.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на Supermassive____
    Скапани долни паразити,никога няма да станат хора в тази държава,ще си останат маймуни.. Какво друго да очакваш от гнусната,тъпа необразована зган.

anonymous708973
    Guest
    Всъщност, днес в "Телеграф" пишеше, че обилното кръвотечение налагало инструментален преглед, но ДВЕТЕ с майката категорично били отказали. Заглавието беше "Ромка умря, за да остане девствена". Не бързайте да скачате.
    На мен цялата история ми е малко съмнителна, защото за пръв път чувам да се налага разкъсване на девствената ципа заради преглед.

На тези родители трябва да им се вземе родителското право! :X

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ужас, просто! Потресена съм!

Как може едни родители да оставят детето си да умре, буквално в ръцете им. Само "за да остане девствена до първата брачна нощ". Ужас.

Чудя се дали изобщо ще им е нормална и спокойна съвестта и дали ще могат да спят съвсем спокойно, след това, което са причинили на собственото си дете.

Цитирай Първоначално написано от kpuckoo!! Виж мнението
    @Sevage14 - много си зле бе, путко .. тва е човешки живот..
    А чифутите и мангалите са хора откога?

Не им пука . Сиг имат 10 деца , 1 повече или по-малко е все едно за тях .

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    http://www.inc.bg/?p=3429 Момичето е починало заради заболяване на кръвта. Родителите отричат да им е предлагано лечение.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Родителите може и да отричат, но са важни документите. Ако там е деклариран отказ и са се подписали... сори.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    На мен цялата история ми е малко съмнителна, защото за пръв път чувам да се налага разкъсване на девствената ципа заради преглед.
    Е какво странно има при въвеждането на валвите да се разкъса ципата?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на mechone
    Изроди.

Родители, който живеят в 1800 г. Да остане девственна до 1вата брачна нощ.. Споко..
    |DC -Wild#Cat!!♥

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^Родителите може и да отричат, но са важни документите. Ако там е деклариран отказ и са се подписали... сори.

Е какво странно има при въвеждането на валвите да се разкъса ципата?
    Не бях чувала да се налага такава процедура.

Тва турците и циганите са най-голямата измет. Поне хубавото е че се избиват помежду си. Сега, скачайте си на коментара ми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си