- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Сладурчета, как ви се радвам като ви чета. Сега ми е странно, за мен няма 15 септември вече и като ви чета си спомням какво ми беше на мен миналага година по това време. Много успехчета от мен![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
БОЖЕ ГОСПОДИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ И! 5 ГОДИНИ ЧЕТА ПОДОБНИ ТЕМИ,А СЕГА Е МОЙ РЕД ДА ПИША В ТАКАВАААААА
Хора,не ми се завършва! Какво ще правим след 12 клас?![]()
Животът свършва,край..![]()
Хич не ми се учи,хич не ми се завършва,блааа
P.S-Пуу всички сте решили какво ще правите след 12 клас,а аз съм такова неориентирано животно!![]()
Вървят ми най-много психологията и философията,май ще си умра със средно![]()
Последно редактирано от UNITED2 : 08-27-2012 на 22:28
Днес ще си пазарувам дрехи за училище,ще гледам да са с дълъг ръкав и разни такива ... Може и да има още жега,но трябва да се запася,защото през учебно време нито ще имам толкова пари,нито време.
Вчера ми хрумна идеята на първия учебен ден да отида с това,с което съм отишла в 8 клас...Обаче после се отказах ;д
Вие ще си купувате ли нови дрехи за училище?
Сега като 15-ти се пада в събота, ще се ходи ли? Или направо от понеделник се започва?![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Животът е гаден, няма да има последен 15 септември за нас :/ ;D
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
ееееееее верно ли, бе?!?! :\ що толкова кофти го измислиха?! исках на 15ти да почнем, както досега!!! пуу, чак ме е яд! кво толкова като е събота , нали отиваш там за има, няма 30 мин ...тцтццттц
Защо ли имам чувството,че все нас ни прецакват като последен випуск от старата програма?![]()
Що вас да ви прецакват като последен випуск от старата пограма?
----------------------
И аз да се присъединя към темичкатаВъпрос : Ако някой е от Варна знаели дали вече по магазините са пуснали есенни дрешки ? <3
Ден като ден - ще се пие бира и ще се заглеждат прокурорски девойки на някое клюкарско барчИ по центъра.
Respect my authoritah
нашата класна може да я сменят и ни е напрегнато, щото повечето (изключвам тези, които обичат да не идват на училище и да спят до късно) си я харесваме
от една страна ми е яко , щото ако я сменят няма да имам проблеми с отсъствията сигурно, ама от друга ще ми липсва
все тая
в петък ще излизам с класа ми :Д
дано мине добре и да са се променили, въпреки че повечето вероятно няма да дойдат..
иначе днеска цял следобяд четох, да не повярва човек и ми остана само 1 част от Светилника
бавно чета, ама имайки предвид, че не съм чела лятна книга от 4ти клас е супер.. :Д
ако я прочета до 3-4 дни ще може да напиша и някоя тема..надъхах се преди, дано ми дойде музата и успея да си я напиша сама
стискайте палци :Д
Изобщо не ми се мисли за училищее, защото след 2 дена заминавам на морееееееееееееееееееееее ее! (dance) ^_^))) от 1ви до 9ти на Албенаа ^.^ (happy)
Според мен пък колкото по- късно почнем, толкова по- добре, дори и да е за сметка на символичния 15-ти септември.
always late but worth the wait!
Мда...всяка година започваме на 15ти ,та хайде сега за 1ви и последен път да започнем на 17ти!![]()
![]()
![]()
Някой прочел ли е нещо at all, аз сега започвам препрочитането на Тютюн,че я зарязах доникъде , а иначе нямам време от тея курсове. Направо побърквейшън.
maDamn
И аз в момента чета "Тютюн" имам още към 100 страници и днес мисля да я свърша вече.
А иначе прочетох:Железният светилник на Талев;Септември на Гео Милев; и на Йордан Йовков творбите.....
Последно редактирано от pet1tety : 09-01-2012 на 06:27
Прочетох Железния светилник и Тютюн 1ви том. На 2ри том в началото съм,обаче ми е мноооого скучно.Опитах се да гледам филма и заспах 2 пъти на негоНе дочаках края... ;д
Иначе за останалите творби ... не съм сигурна,че ще ги прочета до 17ти септември,защото са или стихове,или разкази,а това се чете бързо.
Вие сте почнали уроци вече??? В смисъл...ако е по история разбирам...ама ако е по нещо друго...уау.
Аз ще почна чак от октомври месец частни по английски. Пък по БЕЛ не са ми особено нужни и за това ще ходя само ,когато имам затруднения в нещо.По същия начин и по математика,както по БЕЛ.![]()
пп: надявам се философията да не ме прецака тая година,че учителката ми е една патка...
Аз няма да ходя на уроци нито по история,нито по БЕЛ сама се подготвям.Допитвам се до г-жата,ако нещо не ми е ясно.Правя си темити по история,уча с най-малки подробности владетелите,събитията,реша вам тестове,гледам и филми.И по БЕЛ общо взето е така.Засега системата ми е успешна,но ще видим.....
![]()
Последно редактирано от pet1tety : 09-01-2012 на 10:20