреща.
    П.С След като е станало така ти не можа ли да го предположиш това преди да започнете връзка? Или всъщност съм прав и това чувство е просто илюзия. Казваш, че можеш да обичаш някого въпреки, че не харесваш някои негови основни качества? ОК отново...защо тогава започваш обречена връзка.....

П.С " Научихме се взаимно." Май най-хубавото нещо от цялата работа.

П.С "Беше най-най-близкия ми човек/приятел." Минало време?
    Последно редактирано от cecomaistora : 07-03-2012 на 22:58

Мега фен
    Град
    <3
    Не твърдя, че хората си омръзват. :> По-долу в поста си казах, че взаимно провалихме нещата.

И в началото ти не виждаш отрицателните страни на човека, в който си ъъм влюбен. :> В последствие ако се появят просто намираш начин да ги приемеш/промениш, или просто да не оставяш да играят главна роля в отношенията ви.
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    И в началото ти не виждаш отрицателните страни на човека, в който си ъъм влюбен.
    Ко речи? Само аз ли съм такова извънземно на което му е ясно всичко преди да започне връзка?

Не твърдя, че хората си омръзват. :> По-долу в поста си казах, че взаимно провалихме нещата.
    Простете казах ти, че съм на автопилот.

Мега фен
    Град
    <3
    Ко речи? Само аз ли съм такова извънземно на което му е ясно всичко преди да започне връзка?
    Ами сигурно.
    На мен като ми замаят главата не виждам негативи. (което сигурно е лошо) (Всъщност е лошо, защото един вид боготворя едва ли не човека, а не бива)
    Ако видя и са много, значи с нищо не ме привлича.
    4XCOKИ

Ами да....лошо е.

Опиши себе си с 10-тина думи.

Мега фен
    Град
    <3
    предпочитам друг да го направи ^^
    4XCOKИ

Бтв ще те разочаровам ама от мен лека.

Мега фен
    Град
    <3
    Защо?
    защото ми писна да се описвам сама
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на machoka
    абе да не си в ц0къл, че не можеш заспа? ;D

Мега фен
    Град
    <3
    ПоООочти не, но...
    Надниквал си ми в тайното женско календарче!?

Мисля, че беше пълнолуние. :3
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Toва е много хубаво
    always late but worth the wait!

Повече от фен Аватара на embraceme
    Не само вярвам в нея, но и знам, че мога да обичам друго човешко същество толкова много, че да плача от щастие, а от това имам нужда повече от всичко друго.
    Колко познато

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Toва е много хубаво
    Имам същата книжка в библиотеката. =/
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на flo0pY
    Знаех си, че е подвеждащо, мразя те !!
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от flo0pY Виж мнението
    Знаех си, че е подвеждащо, мразя те !!
    И аз се обичам.
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си