- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Няколко ВАЖНИ въпроса от един девственик :)
Добър вечер на всички четящи това
Аз съм МОМЧЕ на 15 (навършени) години.
Понеже съм новак в този форум и ако не е мястото на тази тема се извинявам много
Моля прочетете до края това дето съм написал за да ми помогнете
Начи преди няколко дена се влюбих в едно много красиво момиче.
И искам сега да науча всичко за секса, любовта, целувки и подобни ВАЖНИ неща с вашия помощ разбира се
Въпрос1 - (съвети моля) - как да и кажа че я обичам?
Въпрос2 - Как се целува едно момиче (как се доближава) ?
Въпрос3 - Как да я накарам да се чувства по-щастлива с мен?
Въпрос4 - В сериозна връзка как да я карам да се възбужда че да иска секс с мен (разбира се като порасна)
Въпрос5 - (от коментарите в форумите) Разбрах че размерът на пениса не е много фатално ако е "къс" а важното е как го използвамИзкам да получа искрени отговори дали е добър размера на моя пенис :
(в възбудено състояние):12см дебелина / 12.5 / 13.00см дължина
(в нормално състояние): 7,5см дебелина / 9,5 / 13.00см дължина
!(дебелината е мерено с конец който по късно е сравнено с линия)
Въпрос6 - Виждал съм много коментари в форума че не е важно дължина важно е как се ползва пенисът. Бих искал да ми го разкаже това някой подробноКак пенисът се ползва перфектно за да задоволим максимално партньорката си
Въпрос6 - (Последен) Чувал съм че има 6 вида оргазми. Ако може някой подробно да ми разкаже просто да ги знам от сега![]()
Това са моите въпроси към вас. Може някой сега да си каже "хаха тоя от целувки на оргазъм фръкна хаха бахти смешния " Предварително отговарям: просто обичам да си планирам предварително в главата всичко за да съм подготвен![]()
Моля за да ми помогнете отговорете поне на един от въпросите за да се иформирам!
Последно редактирано от Ludiq97 : 07-04-2012 на 20:30