.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Повече от фен Аватара на Div4uk
    ПЕТНАЙСТА ЧАСТ:

Аз от любопитство подсъзнателно се заслушах в това което говорят:
    - ... абе тука на кажи речи километър горе долу, нали ти казвам ходихме пеша не съм взимал и колата даже.
    - Абе заеби аз няма да дам десет лева при положение, че тука е същото.
    - Не е същото бе човек, там е нек'во випаджийско такова, хубаво е. Ебах'ти мацките човече, казвам ти, че тука не можеш да видиш такива, просто там си е друго.
    - Е то и тука има мацки, не виждаш ли.
    - Човече там е все едно си отишъл и чакат да ги наебеш, чекнат се по басейна като такова..
    - Да и са със некви мутри, нали..
    - Е те си ходят по двойки хората, но си има и такива дето са си сами. Имаше доста народ.
    - Ми не знам човек, аз за тоя плаж "Тритон" не съм чувал до сега, тука идвам от 1998г. и сега от тебе разбирам за него.
    - Еми.. ето казвам ти, пак си е тука, яко нудисти, но е много яко направено, лукс си е бате, изпипано, камъни ала-бала, мрамори.. И яки путки човече..
    - Ми не знам минавал съм много пъти от там ама не съм го забелязвал.
    - Еми той е затворен, нали ти казвам, отвън няма как да разбереш, че там има плаж. Минаваш караваната и на двеста метра след нея има голяма къща, той е направен така.. в двора и, голям е, отпред има една табела, пише "Ресторант-басейн Тритон", виждал си го сто процента но сега не можеш да се сетиш..
    Такаа, и след всичко което чух от тези момчета, аз бях напълно готов да ходя и да го потърся този плаж. И не случайно и приятелката ми се заслуша в техния разговор, но съвсем не искаше да ходим на друго място, дето е пълно с голи нудисти. Навивах я поне час, за да се съгласи поне да отидем да го видим къде е тоя плаж, и ако е хубаво да влезем. Тя, почти сърдита, някак се нави. може би просто и беше скучно вече на плажа, не за друго. Станахме, облякахме си банските отгоре, взехме си нещата и отпрашихме натам. И наистина имаше такъв басейн. Леко скрит в страни от пътя, но го намерихме. Някак, външно изглеждаше нелегален, можеби и затова табелата му беше полу-скрита. Имаше голяма порта, и звънец на нея. От вътре се чуваха плясъци на вода, и викове на плажуващи. Със сигурност зад портите имаше реален плаж-басейн. Аз звъннах на звънеца, отвори ми една лелка.
    - За плажа ли сте?
    - Да.
    - Дайте да погледна само личните карти.
    - Лични карти.. ??
    - Ако сте под 18 няма как да ви пусна, плажа е за възрастни.
    - Ами.. те не са в нас.. Във вилата ни са.. Не ни ли личи, че сме над 18? На деца ли приличаме (казах малко нервно вече.)
    Лелката ни поогледа, сбръчка недоволно физиономия и каза:
    - Влизайте, десет лева е входа, ще платите на охраната.
    Влизайки видяхме охраната, и му платихме вход. Той ни попита:
    - За пръв път ли сте тук?
    - Ами да.. по принцип за първи път сме тук.
    - Да имате в предвид тогава, че тук са само нудисти, всички са голи. Някои правят това-онова във водата, или отвънка.. Тук е по освободено така, казвам ви да знаете да не се притеснявате и тях да не притеснявате.. Нали разбирате?
    - Да.. (казах леко неуверено, гадаещ какво се случва на този плаж)
    Така или иначе, намерихме си подходящо местенце. Имаше хубави удобни шезлонги. Настанихме се и двамата, и оглеждайки се наоколо почти не осъзнавахме къде сме попаднали. Тук хората бяха тотално разкрепостени, личеше на всеки един от тях. Явно, тук беше място където идват не само нудисти за да плажуват, ами и място където може да се правят и други неща.... пред други хора. Болшинството от плажуващи на това място обаче бяха 80% тийнейджъри. Останалите бяха жени и мъже на средна възраст. По-възрастни хора изобщо нямаше. Това ми харесваше. Още при влизане в плажа, имаше табела на която пишеше: "НУДИСТКИ ПЛАЖ - Моля, бъдете толерантни към нудистите, ходенето с бански кустюми на плажа е нежелателно! "
    И по този повод ние отново се бяхме съблякли дибидюс. Бяхме тотално свикнали вече, тъй че не ни пречеше това. И още се намествахме на шезлонгите си, когато и на двама ни очите ни започнаха учудено да шарят по ставащото около нас.. Още веднага, забелязахме, че има една групичка от тийнейджъри които вдигаха цялата врява на басейна. А момичетата сред тях бяха доста разхайтени, което личеше отдалече. Особено едно от тях, си личеше, че е курвето в групата. Моята приятелка не се сдържа, и веднага я изкоментира първо нея:
    - Тая пък.. Погледния, егати и безсрамната! Да дойде баща и да я види как е седнала срещу всички да си показва оная работа..
    - Остави го момичето, може пък така да и е удобно (казах с присмех)
    - Е как?! Така ли ще ми е удобно на мен- да застана на шезлонга срещу всички и да си отворя краката и да кажа едва ли не "вижте ме в путката" ?! (почна да се изнервя)
    А това момиче наистина беше седнала във много безсрамна поза на шезлонга си...

http://prikachi.com/images/680/4493680R.jpg

Не знам кои бяха сред приятелите и, но явно вече всички добре ги беше запознала с анатомията си. Не след дълго, същата девойка която зорко следяхме и нон-стоп коментирахме и плюехме зад гърба и, току що бе излязла от водата и застанала на ръба на басейна и се мажеше с плажно масло. А мажейки се, беше заела толкова предизвикателна стойка, че просто вече се усещаше че това което прави е пресилено и нарочно за пред хората. Беше в другия край на басейна, застанала точно срещу нас, когато приятелката ми не се стърпя, и дори започна на по висок тон:
    - Ей на тая скубличка ще ходя и ще и обърша два шамара накрая че ми писна да я гледам да ми се чепати из целия плаж със недоразвитите и форми!!!
    Ейии, спокойно де, зарежи я, голяма работа сега, долу на плажа не беше ли същото?
    - Ами не беше същото, тука са всичките някакви перверзни типове дето не мога да ги търпя! Погледни я тая сега, това нормално ли е според тебе?? Седнала срещу нас и ми се учепатила като, че кон чака да и го натресе...
    - Офф.. спри се де, ти се вкара вече в някакви много сериозни филми..
    - Ама не мога да го приема аз това за нормално, погледни я, не и ли виждаш путката че ще и се разцепи още малко както се е разчекнала?! Ще и влезе някоя буболечка няма и да разбере..
    Тук вече го обърнахме на комедия, стана ни смешно.. Но всъщност си беше трагично. А пък това момиче наистина нямаше срам. На всичкото отгоре зееше и огромна дупка между путката и. Приятелката ми не намери сили да изкоментира и това, но на мен ми направи огромно впечатление.

http://prikachi.com/images/709/4493709E.jpg

Не знам дали беше заради широко разтворените и крака, дали защото се беше намазала с плажно масло и се беше разтворила от мазнотията, или просто бе правило страшно много секс през живота си това момиче, но дупката която буквално зееше между краката и беше по-широка от обиколката на един човешки кур, което с една дума означаваше че ако някой си го вкара в путката и , нито тя нито той ще усетят проникването. Представям си пък когато тръгне да прави секс, а видимо тя бе правила доста секс, и когато се възбуди, до какви ли размери можеше да стигне отвора и? Може би щеше да зейне още толкова, а партньорът и който ще я ебе, едва ли ще усеща нещо.
    Наблизо до нас имаше една страхотна мацка, която така се беше опънала на шезлонга със бебешки обръснатата си путка, сякъш молеше някой да отиде и да погали от горе до долу съвършенното и тяло.

http://prikachi.com/images/717/4493717a.jpg

СЛЕДВА ШЕСТНАЙСТА ЧАСТ >>>

ШЕСТНАЙСТА ЧАСТ:

Хвърлих и няколко погледа, и по едно време почти все в нея гледах, просто ме изкушаваше тая мацка, а оная ми работа си беше вече яко втвърдена. Това вече не правеше впечатление нито на приятелката ми, нито на мен. Тя знаеше много добре, че не само от нея се надървям когато сме на плажа, ами и от останалите жени. Това бе нещо толкова нормално. Не щеш ли обаче, докато аз бях забил поглед в изпънатата мацка, приятелката ми ме подбутна и насочи погледа ми на друго място, казвайки:
    - Виж виж бързо..
    - Какво?
    - Не ги ли виждаш тия двамата?
    Първоначално, понеже бяха с гръб към нас, една двойка момче и момиче които бяха при ръба на басейна, не можех да ги забележа какво точно правят. Но в последствие след като малко се позагледах, видях, че момичето е седнало на ръба, а момчето е долу в басейна, между краката и, и я целува точно там между тях както беше срещу нея. Аз веднага подканих приятелката ми да отиде да види дали това е истина или ние нещо се лъжем. Аз не исках да отида , понеже с надървен хуй нямаше да ми бъде удобно да отида до някоя двойка, особено в този им момент на наслада. Приятелката ми, любопитна и тя, нич и не се замисли и стана и се насочи тактично към тях. И това което видя, наистина потвърди и това което ние си мислехме първоначално.

http://prikachi.com/images/726/4493726D.jpg

Пича си я лижеше в путката сладко сладко, а пък тя дори го галеше по главата. Иии това се случваше сред още сто човека наоколо без на никой да му пука. След близо пет минути спряха и влязоха във водата да плуват. До тук добре, но след около близо половин час, на другия край на басейна, отново на ръба, се случваше нещо което нямаше как да объркаме с друго. Един пич, беше застанал срещу една от тийнейджърките, и докато двамата си говореха сладко, започнаха да се целуват, прегръщат, и малко по малко забелязвахме как пича се опитва да и застане между краката. След още малко, както вече се беше наврял между краката и а кура му си беше стабилно надървен, нищо не му попречи и той започна направо да си я чука там, на ръба на басейна..

http://prikachi.com/images/761/4493761r.jpg

Това момиче не знам на колко беше, но тоя пич си я ръгаше яко и грубо все едно че чука някоя зряла магистралка. А пък тя така спокойно си стоеше, че сякаш просто му бе дала да си го вкарва в нея докато тя си почива. Като че хич и не и правеше впечатление че някой я чука в момента. Пича я поеба близо десетина минути, накрая си извади хуя от нея и се изпразни върху и. Опръска я подобаващо, а тя взе кърпата дето беше под нея и се избърса от спермата му, след което най-спокойно си отиде отново при групичката си.. След като приятелката ми видя всичко което се бе случило, остана като гръмната. Почти не можеше да повярва, че току що пред очите си е станала свидетел на жив секс на обществен плаж. И не се стърпя да изкоментира:
    - Значи тука такива неща правят, така ли? Ти за това ли ме доведе тука?? (нервно)
    - Изобщо не съм знаел, че стават такива неща тука.. От къде да знам?
    - Хайде хайде познавам те, нарочно ме доведе тука.. Много добре си знаел..
    - Добре от къде да знам, ти си за пръв път тук, аз също съм за пръв път!
    - Чул си от онея двете момчета..
    - Какво?! ТИ също чу за какво си говорят! Чу ли ги да казват нещо такова?!
    - Аз не, но ти си чул..
    - Оо говориш глупости. Нищо не съм чул!
    И докато секарахме, не щеш ли, близо до нас- в групичката на тийнейджърите, се случваше пак нещо интересно. Както една от тийнейджърките се беше нагъзила от лигавщина на ръба на басейна, един от пичовете отиде зад нея, и си опря оная работа отзад в нея. И пред всички започна да я блъска отзад лигавейки се и симулирайки сякъш я чука. Просто се правеше де, лигавеше се, но пък и момичето не остана по-назад в актьорските игри, и се обръщаше от време на време към него, пъшкаше и прехапваше устни. Точно след секунди двамата започнаха да се кикотят като луди, даже и тези дето бяха около тях. Виждаше се обаче, че кура на това момче наистина беше станал, вероятно от това, че до сега си го беше опирал направо в путката и. Тя обаче нарочно си остана в тая поза, а той видимо реши да се възползва от това. Тръгна да я целува по гръбчето отзад, надвесил се над нея. На нея това и харесваше, личеше си как тялото и претръпва. Аз и приятелката ми стояхме и гледахме, и знаехме и тук какво ще стане. То се виждаше, че няма какво да ги спре да се наебат пред приятелите им и пред хората. И след няколко секунди, пича си хвана оная работа и я бутна точно там където трябва. Натисна, и и го вкара. Мацката изстена, и прехапа устни..

http://prikachi.com/images/798/4511798c.jpg

Беше се хванала с две ръце за ръба пред нея, а пича отзад я блъзкаше силно, грубо, почти зверски. Наистина беше много груб. А тя беше някаква супер еблива тийнейджърка, личеше и че е курвенце. Той я блъскаше като луд, а тя на всичкото отгоре не и стигаше и се обръщаше през пет секунди към него и го подканваше: "По-силно... По-бързо!" Приятелката ми отдавна бе приключила с коментарите, и само стоеше и гледаше. Мисля, че изведнъж това което гледаше, и бе харесало. Познах по това, че нищо не коментира, нищо не казва, а просто стои и ги гледа. На мен също ми харесваше, кура ми така се беше надървил, а това момиче я виждах как не и стига всичкото това чукане дето тоя луд пич и предлага. Тя искаше още, личеше и. Пича забеляза, че ги гледаме. Не му пукаше. И между другото доста погледи хвърляше по тялото на приятелката ми. Тя бе забелязала това, и каза:
    - Тоя между другото нещо много ме гледа..
    - Ами.. вижда, че и ти го гледаш, и той те гледа..
    - Аа.. аз не го гледам, гледам какво прави..
    - Еми гледа те, харесала си му.. Както ти лъщят циците от плажното масло и аз постоянно те гледам..
    - Хаха.. Ами гледайте ме, хубави са ми циците ( нагло и засмяно ).
    - Знаеш ли какво?
    - Какво?
    - Искаш ли да го накараш да свърши веднага?
    - Аз да го накарам!? Защо пък аз да го накарам??
    - Чакай де.. Като те гледа, разтвори си малко настрани краката и само стой и гледай..
    - Хахаха... (беше си в такова в настроение в момента) И какво, ще свърши по-бързо ли така?
    - Пробвай и ще видиш.
    - Е.. чакай да почне да ме гледа.
    Не очаквах да се съгласи на тая глупост, но го направи. Просто беше в подходящото настроение. На мен това ми хареса. И не след дълго , пича отново отправи поглед в нея. Аз и казах:
    - Дай дай малко, разтвори настрани.
    И както бяхме точно срещу него, тя разтвори леко крака настрани, гледайки го и тя. Той я гледа, тя го гледа, и в това време тя разтваря леко крака. Виждах я, че едвам издържа тя да не се изсмее, докато пича гледайки я, забързваше темпото. Казах и:
    - Дай дай, разтвори още.
    - Е колкооо? (каза лигаво)
    - Ами дай още..
    Тя разтвори още настрани, а оня не спираше да я гледа. Това беше първия път в който тя разтваряше крака пред хора откакто сме на нудистки плаж изобщо. Това беше първия път в който свободно я гледаха в путката, а тя си я показва своеволно. Това така ме възбуди.. Но гледах какво се случва, и това което ставаше наистина събуждаше мръсния перверзник в мен. А тя вече своеволно се беше разкрачила ДО край пред погледа му, повече нямаше на къде да си отвори краката. Гледаше в него, и той в нея. Той бе засилил темпото и то много, личеше му, че е много възбуден в момента. Чукаше момичето като откачен. Аз лично очаквах, че той ще свърши набързо гледайки приятелката ми в тази ситуация, но явно грешах. Той продължаваше да блъска момичето без да спира. Приятелката ми също видя, че нищо по-различно не се случва, и легна нормално на шезлонга, затвори си краката. Тя каза:
    - Тоя не можа да свърши, обаче му харесваше да ме гледа със сигурност..
    - Е със сигурност му е харесало.. Искаш ли да ходиме във водата, по-към тях, а?
    - И какво да ги гледаме ли??
    - Ами.. Да ( казах смеейки се)
    - Еми хайде тъкмо исках да вляза и без това малко във басейна.
    Отидохме във водата, и леко и тактично застанахме близо до тях, а те след като ни видяха, че сме толкова близо и че тайничко ги гледаме какво правят, започнаха да се усмихват и да се подхилкват. Мацката на няколко пъти ме спогледа в кура, а на мен това много ми хареса и сякъш погледа и ми го втвърди още-повече. Те обаче решиха да сменят позата- тя се обърна по гръб, а пича застана над нея и продължи да я ебе в същото темпо.

http://prikachi.com/images/828/4511828R.jpg

СЛЕДВА СЕДЕМНАЙСТА ЧАСТ >>>
    Последно редактирано от Div4uk : 05-10-2013 на 13:40

СЕДЕМНАЙСТА ЧАСТ:

В това време някой от приятелите му отзад се провикна: - Геле стига си я ебал бе, скъса и путката..! В този момент пича и мацката му се закикотиха лигаво. А ние бяхме близо до тях, приятелката ми сякъш запаметяваше всеки един момент, виждах я как е вперила поглед в пича и в движенията му. И точно в този момент тя каза:
    - Е тоя си я ебе баш както си трябва.. Браво браво на момчето..
    - Яко я чука да.
    - Да и толкова време и в тва темпо направооо... Аз ако бях за т'ва време да съм свършила трийсе пъти. Тя тая е някво курве дето не и стига, то си и личи.
    - Да, и аз точно това си мислех за нея.
    - Абе сигурно му е малка патката можеби затова не може да свърши тая..
    - Абе не му е малка, не му ли я видя?
    - Не, той си я вкарва вътре как да го видя отдалече..
    - Е аз го видях одеве..
    - Е аз не съм. И голям ли му е? (смеейки се)
    - Ми ела по-близко ако можеш да го видиш...
    Отидохме по-близо към тях, но заради позата им отдолу нищо не виждахме. Виждахме само как се клатят, нищо повече, а бяхме почти на два метра, или можеби по-малко от тях. В един момент пича си извади оная работа от нея, и се наведе напред да я целува. Точно в този момент му се видя хубаво олиигавения хуй, а моята приятелка успя да му го види в цялата му светлина. Тя каза:
    - Е хубав у е, не му е малък, екстра даже.. (смеейки се)
    - Ами аз ти казах, не му е малък. То на тая след тва ебане путката ще и е станала на кофа..
    - Оо сто процента, той я разби направо. Браво браво на момчето, много хубаво прави секс.
    - Ама ти искаш да ми кажеш, че аз не правя хубаво така ли?
    - Неее... (каза виновно) И ти го правиш, но той някакси...
    - Какво? Е по-луд така ли??
    - Ами да.. В смисъл.. По див е , ти си по-нежен..
    - Еее ами така е. Всеки си има различен стил.
    И в този момент, имах чувството, че на нея много и се иска тоя пич да я мине и нея, по същия начин и със същото темпо с което минаваше и мацката. Но това нямаше как да се случи, нямаше да позволя чак толкова. И докато си мислех това, мацката явно го усети, и протегна ръка надолу към топките му. Хвана го, а той я изблъска няколко пъти още по-силно, и започна да стене.. Свършваше, а приятелката ми така го следеше, само дето не беше със зяпнала уста. И точно в момента, в който той трябваше да си го извади и да се изпразни отвън, той продължи, и го направи вътре! Празнеше се вътре право в путката и, а тя след като разбра че той го прави, каза:
    - Еее нее.. не вътре..
    Но го каза едно такова тихичко и смиреничко.. Сякъш.. и така може. А пича му удари егати и празненето, поне половин минута си личеше че продължава да я пълни. В един момент се наведе вече към нея, поцелува я малко, след което си го изкара, и двамата се изправиха. Мацката се отправи към тоалетните, а той отиде при приятелите си които от далече го посрещнаха с възторжени, и някои дори подигравателни гласни възклицания. И след като всичко свърши, моята приятелка каза:
    - Оф хайде да си ходиме.. Не ми се стои тука.
    - Е.. До сега ти харесваше?!
    - Ами не искам.. Кво да седя, да гледам някви перверзници как ми правят секс пред очите.. Не ща, предпочитам си нормален плаж, аз съм дошла на море, не на секс.
    Умението на жените да си сменят през секунди мнението и настроението, ме учудваше за пореден път. Тя така или иначе искаше вече да си ходим, а след като настроението и се бе преобърнало, би било трудно да останем. А пък и между другото вече бях видял каквото трябваше, тъй, че се съгласих с нея. Отидохме към шезлонгите си, аз си навлякох банските и панталонките върху надървения хуй, облякъхме се и си тръгнахме към вилата. И минавайки покрай плажа обаче, по пътя си забелязахме, че крайбрежното туристическо корабче пристига на кея. Същото корабче на което вече се бяхме возили. Тъкмо на време го бяхме видели, понеже точно в този момент се чудехме какво да правим.. И някакси заедно и двамата, си предложихме да се качим на него. Отправихме се тутакси към кея, единодушни. Качихме се, а след десетина минути корабчето вече беше потеглило на крайбрежна обиколка. Доста нудисти от плажа се бяха качили заедно с нас. Явно това корабче си беше предназначено само и единствено за този плаж. Намерихме си местенце и там опънахме хавлиите си. Съблякохме се, и седнахме на тях. Приятелката ми се опъна назад малко за да се попече, докато си говорехме и разглеждахме краибрежието. На мен кура ми още не беше спаднал. След десетина минути обаче, една мацка търсейки си место за кърпата, си го намери точно пред нас, понеже така или иначе корабчето беше полу претъпкано. Първоначално легна по корем за да си попече гръбчето, но след като се обърна по гръб за да се пече отпред, така легна срещу нас, че си разтвори краката, а ние двамата буквално на метър от нея вперихме поглед в путката и. Още със самото разтваряне на краката на мацката, приятелката ми скришно се изсмя, добре че не я чу никой. Каза:
    - Сега какво, на тая путката ли ще и гледаме?
    - Ами.. Не я гледай като не искаш..
    - И как да не я гледам, извинявай тя си разтвори краката пред лицето ми направо!

http://prikachi.com/images/44/4512044f.jpg

- Добре какво се възмущаваш още не мога да разбера.. Тука е така, не свикна ли? Ти одеве не си ли показа путката на оня пич?
    - Офф.. Тогава се лигавех и беше тъпо т'ва дето го направих. А и беше нарочно, пък и ти ме накара.
    - Е ето, мацката сега не го направи това нарочно, просто си легна да се пече..
    - Оф стига, не ми се спори. Ясно ми е, че ти харесва да я гледаш. Нали?
    - Е.. Ми има хубава путка сега.. (казах малко гузно)
    - Мойта не е ли хубава??
    - Хубава е естествено.. Задаваш ми глупави въпроси.
    - Коя е по-хубава, на тая или мойта?
    - Оффф.. К'ви са тия детски въпроси сега, твойта е хубава и нейната също, просто са ви различни.. Как да ти кажа..
    - Дя бе ясноо, дразня те ти не разбираш..
    След малко, станахме да се поразходим из корабчето малко. Имаше две мацки които стояха накрая, а едната от тях говореше по телефона. Бяха красиви, огледах ги и двете. И още докато ги гледах, мацката която говореше по телефона, явно беше привършила вече разговора и затваряше, и точно в този момент без да иска си истърва телефона, той падна, удари се и отскочи извън корабчето.. Те двете веднага се наведоха да го хванат, а като падна отвън едната се наведе надолу към водата за да се опита да го хване.. И точно в този момент, и двете така се бяха надупили, че ми се прииска да бях минал по-близо до тях в този момент. Но това което най-много ми направи впечатление, беше, че на едната от тях сливата и така и се отвори при надупването, че направо ми идеше да отида зад нея и да си го шмугна вътре..

http://prikachi.com/images/65/4512065A.jpg

Чудех се, как така има жени при които само като си разтворят краката и по средата им зейва отвора веднага.. Винаги съм си мислел, че за да се разкрие отвора при една жена, то тя трябва да е възбудена преди това, или поне преди това нещо да и е прониквало вътре.. Но явно съм грешал, и с очите си се убедих, че има жени при които отворите са им до толкова разширени, че само като се разкрачат и им се разтваря влагалищният отвор. Разхождайки се из корабчето, видяхме и нещо доста вулгарно- една, беше хванала на някакъв кура, бяха седнали, и му го лапаше хей така пред всички. Ние дори се поспряхме и се загледахме...

http://prikachi.com/images/74/4512074k.jpg

Приятелката ми вместо да се възмути, каза нещо съвсем друго:
    - Малее тоя какъв му е голям.. Тая не може да му го лапне чак..
    Аз, за да я видя накъде бие, я попитах:
    - Харесва ли ти?
    - Кое по-точно?
    - Кура му..?
    - Хаха.. Еми, хубав му е на човека..
    И това ми беше достатъчно. Разбрах, че и харесва това което вижда, или просто отново беше в подходящо настроение. Отидохме си отново към хавлиите, а недалеч от нас там имаше една двойка. Явно бяха влюбени, понеже не спираха да се мляскат. По едно време момичето се качи върху момчето, и така продължиха да се целуват. Беше му седнала разкрачена точно върху топките. След още малко, тя така започна да му се търка отгоре, че ми се прииска да съм на негово място..

http://prikachi.com/images/89/4512089y.jpg

СЛЕДВА ОСЕМНАЙСТА ЧАСТ>>>

ОСЕМНАЙСТА ЧАСТ:

Приятелката ми каза:
    - Айдее, и тия ще се чукат..
    - Сигурно.. (казах аз в очакване)
    И естествено, и това се случи. Тя се надигна малко, а той си го вкара в нея и и го пъхна навътре. Влезе и съвсем лесно, явно вече беше мокра. И така, на 2-3 метра от нас, отново за пореден път ставахме свидетели на жив секс между мъж и жена.

http://prikachi.com/images/96/4512096D.jpg

А тая мацка, така се въртеше, така се сучеше и ебеше, че.. Аз самият не издържах да я гледам повече. Беше толкова добра в кръста, че пича не знам как издържаше. Ту се превиваше, ту му се блъскаше силно отгоре.. Много диво и опитно се ебеше. И този път любовните играчи така бяха застанали, че този път направо си виждахме съвсем ясно как му прониква кура в путката и.. Гледахме си чисто порно, и то на живо. Приятелката ми, въздишайки се изпъна назад на хавлията докато ги гледаше.. Това ме наведе на мисълта, чо моооожеби е тръгнала да се възбужда.. Не ми се вярваше, понеже тя не се възбуждаше лесно и от каквото и да било. Но този път нещо усетих в нея, но не бях сигурен. Реших да я погаля, за да видя как ще реагира. И както беше до мен, протегнах ръка към нея и я погалих по коремчето. Тя никак не реагира. И докато ги гледахме как се ебат, аз продължавах да я галя, нагоре и надолу по тялото и. Тръгнах нагоре към гърдите и, тя отново нищо не каза. Като видях това, насочих ръката си към циците и и я погалих там, и по двете. Заради плажното масло с което се беше намазала, чувството докато я галех беше доста хубаво. И не само я погалих, ами дори и помачках едната гърда. Тя нищо не каза. Тръгнах надолу да я галя, за да видя до къде ще стигна. Надолу, надолу.. Минах през триъгълника и, а тя все още нищо не казваше. Кура ми беше на път да гръмне от всичко до тук. Ръката ми тръгна пак нагоре, после пак надолу, и леко по леко, на няколко пъти я хванах за голата путка. Тя съвсем леко разтвори крака, колкото да успея да я хвана там. Накрая хубаво прокарах ръка и пръсти през цепката и.. Беше мокра! Беше се подмокрила, и това едва ли беше обикновено течение, бях сигурен че е от възбуда.. Вероятно и затова ми бе дала да правя това което правех. Понамачках и малко путката в ръката си, и веднъж си пъхнах леко пръста навътре, но когато опитах втори път, тя ми бутна ръката и каза "Стига...". Стана ми ясно, че няма да мога да продължа каквото и да е. Аз и казах;
    - Намокрила си се...?!
    - Така ли.. Ами..
    И в този момент посегна да се пипне за да види. Прокара пръсти през цепката си, пипна се и каза:
    - Еми мокра съм да..
    - Аааа... защо си мокра??
    - Ами.. Така, не може ли. Не знам защо. Хайде да слизаме вече, че ми писна тука.
    Забелязвах я, че нервничи от време на време, и не можех да разбера от какво. Двамата дето се чукаха, бяха спрели вече, дори и не разбрахме пича дали е свършил или просто бяха спрели. Дойде време да слизаме. Бяхме облекли вече банските, и слизахме от корабчето. Отидохме право във вилата си, бяхме изгладнели вече. Нашите съквартиранти ги нямаше, можеби бяха на плаж. Вече почти се бяхме наяли, когато те двамата се прибраха. Влязоха и двамта по бански. Не знам дали бяха на нудисткия плаж, но беше твърде вероятно. Стана им малко неудобно понеже ни прекъснаха яденето, и за да не ни пречат отидоха и двамата на терасата. След малко, прибрахме яденето, и отидохме при тях да си полафим. А момичето, беше прелестна.. Сега след като я видях в бански, тя ми изглеждаше толкова сочна.. Че едвам свалях очи от нея. Излизайки на терасата, първо в нея вперих погледа си...

http://prikachi.com/images/222/4512222C.jpg

Да, наистина в бански изглеждаше перфектно. А на мен вече толкова много ми се ебеше, че едвам гледах след всичко на което се нагледах през деня. Полафихме си малко с тях на общи теми, след което и те влязоха да ядат. В един момент и ние и те се чудехме какво да правим. Решихме да отидем до ресторант-бара да пийнем по нещо. И там си откарахме до късно. Беше някъде към 23:00 , когато вече на всички ни стана студено понеже бяхме излязли само по бански. Постояхме още малко, и се насочихме към вилата в група. Беше дошъл момента в който да решим кой къде и как ще спи. Ии точно това започнахме мирно и тихо да обсъждаме. Някой трябваше да спи на земята, но.. Нямаше нито одеала които да се постелят, нито с които да се завият. Можеше да вземем от другата вила, но тя пък беше заключена. Бяхме поставени пред голяма дилема и четиримата. Нещо трябваше да решим , но не знаехме какво. Нямаше никакъв друг начин, а леглото беше само едно. Кристина (приятелката на момчето) след близо над половин час безмислени размисли отсече:
    - Офф хора.. Писна ми.. значи, вижте- или тря' някой да спи на земята без одеала и постелка или трябва да спим на едно легло всичките. Аз няма да спя така на земята, вие ще спите ли?? (попита ни нас)
    - Ами.. (замислих се аз). И ние не искаме.. ( а какво да кажа??)
    - Ми тогава лягаме всички на скапаното легло и това е, за една вечер ще изтърпим. Вижте колко е голямо, няма ли да се съберем??
    А то наистина си беше бая спалня, трима, че и четирима си побираше идеално. Но това ли беше единствения изход, се замислих аз, когато приятелката ми:
    - Ами да, какво го мислиме чак толкова, нали лягаме и спим, осем часа ще издържиме.
    Жените общо взето бяха съгласни да се спи на едно легло, но аз и Жоро (момчето) не смятахме идеята за добра.. Те двете ни видяха, че не ни се иска, но имахме ли избор?? Кристина тогава каза:
    - Спокойно, вие двамата как се притеснихте все едно ще спите един върху друг.. Ще ви сложиме вас открая ние двете ще спим в средата една до друга. Така съгласни ли сте?
    Аз лично на този вариант бях по-съгласен, а и Жоро също. И така, беше решено. Полафихме си на терасата поне още 30-40 минути за това-онова, и вече на всички ни се беше приспало. Насочихме се към спалнята. И понеже си бяхме така или иначе още с банските, никой нямаше нищо за събличане, легнахме направо така. Одеалото също беше само едно. Четири души с едно одеало. Е, поне си бях легнал до прятелката а не до момче. Бяхме загасили лапмата вече, а продължавахме да си лафим. И малко по малко обаче, всеки утихна, доспа ни се до толкова, че всеки тръгна да се унася.. Но не и аз. На мен така ми се правеше секс, че яд ме хващаше. Просто деня така беше протекъл, че някакси нямаше кога къде и как. Бях прегърнал приятелката си и оная ми работа в банските се беше втвърдила. Така ми се искаше да застана отгоре и, да и отметна на една страна бикините и да я наеба, но.. Никакъв шанс това да се случи. И така стоях до посред нощ. Минаваха през главата ми всякакви случки, спомени, фантазии, превъртах гледки от през деня.. Не можех да успокоя оная си глава там долу. Мислех да отида до банята да си ударя една, че да се успокоя, но не ми се ставаше пред всички надървен, понеже ако бях станал, рискувах да разбудя някой и да ми видят изпънатата палатка на банските. И.. часове минаваха така. Аз се радвах единствено на мислите и фантазийте си, без да мигна. Минутите минаваха неусетно. По едно време, не знам в колко часа е било това, усетих, че Кристина се размърда. Отви себе си и Жоро, беше и станало топло явно. Изсумтя едно такова сладко и поспаливо, след което се обърна на гръб, и дори преметна едното си краче през Жоро. И така си остана, разкрачена. Моята приятелка също често спеше точно така, но сега явно не можеше да си го позволи, по разбираеми причини. Но пък Кристина, можеби в просъница, си застана както и е удобно. Отвън идваше лека светлина от бара, тъй че вътре не беше кой знае колко тъмно. Що годе се виждаше. Аз отправих жален и отчаян поглед към спящата Криси, излегнала се сладко, разтворила настрасни краче, по бански, изпънала ръка нагоре над главата си, галена по бебешки меката кожа от цветните топли светлини на бара.. Гледакта, в този момент, в тъмното.. Беше поразяващо красива.

СЛЕДВА ДЕВЕТНАЙСТА ЧАСТ >>>

ДЕВЕТНАЙСТА ЧАСТ:

Гледах я без да спирам, десет, двайсет, трийсет минути.. Не можеха очите ми да се нарадват на тази красота в тъмното. Сякаш имах цялото време на света да и се нарадвам , да галя с поглед тялото и. А тя, отново се размърда, обърна глава на другата страна, остана в същото положение, но едната и ръка се озова точно там, върху триъгълника и. Аз претрепнах. Да, тя просто спеше така, но мислите които се породиха точно в този момент, точно от тази гледка, ме накараха да се изпотя. А тя пък, не спря да мърда. И започна да го прави по-често и по-често. Следях я. А при едно от поредните и разбуждания, тя обърна отново главата си на другата страна, измляска сладко, но този път, с очи видях как ръката и която стоеше върху триъгълника и, се отмести от там, влезе под банските и и почеса прическата на триъгълника и. Но, спейки, тя не извади ръката си от там. Сладката и ръчичка остана там, под банските и. След минути, се разбуди отново, и отново почеса там. Чуваше се ясно в тишината самият звук на почесване на току-що наболи косъмчета. И отново не извади ръката си от там. Беше ми станала толкова интересна, гледах само в нея, следях всяко нейно красиво помръдване. След още няколко минути- пак, почесване, завъртане на главата, заспиване. Но не сменяше позата в която беше. Мина се още малко, и тя вече се разбуди повечко.. Завъртя се насам-натам, изсумтя отново, вдигна две ръце над главата си, изпъна се сладко.. Понеже бикините и бяха много ниски и малки, след като си извади ръката от тях, те останаха смъкнати толкова надолу, че се виждаше половината от наскоро наболата прическа на триъгълника и. Видях я, че се огледа дори- към нас и към Жоро. Аз обаче майсторки се направих на заспал. И в следващия момент тя утихна. А веднага след това, отново сложи едното си краче през Жоро, след това лекичко разтвори и другото в страни. Сърцето ми започна да бие учестено.. Не знаех защо будна, е предприела тези движения. Беше тотална тишина, имах чувството, че ако мигна, ще чуе и ще разбере че съм буден. Гледах я в полу-затворени очи, не исках да разбере, че я гледам. А тя в следващия момент, протегна тихо ръка надолу, мина натискайки с пръсти през долната част на бикините си, и след това.. Мушна ръката си под бикините. Сега чак разбрах защо се почесваше и се въртеше толкова често. И въпреки че те и бяха толкова ниски и малки, не успявах да видя какво прави там под тях. Успявах обаче да видя, че ръката и там, се мърда. Тихичко, тя бе затворила очи, сякаш продължаваше да спи, но не спеше, и аз виждах това. Другата си ръка бе изпънала нагоре над главата си, и нямах думи да опиша колко красиво бе това което виждах. Минаха се няколко минути, а тя свали ръката си която и бе над главата, и тихичко я пъхна под банския на едната си гърда. Беше се хванала за дясната гърда, а с другата ръка нещо правеше някъде там, долу. Беше толкова тиха. Беше толкова красива. Сърцето ми биеше твърде ускорено, дори се страхувах дали няма да го чуе как бие. В един момент усетих, че тя забърза нещата там, долу. И в следващия, тя спря. Обърна се отново насам-натам, и се обърна с лице срещу приятелката ми. Постоя така, след което отново се размърда.. Тя ставаше от леглото. Беше доста тиха и внимателна, и не разбуди никой от спящите. Стана, и лекичко престъпи на отворената тераса. Щях да получа инфаркт, следях реакцийте на едно красиво, възбудено момиче, и се правех на заспал. Аз леко се обърнах на другата стрна, така че да мога да я гледам какво прави, не знаех защо бе излязла на терасата. След като се обърнах, я видях да стои права, до перваза на терасата. Постоя така малко, след което седна на стола който беше там. Исках да стана, и да отида при нея. Исках го и то много, чувствах че всеки момент ще го направя. И подтикван отвътре, аз наистина тръгнах да ставам от леглото. Чувствах сякъш, че бях длъжен да го направя. Ако ме бе усетила моята приятелка и ме бе попитала къде отивам, щях да и кажа че отивам до тоалетна просто, но тя не ме усети, най-малко пък Жоро. А аз, вече бях на крака, тихичко станал, и пристъпвах на терасата. Под банските си бях втвърден като камък, но това с нищо не ми пречеше, тя явно също беше в моето положение в този момент, или поне много ми се искаше да е така. И в един момент, в целият си ръст, аз бях стъпил на терасата, а тя, усети, че има някой зад нея. Обърна се, можеби мислеше че е приятеля и но, не.. Бях аз, а тя ме гледаше толкова втренчено. Попита ме тихо шепнейки:
    - Какво правиш!? Защо си станал?
    - Ами.. (тук съвсем не знаех какво да кажа) Не мога да спя, също като теб..
    - Аз до сега спах, просто се събудих и реших да изляза на въздух малко, вътре ми стана много задушно..
    - Ами да.. И при мен нещо такова, стана ми топло.
    И тук, никой не знаеше какво да каже на другия. Аз бях излязъл, но не знаех с каква цел, не знаех какво да правя. Всъщност, какво исках?! Нервиран сам на себе си, и на нерешителността си, и казах:
    - Знаеш ли.. Излъгах те, не съм мигнал откакто сме си легнали, цяла нощ.
    - Не си мигнал? Защо?
    - Ами да, не съм. И... видях всичко.
    - Видя всичко..?
    - Видях, и беше толкова красиво, ти си толкова красива.. Сънят не струва нищо пред теб, пред гледката която видях, която ти ми показа..
    - Аз.. (тя се обърна напред, и съвсем загуби дума) Виж, аз съм си такава, понякога правя така нощем..
    - А защо?
    - Ами.. просто понякога секса не ми е достатъчен.. Не съм споделяла с никой, нито със Жоро, но секса не ми е стигал никога. Като правим секс с него , свършвам, той свършва, а на мен ми се иска още.. Правя се винаги че ми е стигнало но.. Всъщност винаги съм искала още.
    - Ясно. А той не се ли справя добре значи?
    - Ами не.. Справя се но.. Как да ти кажа.. Аз искам още, не го искам по нормалния начин, искам го грубо , диво, искам.. Знаеш ли, честно искам да ме грабне някой в ръцете си и да ме изчука диво и грубо.. Не го искам по нормалния начин, със Жоро винаги сме го правили по нормалния начин.. Искам нещо по-различно, винаги съм го искала но до сега с всички съм го правила по един и същи начин- нежен или страстен секс за трийсет минути или половин час, и това е. Искам да правя секс който е друг, различен.. Разбираш ли ме?
    - Ами разбирам те да.. Искаш другата крайност в секса..
    - Да , искам го грубо, лудо , диво, силно, бързо, поне няколко часа някой да ме чука като откачен, но не искам да спира докато аз не пожелая..
    - Ами Криси.. Не знам.. Рядко са такива мъже, можеби някои порно актьори.. Просто няколко часа е.. Доста, и то в това темпо за един мъж.
    - Виждаш ли? Точно затова жените търсим тази страна на секса. Защото никой не ни я дава.
    - Разбирам.

СЛЕДВА ДВАЙСТА ЧАСТ>>>
    Последно редактирано от Div4uk : 05-10-2013 на 13:48

ДВАЙСТА ЧАСТ:

И тук настъпи няколко секундно мълчание. Тя си бе изляла пред мен цялата сексуална мъка. И заради тишината между нас, аз я попитах:
    - Сега възбудена ли си?
    - Мммм... И да и не..
    - Как така?
    - Ами от една страна нямам от какво да се възбудя, второ, можеби има нещо като възбуда но.. (и сбръчка устни в стил "слаба работа")
    Аз хванах ръката и, тя ме погледна стреснато право в очите. Контактът, допирът на кожа с кожа, на същество със същество, изрича много повече от колкото думите могат да кажат. Държейки нежната и ръка, аз я сложих бавно на подутите ми отпред бански. Сложих ръката и върху твърдия ми кур. Тя не спря да ме гледа учудено в очите, но и не си дръпна ръката, а я бе отпуснала дори в моята.
    - Защо си толкова твърд? (попита ме тя)
    - Твърд съм още откакто те видях там.. На леглото, докато се опипваше.
    - И защо...
    - Защо станах твърд?
    - Да, защо.
    - Защото си гола, секси, красива, и лежиш на сантиметри от мен, в леглото. (приближавайки се до нея още повече, докато държа ръката и на кура си)
    - Не съм гола..
    - Не си ли!?
    И в този момент дръпнах връзката на горнището и зад гърба и, а лекичките като перце бански паднаха тихо на земята, като откриха прикриваните до сега едва трийсе процента от гърдите и. Не ми направиха впечатление гърдите и, понеже до сега така или иначе и ги виждах, просто банските само крият зърната, а всичко останало е отвън. Тя сякъш не усети че и паднаха банските, те така или иначе бяха толкова малки и леки... Аз казах:
    - Видя ли, че така или иначе си гола..
    - Нее, имам долнище, то ми крие поне котенцето там долу..
    Аз посегнах надолу, към долнището и, и с пръсти бавно го свалих надолу. То беше толкова плитко и малко, че путето и веднага се показа отвън. Още не ги бях свалил надолу, когато тя ме попита:
    - Какво искаш от мен?
    - Искам да изям красивото ти тяло..
    - Хах.. Жоро и твоята са там вътре, как мислиш че ще стане. ( каза без изобщо да ме спира да и свалям долнището).
    - Не знам.. Но го искам.
    В следващия момент тя бе лъснала без никакви бански пред мен, гола, изящна, красива, нежна.. Попита ме:
    - И сега?
    А аз вкарвайки ръката и под банските ми, и казах:
    - Сега ме усети и ти..
    Тя ми го обхвана с две ръце, започнахме да се целуваме, без да спира да ми го мачка там долу. Беше се разгорещила като затихнал вулкан. Беше възбудена, просто аз бях полъха който я я бутна напред по нанадолнището.. Беше разгорещена, и то изведнъж. Целувахме се като диваци, докато тя не тръгна с устни надолу по тялото ми.. Мина прес корема ми, и стигна до там. Той сочеше право в устата и. Беше и удобно да го лапне, и това и направи.. Топлият и нежен език се изви около твърдия ми кур.. Усещах горещата и слюнка, усещах как красивите и зъбки ми го драскат от време на време.. А тя го гълташе навътре и навътре, сякъш искаше да го изяде, сякъш не бе виждала такъв кур до сега. Някой отвътре се размърда, не знам кой беше, нов този момент казах на Криси:
    - Трябва да се махнем от тук.
    Тя се изправи, избърса уста с ръка, и каза:
    - Да, и аз искам да се махнем от тук..
    Нямаше как да минем през цялата стая за да излезем, така че се налагаше да излезем през терасата.. Тя не беше висока, но не и много ниска, но все пак се справихме и успяхме да слезем долу. Тя си бе взела само долнището, аз също. Тичахме двамата хванати за въка надолу към брега, някъде където да сме по-далеч от вилата. Не знаехме какво ще ни се случи когато се върнем там, но знаехме, че ще има последствия. Бяхме стигнали вече до брега, нямаше на къде да тичаме.. Бяхме до водата, а вълните вече плискаха в краката ни. Слабите светлини от бара обливаха телата ни в нежни цветове. Сега бяхме там, на нудисткия плаж, на който денем плажуват стотици чисто голи хора.. Ние също бяхме голи, но и щяхме да правим още нещо.. Целувахме се, почти нагазили във водата, не можех да спра да пробвам вкуса на езика и. Тя седна долу, аз също. Надвесих се над нея, тя легна назад. Хванах с една ръка врата и отзад и я целувах като луд. Тя не спираше да ми мачка оная работа и топките ми, не се пускаше от там. Тя разтвори крака, аз застанах между тях. Сложих опрях го с върха в путката и , и и казах:
    - А за това мечтала ли си??
    - Да.. На брега, със непознат, през нощтта.. Мечтала съм и за това (и започна да се смее)
    - Аз гледайки я в очите, натиснах навътре в нея, а кура ми въпреки внушителните размери които беше достигнал от толкова дървене, навлезе като намазан с масло във нежното и пространство там вътре.. Натиснах още, за да и стигне до края. Вкарах го целият, до основата, след което изкарах. При изкарването тя изстена, сякъш изпитваше нещо което никога не е изпитвала.. Вкарах, и пак изкарах, вкарах, и пак.. И пак, и пак.. Чуках я, чуках я... Гледах я в красивите очи и не спирах да я еба.. Не знам какво ми беше станало, но бях много далеч от това да свърша.. Чуках я толкова дъло, само в тази поза, ритмично , не бързо, с нормално темпо, но всяко вкарване беше до дъното на влагалището и. Тя стенеше, стенеше.. Като луда, при всяко вкарване на вътре. За миг ме хвана с две ръце през кръста и ме спря, казвайки:
    - Чакай..
    - Какво?
    - Искам да ме ебеш диво и грубо..
    - Искаш грубо?
    - Да.. като луд ме еби!
    Знаех, че за това мечтае, а аз чувствах себе си толкова подготвен за това което иска от мен. Аз също изгарях от желание да разкъсам путката и от грубо и диво ебане.. И започнах да я блъскам като животно, див, озверял, дори ревях като животно.. Тя започна да скимти, скимтеше като морско свинче.. Беше изпаднала в някакво състояние, в което ако бях спрял, щеше да ми избоде очите. Но аз съвсем не исках нито да спра, нито да свърша.. Тя получаваше оргазъм след оргазъм, а аз просто исках още и още.. От путката и теяаха реки, които се вливаха в морето.. Ямата която се бе отворила в нея обаче, беше толкова широка, че едва ли щеше да се побере морето в нея... Час, два, ,три.. чукахме се с часове там, в тази поза, с това темпо и с тази грубост. Блъсках я толкова силно, че звукът отекваше като ехо чак горе при вилите, и пак се връщаше при нас. Постепенно капвахме и двамата, но не спирахме.. Докато тя отново не ме хвана за кръста, спря ме и ми каза:
    - Дай ми го в устата... Заври си кура в устата ми!!
    Аз и го извадих от наводнената путка, и и го поднесох към устата, а тя го хвана с две ръце и буквално си го ръгна зад зъбите.. Започна да ми духа като луда, та тя направо ми го изяждаше.. Имах чувството, че ще остана без кур.. И в един момент отново отправи поглед към мен и ми каза:
    - Празни го тоя кур в устата ми!! Празни се бе, празни се!!! (скимтеше стискайки зъби дори)
    - Ще ти напълня цялата уста със серма ако ти ти свърша там...!?
    - Искам да ми го ръгаш навътре и да си вкараш спермата навътре в гърлопто ми!! Искам да ми го ръгаш тоя кур диво в устата!!
    Тя се надигна, и застана така, аз също, и се нагласих удобно така че да мога да я еба свободно в устата.. Тя го искаше, искаше да я чукам в устата. Явно путката и се беше вече наситила на ебане, и искаше да я еба и в устата, и то също толкова грубо колкото и ебах и путката. Започнах да и го навирам точно както искаше, навътре и грубо.. Бях я хванал с едната ръка зад врата, и при всяко рязко вкарване кура ми влизаше почти целия чак зад гърлото и. Тя беше отворила широко устата си, колкото може, за да мога да и го вкарвам по-лесно и силно.. Беше се разкрачила под мен, и след като се наведох да видя какво се случва между краката и, видях , че си е пъхнала почти цялата ръка в путката, а с другата ръка си триеше като дива клитора.. И като видя че я гледам ми каза:
    - Ръгай тоя кур не ме гледай там!!! -хващайки ми го отново за да си го пъхне в устата..
    Още много изчуквах устата и.. Докато в един момент тя каза:
    - Тоя кур няма ли сперма?! Искам да си изпръскаш спермата в гърлото ми!
    - Ами има, но още не е дошла..
    - Давай!

СЛЕДВА ДВАДЕСЕТ И ПЪРВА ЧАСТ >>>

ДВАДЕСЕТ И ПЪРВА ПОСЛЕДНА ЧАСТ:

Продължих още известно време да я чукам в устата, но не можех да свърша, не можех, а бях превъзбуден.. А тя го искаше толкова много! И вече нервна, полудяла, побъркана от перверзия ми каза диво:
    - Защо нямаш сперма!?!? Искам да ям сперма дай ми я!!
    - Ами не знамм.. Не ми идва все още..
    - Искам да ми напълниш устата с още нещо! Не ми стига само кура ти.. Искам да ми се напълни с нещо.. Искам да го изгълтам!
    - Ами нямам още, изчакай..
    - Пикай ми в устата тогава! Ръгни си навътре кура и пикай, искам да гълтам моля те!!
    - Искаш да ти пикая в устата?!
    - В устата, в гърлото ми.. Искам да гълтам!
    Аз обезумях вече.. Това момиче беше психясало тотално.. Но аз също, тъй че го ръгнах на два три пъти още навътре в устата и, и на третия път задържах там, след което тръгнах да се отпускам, и да пикая леко по леко.. Бях и го вкарал колкото се може навътре, и вече пикаех не в устата и а в гърлото и! Попиках малко, а тя се задави и се отдръпна кашляйки и преглъщайки.. И още не се беше изкашляла и ми каза:
    - Давай, давай...
    Пак го вкарах няколко пъти рязко и пак задържах за да се отпусна.. И пак почнах да пикая. Този път тя пое повече урина от предишния, но отново кашляйки и гълтайки ми каза:
    - Чукай ме сега в путката, искам го в пичката ми...
    Вкарах и го там, а отвора и беше толкова широк, че почти не я усещах.. Тя с нейната ръка се беше разтегнала до краен предел. И понеже видя, че кура ми е малък за отвора и, си вкара отгоре трите пръста във путката, а аз редом до тях го вкарвах навътре и я блъсках. Хем си беше бръкнала и то с три пръста, хем и аз я чуках с кура си.. Не бях виждал тооолкова перверзно момиче.. Но в един момент, усетих че сто литра сперма са готови да се изстрелят от топките ми... И както я чуках в путката и казах:
    - Сега искаш ли сперма??
    - Да.. Искам, искам...
    Аз станах и веднага го поднесох към устата и, тя се надигна към мен и преди да го налапа ме погледна и каза:
    - Искам кура ти да ми разбие устата от празнене! Ако не си вкараш всичко в гърлото ми да го изгълтам ще ти го отхапя и ще го глътна него!!
    Аз го ръгнах в устата и, направих още няколко тласъка навътре и топките ми започнаха да бълват бялата сперма през твърдия ми експлоадиращ кур, чак до гърлото и , където тя се опитваше да преглъща навътре на големи глътки.. Кура ми беше заврян до край, колкото може, а аз се празнех като животно навътре в гърлото и.. Тя с едната си рука ме мачкаше по топките, а с другата си търкаше като откачена клитора докато аз се точех като свиня в устата и, до последната капчица.. И така, след това голямо празнене, и двамата легнахме на брега, изморени, изтискани, като утрепани. Знаехме, че нямаме време, вече се съмваше. Подканихме се един друг, и станахме, запътихме се колкото се може по-бързо към вилата. Отново прескочихме през балкона, но Жоро и приятелката ми не бяха в спалнята. Вратата на банята беше леко открехната, лъч светлина излизаше от там, а стенанията на моята приятелка, също.

<< КРАЙ НА РАЗКАЗА >>
    Последно редактирано от Div4uk : 05-10-2013 на 14:09

UP /:

Хайде някой да попише де, изкарайте еротиката от главата си и я напишете )

Мега фен Аватара на anonymous908491
    След нещо написано от мен, ще затворят не само темата, а може би целия сайт.

^ Хахаха Защо, какво толкова си намислил да пишеш?

Град
    София
    Не е мое, но мисля, че е подходящо за тук
    http://blog.inedkov.com/weakness/
    Искаш ли да те накарам да се чувстваш жена?

UP

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си