- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кой иска да прекараме нощта заедно?
Я сподели ся за тая велика твоя любов която си загубила? Как стават тия номера, или просто разбра, че другото човече не мисли като теб?
Всички имаме нужда от щастие това е ясно вапроса е.....не смяташ ли, че всичко това е малко или много лъжа? Аз поне така смятам на базата на чиско логични аргументи. Повечето хора избират да се самозалъгват, за да бъдат щастливи, което аз явно никога няма да мога да разбера....за това ми стана итнересно дали осъзнаваш това и ако го осъзнаваш, наистина ли илюзията за щастие те прави щастлива?
П.С какво мислиш за това: "Една история губи своята реалност, когато се опитаме да я направим прекалено истинска...”
П.С напиши книга доста поетично се изразяваш.
Аз не съм я изгубила. Нито той. Тя просто се изчерпа. Можеше да продължи още, но взаимно я провалихме. И не е 'велика', просто беше истинска. Другото човече не харесваше някой основни мои качества, но ме обичаше въпреки тях. Аз също го обичах въпреки нещата, които не харесвах у него. Но минусите явно бяха повече от плюсовете, а и се случиха и други работи. Не съжалявам за нищо. Научихме се взаимно. Беше най-най-близкия ми човек/приятел. Наистина приятел. Това е.
Така или иначе сега съм освободила мястото си за нова обич и съм готова да бъда преродено бебе. if u know what i mean
Не смятам, че е лъжа омг. Всъщност не ме интересува какво е. Каквото и да е, искам човека до мен да вярва също толкова истински в него, колкото аз.Първоначално написано от cecomaistora
Първия ти послепис не успях да го сдъвча, относно втория - твърде неподредена съм за такива неща
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ще ме извиниш ама за това много ще ти се карам :
" Аз не съм я изгубила. Нито той. Тя просто се изчерпа."
Това твое изказване противоречи на останалото.....и определено е глупаво хората не си " омръзват" ако знаят защо искат човека отсреща.
П.С След като е станало така ти не можа ли да го предположиш това преди да започнете връзка? Или всъщност съм прав и това чувство е просто илюзия. Казваш, че можеш да обичаш някого въпреки, че не харесваш някои негови основни качества? ОК отново...защо тогава започваш обречена връзка.....
П.С " Научихме се взаимно." Май най-хубавото нещо от цялата работа.
П.С "Беше най-най-близкия ми човек/приятел." Минало време?
Последно редактирано от cecomaistora : 07-03-2012 на 22:58
Не твърдя, че хората си омръзват. :> По-долу в поста си казах, че взаимно провалихме нещата.
И в началото ти не виждаш отрицателните страни на човека, в който си ъъм влюбен. :> В последствие ако се появят просто намираш начин да ги приемеш/промениш, или просто да не оставяш да играят главна роля в отношенията ви.
4XCOKИ
4XCOKИ
Ами да....лошо е.
Опиши себе си с 10-тина думи.
предпочитам друг да го направи ^^
4XCOKИ
Защо?
Бтв ще те разочаровам ама от мен лека.
4XCOKИ
ПоООочти не, но...
Надниквал си ми в тайното женско календарче!?
Мисля, че беше пълнолуние. :3
4XCOKИ
Знаех си, че е подвеждащо, мразя те !!
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
4XCOKИ