- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хранене и трениране ?
Как е правилно да се храниш, ако тренираш, трябва ли, примерно, да не ядеш 1 час след тренировка и т.н или трябва веднага да хапнеш нещо. И трябва ли да е минало някво време преди да започнеш, ако си ял.. ох, дано сте ме разбрали![]()
Каква е тренировката? Ако е кардио, не е нужно веднага да ядеш нещо. Аз след сутрешно кардио ям чак след 1 час, но след другите ми тренировки, където има силови елементи ям веднага, всъщност случва се и да е около 30 минути след тренировка, че не съм си сготвила.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
то не е точно тренировка, неправилно съм се изразила.. по-скоро е аеробика и упражнения
Непосредствено преди тренировка не се яде. Ако е нещо леко, трябва да е минал половин час, а след обилно хранене, поне 2 часа. Ти ще си усетиш за себе си, колко е гадно да се тренира на пълен стомах и колко е трудно с къркорещи черва. А за след тренировката, ако е била силова, подкрепям горното мнение- трябва да се хапне. Но ако се храниш правилно, не е фатално дали спазваш тези съвети.
always late but worth the wait!
точно аз да обясня преди тренировка ядеш някакъв плод нещо леко , а след нея не веднага 20-30 мин и съвсем малко,а не да се тъпчеш
Преди тренировка не ядеш абсолютно нищо след тренировка тъпчеш