- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- абитуриенти -випуск 2012
Предлагам в тази тема да обсъждаме предстоящия ни абитуриентски бал
Присъединявам се,защото и аз завършвам 2012г.![]()
Охх,от една страна супер много ви завиждам и искам да съм на "вашето" място. Но пък от друга ми става гадно,когато знам,че ще се разделя с класа,а и с ученическите си години. Тези,безгрижните,пълни с усмивки и не само..![]()
- Иначе ще следя темата,тъй като от випуск 2012 имам доста познати и приятели.. Та,така.. Пък и ми е интересно.. Вълненията около бала и изпитите..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И на мен ми е мъчно за у-щето и приятелите.До скоро супер много се кефих,че догодина се махам от у-ще,но тези дни като се замислих кво ме чака и хич не искам да завършвам.Но пък живот и здраве ако ме приемат в университет пак ще е хубаво,ще си представям,че съм си в моето у-ще.
![]()
да и аз до преди 2 години си мислеь ,че никой няма да ми липсва,но колкото повече наближава времето да се разделя с класа и с учителите си ми става много кофти и мъчно,но пък се радвам ,защото ме чака нещо по-хубаво,нещо непознато все още за мен .
и аз съм за тук
засега нищо няма да ми липсва
до тая година бяхме ебати якия клас, а сега всички си изпоказаха рогата ... вместо да е обратното![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
и ние :d![]()
ама да се спасяват бе
да живеят групичките![]()
![]()
![]()
иначе за къде сте се ориентирали?
нещо по-сериозно да сте решили?
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
И аз се прибавям към вас...Да дочакаме заедно предстоящия бал и подготовката за баловетее ...![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Имам чувството, че вчера беше моя бал, а вече се готвите следващите![]()
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Хайде и аз да се прибавя към тая темааКолко бързо лети времето,кога бяхме 1-ви клас а вече 12-ти
![]()
Леле,вие много рано,на нас още не са ни минали изпитите.
Като се сетя и аз как се вулнувах по това време,не искам да ви плаша,но това беше най-ужасната ми година,събрах стрес сигурно за 20 годии напред.Но това не важи за тези,които няма да кандидатстват деЕдинствените ми хубви моменти бяха изпращането,бала и екскурзията,но минаха толкова бързо като миг.Все още си чакам бала и екскурзията и все още съм в депресия,както всички мои съвипускници.Страхотни изживявания и емоции,но кратки,сякаш сън...И все пак-пожелавам го на всички-невероятно е,макар и за кратко,И не се депресираайте като свърши и не бързайте да завършвате
![]()
Аз още не се вълнувам.Изглежда ми някак далечно,въпреки че изобщо не е.
Абсолвентките броят ли се тука?![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Аз същоо.. толкова чакам вече да се махна от мойто училище, чее.. може би, класа ми не е мн. готин.. за всички тези години, така и не успяхме да станем колектив, дали има и 5 пъти да се събрахме за тези 4, близо 5 години, повече от 15 човека не е имало на събиране, понякога сме били 8, най-много 10 души.. но какво да се прави.. разни хора, разни идеалииПървоначално написано от GabrielleShayk
![]()
А, иначе наистина много неща ни предстоят тази година, не ти балове, екскурзии, ест. изпити и матурии.. но не смятам, че е непосилно..![]()
krisito9212 е доста права!Всичко минава точно за миг, а толкова много време ще се подготвяте и ще го мислите... Недейте да бързате да завършите, колкото и гаден да ви е класа. И моят не беше от най-хубавите и наистина точно накрая всеки си показа рогцата и тъмните страни. Дори една част от тях ми развалиха и настроението на бала. Не го позволявайте, ще съжалявате!
Иначе няколко съвета от мен:
- учете си редовно през годината по БЕЛ + 2рата матура + предметите, които ще ви трябват за кандидатстване. Накрая е много по-лесно просто да се преговори, вместо да се учи в последните дни, когато ( повярвайте ми ) няма време
- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО прочетете "Тютюн" и "Железният светилник" през лятото, защото през годината ще ви излезе през ... да го четете тогава(отново от личен опит)
- правете си повечко снимки - 12 клас е годината, която най-вероятно ще запомните най-много, а снимките много помагат за това. Аз почти всеки ден носех фотоапарат на училище и сега имам повече спомени, отколкото си мислех, че ще имам, естествено благодарение на снимките, чрез които си припомням всичко
- по-навреме си измислете кого ще каните, какво ще правите на изпращането ( ако сами си го правите, а не някой друг випуск на вас ), защото при нас всичко стана в последния момент и малко се поизложихме
- колкото и да не ви харесва класа ви, направете усилия поне да не се карате и да се държите нормално, за да не е още по-напрегната обстановката, отколкото и без това ще е
Пожелавам на всички едно незабравимо лято, изживейте си го пълноценно, защото най-вероятно ще ви е последното такова!
Ако се сещам по-често, ще следя темата ви, за да изживявам наново с вас всичко.
П.С. Съжалявам за отплесването![]()
+ мен.
Иначе ми е притеснено единствено за матурите и най-вече втората, с БЕЛ съм ок като изключим интерпретативното![]()
Вие каква втора сте избрали?
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Боже тая 2ра матура ще ми изяде главата ...
идея си нямам по какво да е -.-
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
на нас изпращането ни се организира от училището,само ние си избираме песента на която излизаме и всеки клас си подготвя неговата визитка,а колкото до класа ,тази година след въпрос ,зададен към едно момче дали ще идва на бала,той отговори <<абе не знам има много време до тогава>>![]()
айдееееее дойде и нашата последна година
като цяло супер мн си обичам сегашния клас ,но от друга страна искам и да завърша даскало и да се срещна с проблемите на живота след училище..надявам се да запазя приятелствата си от последните години в гимназията и да срещна мн нови в университета![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Ех и аз миналата година се вълнувах такаНо когато дойде времето за всичко ми беше като сън...Изключително готино си изкарах на бала и не само на него де...Изпращането ми също беше уникалнооооо!!! Сега мога само да си спомням за всичко това с усмивка... НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯ УЧИЛИЩЕТО,УЧИТЕЛИТЕ И СЪУЧЕНИЦИТЕ !!! МНОГО ГИ ОБИЧАМ ВСИЧКИТЕ И СТРАШНО МНОГО МИ ЛИПСВАТ !!!
![]()
![]()
![]()
съжалявам, че пиша в темата, а няма да завършвам още имам 4 години.. направо ми се плаче като чета.. първо защото се радвам и 2ро като знам, че като почнем идващата учебна година някой ще ходят в други градове и няма да сме заедно и като си представя какво ще е след 12 клас.. искам да завърша - ама не искам да се разделям с класа и учителите
.. иначе мога само да ви пожелая да си прекарате последната учебна година наистина като първа и последна, бала да ви мине по вода и да се забавлявате много.. и след бала в живота да ви върви по вода ! ..
на всички
![]()
Благодарим на всички за хубавите пожелания!![]()
![]()
Моята втора матура е биология,някой има ли с мен?![]()
![]()
тва ще е последния випуск![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.