.
Отговор в тема
Страница 1 от 29 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 724

абитуриенти -випуск 2012

Предлагам в тази тема да обсъждаме предстоящия ни абитуриентски бал

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Присъединявам се,защото и аз завършвам 2012г.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Охх,от една страна супер много ви завиждам и искам да съм на "вашето" място. Но пък от друга ми става гадно,когато знам,че ще се разделя с класа,а и с ученическите си години. Тези,безгрижните,пълни с усмивки и не само..
    - Иначе ще следя темата,тъй като от випуск 2012 имам доста познати и приятели.. Та,така.. Пък и ми е интересно.. Вълненията около бала и изпитите..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Пловдив
    И на мен ми е мъчно за у-щето и приятелите.До скоро супер много се кефих,че догодина се махам от у-ще,но тези дни като се замислих кво ме чака и хич не искам да завършвам. Но пък живот и здраве ако ме приемат в университет пак ще е хубаво,ще си представям,че съм си в моето у-ще.

да и аз до преди 2 години си мислеь ,че никой няма да ми липсва,но колкото повече наближава времето да се разделя с класа и с учителите си ми става много кофти и мъчно,но пък се радвам ,защото ме чака нещо по-хубаво,нещо непознато все още за мен .

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    и аз съм за тук
    засега нищо няма да ми липсва
    до тая година бяхме ебати якия клас, а сега всички си изпоказаха рогата ... вместо да е обратното
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Град
    Пловдив
    ^Спокойно и ние сме така.

и ние :d

ама да се спасяват бе
    да живеят групичките

иначе за къде сте се ориентирали?
    нещо по-сериозно да сте решили?
    Весииии

Град
    Бургас
    И аз се прибавям към вас...Да дочакаме заедно предстоящия бал и подготовката за баловетее ...
    OnLy God CaN Judge Me !

Супер фен Аватара на j_adore2
    Имам чувството, че вчера беше моя бал, а вече се готвите следващите
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Хайде и аз да се прибавя към тая темаа Колко бързо лети времето,кога бяхме 1-ви клас а вече 12-ти

Леле,вие много рано,на нас още не са ни минали изпитите.
    Като се сетя и аз как се вулнувах по това време,не искам да ви плаша,но това беше най-ужасната ми година,събрах стрес сигурно за 20 годии напред.Но това не важи за тези,които няма да кандидатстват де Единствените ми хубви моменти бяха изпращането,бала и екскурзията,но минаха толкова бързо като миг.Все още си чакам бала и екскурзията и все още съм в депресия,както всички мои съвипускници.Страхотни изживявания и емоции,но кратки,сякаш сън...И все пак-пожелавам го на всички-невероятно е,макар и за кратко,И не се депресираайте като свърши и не бързайте да завършвате

Аз още не се вълнувам.Изглежда ми някак далечно,въпреки че изобщо не е.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Абсолвентките броят ли се тука?
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Цитирай Първоначално написано от GabrielleShayk
    Аз още не се вълнувам.Изглежда ми някак далечно,въпреки че изобщо не е.
    Аз същоо.. толкова чакам вече да се махна от мойто училище, чее.. може би, класа ми не е мн. готин.. за всички тези години, така и не успяхме да станем колектив, дали има и 5 пъти да се събрахме за тези 4, близо 5 години, повече от 15 човека не е имало на събиране, понякога сме били 8, най-много 10 души.. но какво да се прави.. разни хора, разни идеалии
    А, иначе наистина много неща ни предстоят тази година, не ти балове, екскурзии, ест. изпити и матурии.. но не смятам, че е непосилно..

krisito9212 е доста права! Всичко минава точно за миг, а толкова много време ще се подготвяте и ще го мислите... Недейте да бързате да завършите, колкото и гаден да ви е класа. И моят не беше от най-хубавите и наистина точно накрая всеки си показа рогцата и тъмните страни. Дори една част от тях ми развалиха и настроението на бала. Не го позволявайте, ще съжалявате!
    Иначе няколко съвета от мен:
    - учете си редовно през годината по БЕЛ + 2рата матура + предметите, които ще ви трябват за кандидатстване. Накрая е много по-лесно просто да се преговори, вместо да се учи в последните дни, когато ( повярвайте ми ) няма време
    - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО прочетете "Тютюн" и "Железният светилник" през лятото, защото през годината ще ви излезе през ... да го четете тогава (отново от личен опит)
    - правете си повечко снимки - 12 клас е годината, която най-вероятно ще запомните най-много, а снимките много помагат за това. Аз почти всеки ден носех фотоапарат на училище и сега имам повече спомени, отколкото си мислех, че ще имам, естествено благодарение на снимките, чрез които си припомням всичко
    - по-навреме си измислете кого ще каните, какво ще правите на изпращането ( ако сами си го правите, а не някой друг випуск на вас ), защото при нас всичко стана в последния момент и малко се поизложихме
    - колкото и да не ви харесва класа ви, направете усилия поне да не се карате и да се държите нормално, за да не е още по-напрегната обстановката, отколкото и без това ще е

Пожелавам на всички едно незабравимо лято, изживейте си го пълноценно, защото най-вероятно ще ви е последното такова!
    Ако се сещам по-често, ще следя темата ви, за да изживявам наново с вас всичко.

П.С. Съжалявам за отплесването

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    + мен.
    Иначе ми е притеснено единствено за матурите и най-вече втората, с БЕЛ съм ок като изключим интерпретативното
    Вие каква втора сте избрали?
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Боже тая 2ра матура ще ми изяде главата ...
    идея си нямам по какво да е -.-
    Весииии

.

на нас изпращането ни се организира от училището,само ние си избираме песента на която излизаме и всеки клас си подготвя неговата визитка,а колкото до класа ,тази година след въпрос ,зададен към едно момче дали ще идва на бала,той отговори <<абе не знам има много време до тогава>>

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    айдееееее дойде и нашата последна година
    като цяло супер мн си обичам сегашния клас ,но от друга страна искам и да завърша даскало и да се срещна с проблемите на живота след училище..надявам се да запазя приятелствата си от последните години в гимназията и да срещна мн нови в университета
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Ех и аз миналата година се вълнувах така Но когато дойде времето за всичко ми беше като сън...Изключително готино си изкарах на бала и не само на него де...Изпращането ми също беше уникалнооооо!!! Сега мога само да си спомням за всичко това с усмивка... НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯ УЧИЛИЩЕТО,УЧИТЕЛИТЕ И СЪУЧЕНИЦИТЕ !!! МНОГО ГИ ОБИЧАМ ВСИЧКИТЕ И СТРАШНО МНОГО МИ ЛИПСВАТ !!!

Banned Мега фен
    съжалявам, че пиша в темата, а няма да завършвам още имам 4 години .. направо ми се плаче като чета.. първо защото се радвам и 2ро като знам, че като почнем идващата учебна година някой ще ходят в други градове и няма да сме заедно и като си представя какво ще е след 12 клас.. искам да завърша - ама не искам да се разделям с класа и учителите .. иначе мога само да ви пожелая да си прекарате последната учебна година наистина като първа и последна, бала да ви мине по вода и да се забавлявате много.. и след бала в живота да ви върви по вода ! .. на всички

Град
    Пловдив
    Благодарим на всички за хубавите пожелания!

Моята втора матура е биология,някой има ли с мен?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тва ще е последния випуск
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си