- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как да отслабнем?
Искам да отслабна с 4-5 кг за 1 месец някъде .. Висока съм 1.58 и тежа 47 - 48 кг., но искам да стана поне 43-44 .. Спортувам си, но не умея нещо да се лишавам от храна немога .. нямам никаква воля ( за съжаление ) ,, Кажете някоя ефикасна диета или определени храни от които да се лишавам и аз незнам вече почти всичко съм пробвала и се провалям..
Стига бе, хора.. По 5 едни и същи теми на ден пускате. Еми има си търсачка ба*ти.
+ Това има и специална тема за диетите още на първата страница http://www.teenproblem.net/forum/sho...0%B5-%29-vol-5
А и да ти кажем диета,или от какво да се лишаваш, ти като нямаш воля е все тая.
Последно редактирано от katii : 07-15-2012 на 15:25
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Нямала воля, пък тръгнала диети да спазва. И ние като ти кажем да не бухаш по цял ден торти, кроасани и вафли и ти кво? Пробвала всичко... И какво точно си пробвала? Не е важно какво не ядеш, а какво ядеш - всяка храна може да намери своето място в добре балансиран хранителен режим. Не става да търсиш на работата лекото и на баницата мекото.
А да, викаш спортуваш си. Какво спортуваш, ако не е тайна?
Последно редактирано от FuckingFreak : 07-15-2012 на 15:31
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
не е тайнавсяка сутрин бягам и карам колело по 20 км на ден .. волята наистина си я нямам, но когато ми се опре все ще се намери вярно е, че има много теми, но това са различни килограми
.. Не е важно какво не ядеш, а какво ядеш - всяка храна може да намери своето място в добре балансиран хранителен режим. - ами кажете ми някакъв правилен хранителен режим с който ще сваля 4-5 кг ..
Спри да ядеш и за 3 месеца гладна диета гарантирам - ще си фиданка![]()
Хранителни режими бол, в google не можа ли да напишеш? Ако нямаш никакви хранителни навици, ние ли да ти казваме какво да ядеш...
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
мисля да пробвам с 90 дневната диета някой пробвал ли е и въобще има ли ефект от нея
еми на така не ни омръзнана теб ако ти е си твой проблем
Еми следващия път заслужавате да не ви се и отговори...все едно не знаете от какво трябва да се ограничавате..пууу
^Нали ... то е супер трудно да се досетиш, въобще не се намираме в 21 век, където в интернет сме заринати от инфо по всички въпроси буквално. Обаче не, твърде трудно е да отвориш гугъл и да се поровиш сам. А пък като ти дадат отговор на въпросите и той не те устройва, почваш да се оправдаваш с тва и с онова....
...но във тебе като рана
"Защо?"