.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Въпрос за след секса

Самият секс ми е ясно кое как и нямам притеснения. Но се чудя след това как се процедира. Мисълта ми е, че хубаво свършвам си в презерватива предполагам докато съм в нея и след това кво да правя. Не издържам да съм мръсен по какъвто и да е начин и веднага бих изцепил към банята да се мия. Но няма ли това да скапе момента? Чувал съм, че седят да се гушкат след това, но аз лепкав ще издивея. Осъзнавам колко ми е малоумен въпросът, но все пак ще съм доволен на отговори.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Напротив. Няма да се скапе момента. Ставаш, отиваш до банята, хвърляш презерватива в кошчето, подмиваш се на бързичко и готово.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    предложи и да се изкъпете заедно пък след това гушкане

абе свършваш,целуваш я минутка там и ставаш,после пак ще я гушкаш

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аз предпочитам малко да останем прегърнати и после към банята.

Вземи си салфетка с която да се избършеш и да завиеш презерватива. Гушкате си се и после отиваш да се измиеш, но поне не си лепкав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от iakatamacka Виж мнението
    Вземи си салфетка с която да се избършеш и да завиеш презерватива. Гушкате си се и после отиваш да се измиеш, но поне не си лепкав
    Мда.
    Не съм фенка на втурването към банята.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ние ползваме мокри кърпи, заради този момент и се получава добре. Нямаме проблеми. А и доста често се къпем заедно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Напротив. Няма да се скапе момента. Ставаш, отиваш до банята, хвърляш презерватива в кошчето, подмиваш се на бързичко и готово.
    +1

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Кви салфетки кви 5 лв, още малко да вземе тоалетна хартия 2ра употреба!!! След секс ЗАДЪЛЖИТЕЛНО душ, много мразя жени които не го практикуват, а това е масово явление. Чукаш свършваш, а оная си обува гащите се едно тъкмо излиза от банята.... деба нечистоплътното племе!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    И аз не мога да си представя да не влезем в банята. И изобщо не ми разваля момента. Хиляда пъти по яко ми е след душа да легнем да се гушкаме, отколкото веднага след секса. Веднага след свършването не обичам да ме барат/да се гушкам.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И защо пък трябва да скапваш момента?

Или си вземаш мокри кърпи до теб, или отивате заедно към банята.
    Ако е първия вариант: ще имате време да се гушкате, пък и след това пак може да си отидете заедно да си вземете по един душ.

Да отидеш да си хвърлиш един душ не е скапване на момента. Свършваш, отиваш в банята оправяш си се, после и тя и след това си се гушкате на воля чистички. На мен лично така ми е по-готино.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си