- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да го накарам да ми предложи ?
Харесвам едно момче .. то ми каза че ме харесва и НИЩО ходим по басейни излизаме и нищо не става .. и двамата ни е срам и незнам какво да правя .. ???![]()
Публикувай в правилната категория! Може би Любов!?Дано модераторът да я премести, защото там ще ти отговорят
Но иначе да ти помогна аз, че съм почнала да пиша
Щом си сигурна, че те харесва оттук е лесно, довери ми се! Пиши си с него по Фейсбук и му предложи да излезете някъде вечерта .. виждам не си от черноморието като мен, иначе щях да ти предложа да се разходите към моста
Но иначе.. направи парти с приятели у вас примерно, ако ти позволят с преспиване. Може да купонясвате и да играете на шише - кажи на някоя приятелка, като се падне нейн ред да те накара да го целунеш или да направиш нещо друго свързано с него!
Лесно е! По-добре да не сте толкова срамежливи - споделяйте тайни! Надявам се да съм помогнала!
Темата е преместена в правилния раздел.
Не знаеш какво да правиш? Когато се разхождате някъде сами, а може и да не сте сами, го целуни, гушни го.. Направи първата крачка. От капка много лесно може да направиш море.![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Та по темата: какво ще му предлагаш, тва да не е договор за недвижим имот. Просто някой от двамата трябва да направи първата крачка, ако толкова искаш да се получи нещо между вас просто го целуни.
Момчето може да не иска връзка на този етап. Може би просто иска да те опознае, да си говорите, да излизате. Няма как да го накараш да ти ''предложи''.