.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Rony999 Виж мнението
    Ох мен ме е страх да не изпусна нещо... Аз ще кандидатствам, класната и директорката ни обясняваха и казаха, че ще ни казват кога какво да правим, за да не изпуснем нещо. Ама като гледам нищо не ни казват, а аз не съм много наясно, а родителите ми горе-долу. Тъй че някой знае ли на коя дата какво да правя

И да попитам още нещо. Да знаете датите за изпити в НПГПТП, НФСГ, ПГЕА (ако имат)
    http://www.133sou.com/sedmi/grafik1.jpg

НПГПТП - сигурно имаш предвид НПГПТО (Ломоносов) -> няма допълнителен приемен изпит
    НФСГ -> няма допълнителен приемен изпит
    ПГЕА -> няма допълнителен приемен изпит

Единствено ТУЕС (днес), НПМГ (другата седмица) и НПГПФ (края на Юни месец) имат допълнителни приемни изпити.

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    http://www.133sou.com/sedmi/grafik1.jpg

НПГПТП - сигурно имаш предвид НПГПТО (Ломоносов) -> няма допълнителен приемен изпит
    НФСГ -> няма допълнителен приемен изпит
    ПГЕА -> няма допълнителен приемен изпит

Единствено ТУЕС (днес), НПМГ (другата седмица) и НПГПФ (края на Юни месец) имат допълнителни приемни изпити.
    Много благодаря за отговора
    Нямам търпение да си видя резултатите във вторник

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от Rony999 Виж мнението
    Нямам търпение да си видя резултатите във вторник
    Аз също горя от нетърпение.
    Малко се притеснявам какви ще са ми резултатите, защото докато правих тестовете, бях в такъв стрес, че направо цялата треперех като някакво листо. И сега ме е страх, че от притеснение ще съм объркала някои неща...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си