.
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Threaded View

Няколко ВАЖНИ въпроса от един девственик :)

Добър вечер на всички четящи това

Аз съм МОМЧЕ на 15 (навършени) години.
    Понеже съм новак в този форум и ако не е мястото на тази тема се извинявам много

Моля прочетете до края това дето съм написал за да ми помогнете

Начи преди няколко дена се влюбих в едно много красиво момиче.
    И искам сега да науча всичко за секса, любовта, целувки и подобни ВАЖНИ неща с вашия помощ разбира се

Въпрос1 - (съвети моля) - как да и кажа че я обичам?
    Въпрос2 - Как се целува едно момиче (как се доближава) ?
    Въпрос3 - Как да я накарам да се чувства по-щастлива с мен?
    Въпрос4 - В сериозна връзка как да я карам да се възбужда че да иска секс с мен (разбира се като порасна)
    Въпрос5 - (от коментарите в форумите) Разбрах че размерът на пениса не е много фатално ако е "къс" а важното е как го използвам Изкам да получа искрени отговори дали е добър размера на моя пенис :
    (в възбудено състояние):12см дебелина / 12.5 / 13.00см дължина
    (в нормално състояние): 7,5см дебелина / 9,5 / 13.00см дължина
    !(дебелината е мерено с конец който по късно е сравнено с линия)

Въпрос6 - Виждал съм много коментари в форума че не е важно дължина важно е как се ползва пенисът. Бих искал да ми го разкаже това някой подробно Как пенисът се ползва перфектно за да задоволим максимално партньорката си
    Въпрос6 - (Последен) Чувал съм че има 6 вида оргазми. Ако може някой подробно да ми разкаже просто да ги знам от сега

Това са моите въпроси към вас. Може някой сега да си каже "хаха тоя от целувки на оргазъм фръкна хаха бахти смешния " Предварително отговарям: просто обичам да си планирам предварително в главата всичко за да съм подготвен

Моля за да ми помогнете отговорете поне на един от въпросите за да се иформирам!
    Последно редактирано от Ludiq97 : 07-04-2012 на 20:30

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си