- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Тук има някои от произведенията за матурата в аудио формат: http://myschoolbel.info/Pomagala/Pom.../AudioDZI.html
always late but worth the wait!
Ехооо , училището наближава
Липсва ли ви?
Толкова много ме кефите!И аз завършвам тази година,но не знам какво искам да уча и съм изпаднала в огромна депресия.Ту исках журналистика,ту НСА с културизъм,ту връзки с обществеността, и още около 5 мога да изброя,но най-много се колебая между тези.Някой от вас насочил ли се е към тях?)
Според мен ще е по-добре,ако запишеш или журналистика или връзки с обществеността.Защото на този етап в Б-я има по-добри условия за реализация на тези спициалности.А за спорта мисля,че в Б-я няма кой знае какво бъдеще, но това е лично мое мнение, не искам да те подвеждам все пак ти си решаваш.Това е съвет))
На мен училището ми липсва,липсва ми атмосферата в клас,съучениците, дори и учителите ,като знам ,че вече няма да мога да виждам всеки ден ми е някак странно,но това ще отмине.От друга старана пък не искам да почвам дск,мисля че не съм готова все още за тази крачка в живота ми т.е да завърша.Но пък и много искам да стана студентка :ДДДД
Абе и аз не знам изпитвам смесени чувства.....
Изобщо не ми липсва даже. Особено като ми е известно, че покрай тия балове атмосферата в клас ще бъде много нагорещена. Необходима ми е психическа подготовка за предстоящите скандали, караници, злобарщини. Усещам, че ще бъде крайно мъчителна година.![]()
You are broken, I can fix you...
marrcandy ,аз едно време исках журналистика,но ако искам да я уча и да сполуча ,то трябва да е в чужбина,а нямам възможност.
Връзки с обществеността според мен е най-добрия вариант от тези,които каза.
bloodfrozen , и аз мисля ,че обстановката ще е нажежена. Отначало ще е някак вълнуващо за всички да видим как сме се променили, какво мислим за бала,за други глупости и веднага с първото входно и нещата ще се обърнат.
Между другото мислите ли,че ще ни дадат входни още първата седмица??? Госпожата по БЕЛ ни беше казала,че още от началото ще поне с контролни и тестове ...![]()
Да и нашата така ни каза и мисля,че ще го направи.Зависи много от г-жата....Между другото мислите ли,че ще ни дадат входни още първата седмица??? Госпожата по БЕЛ ни беше казала,че още от началото ще поне с контролни и тестове ...![]()
Еее да бе... дано нямам в петък БЕЛ,защото имам билет за еднодневна екскурзия ,която се пада точно първата седмица на 21ви... Пак добре,че започваме да учим на 18ти...
Сладурчета, как ви се радвам като ви чета. Сега ми е странно, за мен няма 15 септември вече и като ви чета си спомням какво ми беше на мен миналага година по това време. Много успехчета от мен![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
БОЖЕ ГОСПОДИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ И! 5 ГОДИНИ ЧЕТА ПОДОБНИ ТЕМИ,А СЕГА Е МОЙ РЕД ДА ПИША В ТАКАВАААААА
Хора,не ми се завършва! Какво ще правим след 12 клас?![]()
Животът свършва,край..![]()
Хич не ми се учи,хич не ми се завършва,блааа
P.S-Пуу всички сте решили какво ще правите след 12 клас,а аз съм такова неориентирано животно!![]()
Вървят ми най-много психологията и философията,май ще си умра със средно![]()
Последно редактирано от UNITED2 : 08-27-2012 на 22:28
Днес ще си пазарувам дрехи за училище,ще гледам да са с дълъг ръкав и разни такива ... Може и да има още жега,но трябва да се запася,защото през учебно време нито ще имам толкова пари,нито време.
Вчера ми хрумна идеята на първия учебен ден да отида с това,с което съм отишла в 8 клас...Обаче после се отказах ;д
Вие ще си купувате ли нови дрехи за училище?
Сега като 15-ти се пада в събота, ще се ходи ли? Или направо от понеделник се започва?![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Животът е гаден, няма да има последен 15 септември за нас :/ ;D
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
ееееееее верно ли, бе?!?! :\ що толкова кофти го измислиха?! исках на 15ти да почнем, както досега!!! пуу, чак ме е яд! кво толкова като е събота , нали отиваш там за има, няма 30 мин ...тцтццттц
Защо ли имам чувството,че все нас ни прецакват като последен випуск от старата програма?![]()
Що вас да ви прецакват като последен випуск от старата пограма?
----------------------