.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Wink Който го ''обича'' ..

http://www.facebook.com/pages/%D0%92...68483256506066 Ето това е страничката , ако обичате Веселин Маринов и смятате , че потта му е доста секси <3 . Тук ще намерите историйки за него , може да разгледате Весо Мол Ориджинал , да си поръчате неща ;д . Може да се забавлявате и обичате Весо заедно с нас . Обичайте весо ! А това е нашия tumblr. : http://vesopot.tumblr.com/
    моля ви последвайте тумблр-а и харесайте страничката . Сега са 103 нека им помогнем да станат 200 ! Весо заслужава обич . ( Не сериозно това е базик , ако някой не е разбрал , но има забавни картинки и мола е .. нз :Д ) .. Абе .. :Д моля ви нека станат 200 !

Това някаква е*авка ли е

Мерси за инфото , защото се изплаших , че наистина може да има някой , който го харесва
    Последно редактирано от SÜß : 07-15-2012 на 17:09

Повече от фен
    ако зависеше от мене, моментално ви закривам.

Цитирай Първоначално написано от iziskanmladej88 Виж мнението
    ако зависеше от мене, моментално ви закривам.
    браво, съвестен човек :* . Колко жалко , обаче не зависи от теб Трогната съм . Продължавай в този дух , горда съм , че си писал/а в темата ми .

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    И в този раздел ли
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

никой.Режи вените

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си