Здравейте
Изобщо не се разбирам с нашите
Искат да съм отличничка , да помагам вкъщи , да съм идеална
Откакто започна тази година само спорове имам с тях ...
Първия беше , че исках да ми купят преса за коса , не че бих я използвала често просто винаги съм искала да мога да си изправям и къдря косата или да си правя прически като моите съученички ... Особено като чуха , че съм си харесала преса за 100 лв направо им призля, а и аз си бях събрала пари , ноо НЕ - на доведената ми сестра и купили на 17
После - обезкосмяването .. Питаха ме : Не си ли много малка ? - Пак тази ми доведена сестра била започнала на 15 . Аз пък взех събрах си пари и отидох на козметик , а сега защото нямам толкова пари и съм на село си купувам лентички , а те още не знаят
Третоо - нов телефон ... Като показах на баща ми кой телефон си бях избрала, ( пак си бях събрала пари ) той гледа учудено и каза че никога не би ми го взел защото бил просто УЖАСЕН и каква му била клавиатурата само (Querty )
Е получих все пак нов телефон , но с touch screen ;dd
И най-пагубното за мен - намалиха ми джобните . От 2 лв на 1,50 о.о ... Е за това си замълчах
На 12 съм
Никога не се разбирам с майка ми за дрехите и обувките - винаги иска да е по нейния вкус
Отивам да си купувам сандали , връщам се и пак недоволна . Какви били тези грозни "сандали" ... Отивам на училище и приятелките ми : Иии какви са хубави