.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2539

Hybrid View

Пантерата бе да се заяждам ама .. Коя си ти , че да казваш дали ще изкара 6 на даден изпит или не ? И защо намесмаш странични неща като приятелят й ,и родителите й в тази тема . В която те нямат и грам общо . Чисто заяждане си беше твойто ама както и да е .

Иве . Не слушай хората в един форум какво ти говорят , ти си знаеш колко и какво знаеш . Няма нужда да се изхвърляш и самоизтъкваш . Всичко,което си постигнала си е за тебе . Прави го заради теб , а не заради този или онзи .

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Иве . Не слушай хората в един форум какво ти говорят , ти си знаеш колко и какво знаеш . Няма нужда да се изхвърляш и самоизтъкваш . Всичко,което си постигнала си е за тебе . Прави го заради теб , а не заради този или онзи .

Опитвам се да го правя, синеочке.
    Хубавото е, че знам какво знам и какво не и виждам по-далеч от носа си, което би било от полза на всекиго.

Пантерке, интересно ми е, някаква статистика ли правиш за мен? 90 процента от хората мислели това, еди-колко-си процента мислели онова..
    Не ми отговаряй, не ме интересува посредственото мнение на повечето хора.
    Доверявам се на критиката, когато тя е градивна. В противен случаи-просто пропускам, защото не си заслужава.

аЗ приключих.

btw, DukeSolinus (дано не сбъркам ника), днес те видях по центъра! Следващият път ще те спра да се запознаем!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си